Saturday 29 September 2012

Napos Szombat

Heart It
Heart It



Sziasztok!

Remélem jól telik a szombat délelőttötök. Mi egy picit ismét elmaradtunk a válaszadásokkal, így hamarosan nekilátunk, s igyekszünk minden megjegyzést, e-mailt és Formspring -kérdés megválaszolni,amilyen hamar csak lehet. Ha gondoljátok, most bátran tegyétek fel kérdéseiteket a Style and Blog Formspring oldalán!

Mai első bejegyzésünkben a tegnapi összeállításomat mutatom meg Nektek. Bár külön - külön már minden darab szerepelt a blogon, szettként újnak tekinthető a tegnapi outfitem - melyben ismét a pasztell színek, a menta, a fehér és a nude domináltak. Bár a 2012-es tavasz/nyár nagy trendje volt a pasztell, valahogy ezeket a színeket bármikor szívesen viselem. Ti hogy vagytok ezzel? A visszafogott pasztell színeket, vagy az erősebb, élénk árnyalatokat szeretitek jobban? Esetleg a klasszikus feketét?

Most pedig indulok bepakolni a bőröndömbe, ugyanis a hétvégét Budapesten töltöm Anyukámmal. Még júniusban volt a születésnapja, melyre színház belépőket ajándékoztunk Neki, úgyhogy most együtt nézhetjük meg a Madách Színházban a Mary Poppinst. Én már nagyon várom, nagyon szeretek színházba járni és a musicaleket külön kedvelem. A szereposztás miatt pedig kíváncsian várom az előadást, olyan nevekről olvasni, mint Oroszlán Szonja, Csonka András, Szerednyey Béla, Gallusz Niki, Koós Réka, Patai Annácska, szóval biztos klassz lesz! :)
Ti mit terveztek a hétvégére?

Puszi:
Mesi


Heart It


Heart It

Heart It

Heart It

Heart It


Outfit
 Peplum top - Zara
Menta nadrág / Mint jeans - H&M
Nude táska / Nude bag - Mango
Nude magassarkú / Nude heels - Zara
Arany gallér nyaklánc / Necklace - Promod
Szegecses karkötő / Bracelet - Ebay
Gyűrű / ring - Ebay

8 comments:

  1. Nagyon tetszik. A kiegészítők főleg, nagyon jól összeválogattad őket. :D

    ReplyDelete
  2. Színházi öltözékedről lesz kép? Mindig bajban vagyok, hogy miben menjek színházba. :/ fekete kis ruhát néha túl csinosnak találom oda, de fekete nadrág v. szoknya + ing, meg olyan "iskolai ünneplős" szett számomra még mindig, hiába nem kell már olyanokon évek óta részt vennem. :)

    ReplyDelete
  3. Nekem ez lett az egyik kedvenc szetted Tőled :) Én is szeretnék egy ilyen menta színű nadrágot :) Talán a Glamour napok alkalmával sikerül majd beszereznem ;)Megkérdezhetem mennyibe került?:D xoxo

    ReplyDelete
  4. Csodás ez a peplum felső :) :*

    ReplyDelete
  5. Nagyon tetszik ez a szett ^^ És a körömlakkod, a hajad, a kiegészítők,... minden! :))

    ReplyDelete
  6. A gyűrű a kedvencem :)
    eladót tudnál esetleg linkelni? :) köszi.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...