Wednesday 5 December 2012

2013 tavaszi kiegészítők

Az új szezon nemcsak a ruhák terén hoz új trendeket, hanem a kiegészítők között is új divatot teremt. Nézzük meg, milyen kiegészítők lesznek 2013 tavasztól.

Átlátszó


Divat lesz a tartalmát megmutató táska. Üveg, vagy műanyag, színes, vagy színtelen, a lényeg, hogy ne takarja el a tartalmát. Nem csak a táskáknál, de a cipőknél is feltűnik ez a trend, hiszen a cipők pántja, vagy sarka is elkészíthető átlátszó anyagból, de biztos lesz olyan designer, aki egész cipőt kínál majd műanyagból.

Hasonló termékek:

A táskák elérhetők itt: sárga, kék, rózsaszín

Rojt



Rojtos táskák, övek, cipők, nyakláncok vagy karkötők! Már eddig is sokszor találkoztunk a rojtokkal, és ez ezután sem lesz másképp, tavasszal az egyik vezető díszítés lesz, szinte bármin el tudjuk képzelni. Nem is rossz!

Hasonló termékek:

Linkek itt, itt és itt.

Gladiátor 2.0



A gladiátor szandálok továbbgondolása érdekes megoldásokat tartogat. A nagyobb tervezők mind megpróbálnak kihozni mindent a gladiátor szandálokból, de nem a megszokott pántos megoldásokat választják, az biztos! Érdekes formák, anyagok és színek, amelyekkel megpróbálják feldobni a régi-új trendet.

Hasonló termékek:

A szandálok elérhetők itt, itt és itt!

Kontraszt



A ruháknál is megfigyelhető lesz a kontraszt, a fekete-fehér előretörése, nem lesz ez másképp a kiegészítők esetében sem. Fekete-fehér táskák és cipők, és érdekes összeállítások várhatók, amelyek vonzzák a tekintetet.

Hasonló termékek:

Cipő, táska

Fémes csillogás



Soha el nem múló divat a nagy, csillogó fényes kiegészítő. Aranyból, ezüstből készülnek az új szezon menő ékszerei, amelyek extra méretükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Hasonló termékek:

Az ékszerek elérhetők itt: fülbevaló, karkötő, öv

Gypsy



Ezerszínű, oversize nyakláncok, vállig érő, bohém fülbevalók jönnek tavasszal! Ezek a kiegészítők lehetőséget adnak a DIY-t kedvelő lányok számra, hogy kipróbálják magukat! egy biztos, nem kell spórolni a gyöngyökkel!

Hasonló termékek:

Nyaklánc, karkötő

Tote 



A tote az igazán jól kihasználható táskaféle, amely szerencsénkre most a legmenőbb lesz. Tökéletes méret, tökéletes kivitelezés, ez a lényeg.

Hasonló termékek:

Fekete táska, barna táska

Sarok



A cipődivat változásai leginkább a sarkaknál jelentkeznek majd. Mindenféle sarokmegoldások várhatók, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

Hasonló termékek:

A cipők elérhetők itt: fekete-fehér, rózsaszín, fekete-arany

Szem



Még nincs vége az oversize napszemüvegek hódításának. Tavasszal a legelképesztőbb színekben térnek vissza, bátran lehet válogatni!

Hasonló termékek:

Linkek itt, itt és itt!

Különleges, és merész trendek várnak ránk. Mit szóltok az újdonságokhoz? :)

5 comments:

  1. Sziasztok! Nem tudom melyikőtök írta a bejegyzést, lehet csak én vagyok vaksi....de gondolom Panni :-) Le tudnád nekem írni, honnan mentetted le a képeket? A tervezők nevére lenne szükségem, akik a rojtos, illetve a gladiátorcipőket tervezték, ugyanis divattörténet gyűjtést készítek és illenének bele. Előre is köszönöm!:-)

    Puszi, Luca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Luca!

      Sajnos nem tudom az oldal nevét, de a tervezőkét igen.
      A rojtok: Versace, Nina richy, Kenzo.
      A gladiátor cipők: Altuzarra, Ferragamo, Nick Owens.

      Remélem segít! ;)

      Delete
    2. Köszönöööm, igen teljes mértékben segített!:)

      Delete
  2. Van benne 1-2 dolog ami nekem tetszik!

    ReplyDelete
  3. Sziasztok lányok!
    Szuper a blog, már régóta olvaslak titeket!
    Léci, meg tudnátok mondani nekem, hogy a fekete táskát, amit a Tote-típusnál lehet látni, hol lehet kapni? Már legalább egy hónapja szaladgálok utána :)
    Köszönöm :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...