Saturday 15 December 2012

CSINÁLD MAGAD - KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK



Sziasztok!
Többen is említettétek, hogy szívesen készítenétek szeretteiteknek saját, személyre szóló ajándékokat. Új bejegyzés-sorozatunk keretein belül különféle 'Do It Yourself' tippeket olvashattok majd. Korábban  több olyan posztunk is született már, melyben vicces ajándékötletekről (akár férfiaknak is) vagy otthon elkészíthető dekorációkról olvashattatok. Ezúttal divatot kedvelő lányok / nők megajándékozásához nyújtunk ötleteket: megmutatjuk, hogyan készítsetek egyedi, gyöngyökkel díszített kiegészítőket, dobjatok fel régi vagy új ruhadarabokat. Szó lesz egyedi captoe cipellők készítéséről, valamint különleges "barátságkarkötők" alkotásáról. Természetesen az aktuális trendekhez illeszkedő DIY - tippek mellett betekintést nyújtunk a boltok kínálatába is - megnézhetitek, hogy az adott témákban milyen készen kapható termékeket kínálnak az üzletek, s természetesen az sem marad el, hogy milyen áron. 
Reméljük tetszeni fog bejegyzésünk, s hasznosnak találjátok a sorozatot. Jó böngészést kívánunk, s persze sok sikert a megvalósításhoz!
Puszi:
Style and Blog




01
GYÖNGYÖKKEL DÍSZÍTETT GALLÉR-NYAKLÁNC 

Nem titok, hogy 2013. tavaszán a nagy szegecs-láz gyöngymániába csap át: az új kollekciós pólók, topok, blúzok és szoknyák már mind - mind különböző méretű és színű gyöngyökkel vannak díszítve. Egy gyöngyökkel díszített csodaszép nyaklánc   tökéletes ajándék lehet szeretteinknek, ráadásul egy kis kézügyességgel és kreativitással csodaszép ékszert varázsolhatunk mi magunk is. Nézzük meg lépésről lépésre, hogyan készül a gyöngyökkel díszített gallér-nyaklánc. 


Amire szükségetek lesz:
  1. egy kisebb, krém színű filcdarab 
  2. körülbelül 2 méternyi (kifeszítve) gyöngy / gyöngysor
  3. ragasztópisztoly vagy erős ragasztó
  4. egy szép (szatén) szalag
  5. olló
  6. papírlap
  7. toll
  8. lyukasztó

Így készül: 

Az elkészítés menetét a képek segítségével követhetitek nyomon lépésről lépésre.
  1. Az első képen a szükséges eszközöket láthatjátok.
  2. Vegyétek elő a papírlapot, hajtsátok ketté, majd rajzoljátok meg a gallér egyik felét. Ha nem vagytok biztosak magatokban, érdemes egy tetszőlegesen kiválasztott sablont kinyomtatni, itt három különbözőt is találtok: tovább a sablonokhoz >>
  3. Ha kész, vágjátok ki a gallért, s helyezzétek a filcre. Rajzoljátok körbe, majd vágjátok ki ezt is. 
  4. A kivágott filc lesz az elkészíteni kívánt nyaklánc alapja, erre fogjuk felragasztani a gyöngyöket. Húzzatok a ragasztóval egy közepesen vastag csíkot a filc széleire, 
  5. majd ragasszátok fel a gyöngysor egy részét. A gyorsaság kedvéért érdemes előre felfűzni a gyöngysort, így biztosan nem potyognak le a szemek később sem. Fontos azonban, hogy nagyon erős ragasztót használjatok!
  6. Érdemes megvágni az egyes szálakat, tehát ha az első körrel végeztetek, nyugodtan vágjátok el a gyöngysort, s ezt követően helyezzétek el az újabb réteget. A fenti műveletet hajtástok végre többször, mindaddig, míg a teljes filcet gyöngyök borítják. Fontos, hogy kívülről befelé haladjatok!
  7. A kimaradó részekre egyesével helyezzetek fel pár szemet, ahogyan azt a lenti kép is mutatja.
  8. Végül a lyukasztó segítségével készítsetek egy - egy apró lyukat a nyaklánc végére,
  9. s fűzzétek bele a szatén szalagot.
  10. Viseléskor a szalagot masnira köthetitek. S kész is a csodaszép, egyedi, gyöngyökkel díszített nyaklánc.
Style and Blog Tipp:
Ha féltek attól, hogy a ragasztó nem lesz elég erős, felvarrhatjátok egyesével is a gyöngyszemeket. Ez sokkal időigényesebb, ám biztos rögzítést ígér, így a siker garantált. 





Természetesen nem csak filc anyagot dekorálhattok szebbnél szebb gyöngyökkel: inggallérokat, felsőket, szoknyákat, már nem használt karkötőket is feldíszíthettek. Íme néhány ötlet az üzletek aktuális "gyöngy-kínálatából":

ZARA (balra) | H&M (jobbra fent) | NEW YORKER (jobbra lent) gyöngyös nyakláncok
STRADIVARIUS gyöngyökkel díszített karperec - 3595 HUF
STRADIVARIUS farmer ing gyöngyös gallérral - 7995 HUF
ZARA gyöngyökkel díszített szoknya - 22 995 HUF



02
egyedi karkötŐ a barátnŐknek


Mi lehet egyedibb ajándék, mint egy személyre szabott, saját készítésű karkötő? Ami nem is jöhetne jobbkor, mint az arm party-k fénykorában. Most megmutatjuk, hogy készíthettek egyedi karkötőket fillérekért, nem kell hozzá más, csak némi kézügyesség, pár szabad óra és színes fonalak. Lássuk!

Amire szükségetek lesz:
  1. hímzőcérna
  2. két hullámcsat
  3. egy arany/ezüst karkötő
  4. egy olló
A karkötőt hobbi boltokban is megvásárolhatjátok, de hasonló kapható most a New Yorker üzleteiben, illetve rengeteg találatot kidob az EBAY is, ha beírjátok a keresőbe, hogy 'link bracelet'. 

Így készül:

  1. A fonalakat bontsátok két részre. Az egyes részek különböző színű fonalakat is tartalmazhatnak, így még különlegesebb lesz a végeredmény. Csoportosíthatjátok például külön a hideg és meleg színeket.
  2. A két részt hullámcsatok segítségével különítsétek el egymástól. 
  3. A fonalakat helyezzétek szorosan a karkötő mellé, a hullámcsat segítségével fűzzétek át alulról felfelé az első adag fonalat, majd helyezzétek oldalra az átfűzött részt.
  4. Ezt követően tegyétek rá a másik szálat, és azt is fűzzétek át ugyanazon a láncszemen a hullámcsat segítségével, szintén alulról felfelé. 
  5. Ismételjétek a fenti mozdulatsort (a kép alapján) mindaddig, míg a karkötő végéhez nem értek. 


S most nézzük, milyen hasonló karkötőket kínálnak a boltok, egyébként meglehetősen borsos áron.
A DIY - projekt alapötletét egyébként Aurélie Bidermann designer kiegészítői adták, ezek a karkötők ugyanis megtévesztésig hasonlítanak a fent elkészített darabhoz. Hasonló termékeket találhatunk továbbá a fast fashion üzletekben és az internetes webáruházakban is.

Aurélie Bidermann karkötő  -  81 636 HUF
STRADIVARIUS karkötő - 3595 HUF
ASOS női karkötő - 27,78 EUR ~ 7900 HUF
H&M burgundi  karkötő -  2790 HUF



Style and Blog Tipp:
Csodás ajándék lehet, ha nem csak egy karkötőt, hanem több részből álló szettet készítetek a fa alá. Csempészhettek bele egyszerűbb darabokat, de díszíthetitek őket szegecsekkel, gyöngyökkel, strasszkövekkel is. Ehhez a Pull and Bear fonallal bevont, szegecsekkel díszített karkötőhöz hasonlót például egyszerűen alkothattok otthon is, csak pár szegecs és egy átszúrható alap kell hozzá. A többi már csak fantázia kérdése! :)

Pull and Bear szegecses karkötőszett - 1995 HUF





03.
MetélfényŰ captoe CipŐk

Egy jó ideje hódít a captoe trend, az eltérő színű és mintájú cipőorrok virágkorukat élik. A boltok kínálatában megannyi cipőcsodát találunk a magassarkúktól a bokacsizmákig, rendszerint 10 - 20 ezer forintos áron. Egy kis kézügyességgel és egy régi balerina vagy egyszínű magassarkú segítségével megunt darabjainkból is trendi viseletet varázsolhatunk, egy pillanat alatt. 
Lássuk, hogyan készül a homemade captoe cipő!


I. MÓDSZER
Amire szükségetek lesz:
  1. magassarkú cipő vagy bokacsizma
  2. öntapadós tükörfólia
  3. olló
Így készül:
  1. Az első képen ismét a szükséges alapanyagokat láthatjátok. Szükség lesz egy régi, felújítani kívánt, vagy új , feldobni kívánt bokacsizmára / magassarkúra / balerinára, egy ollóra és egy kisebb darab öntapadós tükörfóliára (elvileg minden tapétaboltban beszerezhető). 
  2. A fóliát helyezzétek a cipő orrára, illesszétek a megfelelő helyre, 
  3. s öntapadós részénél fogva egyszerűen ragasszátok a helyére. 
  4. Kész is a régi - új captoe csizma, viseljétek egészséggel! 

II. MÓDSZER
Öntapadós fólia helyett használhattok különféle gyönyörű körömlakkokat is. Ebben az esetben a következőkre lesz szükségetek:
  1. tetszőleges színű körömlakk
  2. cellux
  3. cipő
A módszer hasonló. Ragasszatok egy csík celluxot a cipő orrára, így választhatjátok el a színezni kívánt részt az eredetitől. Óvatosan, s lehetőleg gyorsan lakkozzátok le a szükséges felületet, s hagyjátok megszáradni. 
Még egyszerűbb, ha festékszóróval fújjátok le a cipő orrát, melyből fémes hatású, arany és ezüst színű verziót is találni a boltokban.


Style and Blog Tipp:
Amennyiben nővéretek vagy húgotok éppen egy különleges magassarkúra vágyik, vagy tavaszi balerina-készletét szeretné felfrissíteni egy kicsit, meglephetitek egy különleges captoe -csodával. Kínai üzletekben már 3 - 4 ezer forintért vásárolhattok egyszínű magassarkúkat vagy babacipőket, s követve a fenti lépéseket viszonylag olcsón különleges cipőt varázsolhattok belőlük. 
A bátrabbak akár szegecsekkel is díszíthetik a végeredményt, az extra hatás érdekében.

S most nézzük, milyen darabokat kínálnak a különböző üzletek, s milyen áron.

DUNE captoe balerinák -  80 GBP helyett 40 GBP
MANGO arany - fekete captoe - 19 995 HUF
ZARA szegecses - köves captoe magassarkú - 19 995 HUF
DUNE burgundi captoe magassarkú - 45 GBP 90 GBP helyett
ZARA captoe bokacsizmák - 24 995 HUF és 19 995 HUF

Reméljük tetszett a bejegyzés, s néhány hasznos tippel gazdagodtatok. Ha esetleg kedvetek támad a megvalósításhoz, akár saját részre, akár ajándéknak szánjátok, szívesen fogadjuk az elkészült termékek fotóit is. Hajrá, Csajok! :))

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!





Felhasznált Források:

48 comments:

  1. Hú, nagyon tetszik, rendkívül kreatív és hasznos, köszi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó, köszi :)) Jó kreatívkodást, hajrá!!

      Delete
  2. Sziasztok! Szerintem nagyon jó a bejegyzés és nagyon örültem neki, kellemes meglepetés volt! Jövő héten már meg is csinálom a gyöngyökkel díszített gallér-nyakláncot, annyira jól néz ki! :):) Köszi csajok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülünk, hogy tetszett és hasznosnak találtad, ha gondolod, küldj róla képeket, kíváncsiak vagyunk :)) Sok sikert hozzá, puszilunk!

      Delete
    2. Oké, mindenképpen :):) ja és most olvastam végig ezt a "névtelen kommentelős kis párbeszédet"... hát ez vicc... az emberi rosszindulat és irígység hányféleképpen jelenik meg :S de jól tettétek és igenis álljatok ki magatokért és az oldalért !!!!! És nézzétek a "jó oldalát" ezeknek a "kedves" kommentelőknek: így legalább még inkább kiderül, hogy mennyien szeretik és tisztelik a munkátokat/ezt a blogot és hangot is adnak ennek!!!!! Csak így tovább csajok!!!!! :):)

      Delete
    3. Köszi Noncsi! Nagyon sok erőt merítek az üzenetedből! Nagyon jól esett, köszönöm! :)

      Delete
    4. Igazán nincs mit! na most éppen azon ügyködtem, hogy végre kép is legyen a nevem mellett, ne legyek én is majd "névtelen-arctalan", remélem sikerült, a Google fiókommal lépek be, de gyanús :) :D:Dja és ma vettem meg a gyöngyöket a lánchoz, van esetleg vmi tippetek, hogy honnan szerezzek ilyen "speciális ragasztót"? Mert nekem csak ilyen sima papír, vagy pillanatragasztóm van...pusszi

      Delete
    5. Nem vagy az Noncsi, kép nélkül sem, hiszen Téged már így ismerünk :))
      Szerintem pillanatragasztóval működnie kell, remélem fog, sajnos fogalmam sincs, hol lehet erősebbet kapni. Hobbi bolt? Háztartási bolt?
      Ügyesen! :)) Puszi!

      Delete
  3. Az utolsó két bokacsizma..ahh,meghalok,tökéletesek. Nagyon jó dolgokat mutattatok, tuti kipróbálom a legtöbbet.

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülünk, hogy tetszett, majd mutasd meg a végeredményt, ha gondolod :) Puszi!

      Delete
  4. hu az elsőt megcsinálom ha lesz időm!:) csak azt nem tudom, hogy hol találhatok ilyen gyöngysort..tipp?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) én is meg akarom amúgy!
      Hát, én Anya régi cuccai között rengeteget találtam, le is nyúltam belőle, jó lesz arm partyhoz is. Nem tudom, hogy ez általános (bár szerintem az Ő korukban nagy divat volt a gyöngysor) vagy Anya szerette őket nagyon, de ha nem találsz otthon elrejtve, hobbi boltokban biztos van! Ahol gyöngyfűzéshez való gyöngyöket lehet kapni, ott ilyen nagyobbaknak is lennie kell. Illetve van több hasonló gyöngysor a New Yorkerben, bár azokat 1500 körül vesztegetik.

      Delete
  5. So cool! Wish you'd also write in English :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Karla, really thank you :))
      You can find Google Translate button at the top of the page (right side). We know it's not the best way to understand everything cleary, but it can help you a little bit. Anyway, we're planning to translate the posts soon.
      Have a beautiful day,
      xx
      Style and Blog

      Delete
  6. Mennyi szuper ötlet! :) Van, ami már nálam is tervben van, csak sosem jutok oda..

    ReplyDelete
  7. Képek forrását illene megjelölni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mielőtt beszólsz, jó lenne végigolvasni a cikket. Már ha szoktál olyat...

      Delete
    2. Én végig olvastam a cikket és elég sok képet megjelöltök, hogy honnan van, de amelyek a folyamatot írják le/mutatják be azoknak nem találom a forrását.Esetleg elküldenék őket? A cikk nagyon tetszik nagyon szeretem a DIY-t, de jobban tetszene ha ti találtatok volna ki valamit.

      Delete
    3. Pontosítanék, MINDEN kép meg van jelölve. Csak körülbelül negyed percig keresni kell.. Tényleg ne haragudj, de számomra irtó sértő,amit - kedvesen megfogalmazva ugyan - leírtál ide. Egyrészt ott van mind a négy link mind a négy folyamathoz, csak nem rögtön az aktuális bejegyzéshez vezet, hanem az oldalra. Nem is értem miért fontos a pontos link, le szeretnéd ellenőrizni, hogy jó munkát végeztem -e ?!
      Mellesleg az Honestly WTF-on meglepő módon a DIY fülre kell kattintani, s a 6. oldalon lesz egy ismerős kép, a The Mandarine Girl -ön be kellene ütni a keresőbe, hogy captoe és az első találat a bejegyzése és így tovább.
      Az utolsó mondatod pedig végleg felháborító. HAT, azaz 6 órás munkám van ebben a bejegyzésben. Bár az ötletek tényleg nem az én fejemből pattantak ki, de miért ne oszthatnám meg más kiváló gondolatait, ha már megvalósította és látszik a végeredmény. Mindet ismerted? Nem?! Akkor miért is lett volna jobb, ha ÉN találok ki neked egy újabbat? A cikkben egyébként teljesen SAJÁT gondolatok szerepelnek: az, hogy ezeket a DIY-eket hogyan hozhatjátok összefüggésbe a karácsonnyal,illetve szintén SAJÁT ötlet, hogy megkeresem a boltokban milyen hasonló darabokat kaptok. Baromi rossz érzés, hogy egy névtelen kommentelő bunkón (mint az előző illető) egy kritizáló sort vet ide ennyi munka után, vagy kedvesen közli, hogy jobban örült volna, ha mi találjuk ki őket. Hát akkor sajnálom, hogy elszomorodtál. Én is.

      Delete
    4. szerintem kicsit túlreagálod a dolgokat,nem szeretném leellenőrizni a munkádat mert a cikkből minden információt megkap az olvasó amire szüksége lehet, de a linkeket tényleg nem tüntetted fel rendesen és csak a kommentedből jött ki hogy melyik blogról van.Mindentől függetlenül szerintem te sem örülnél ha a munkád egy másik blogon szerepelne anélkül, hogy normálisan felenne tüntetve a forrás.És nem szomorodtam el.

      Delete
    5. MI AZ, HOGY "NEM RENDESEN", "NEM NORMÁLISAN"? Magyarázd már el kérlek, mitől nem normális a használt hivatkozásom szerinted?
      Megtanultam, hogyan kell pontosan hivatkozni, s nem nagyzolásból mondom (mert gondolom Te is írtál már hasonlót), de egy szakdolgozat után nem értékelem túlzottan, hogy kétségbe vonod a munkám pontosságát. Cáfolj meg, de úgy tudom, hogy hivatkozni az adott oldalt/ művet / könyvet / tanulmányt stb. kell, KIVÉVE szó szerinti (kétszer aláhúzva!) hivatkozás esetén, ahol a pontos cikket / oldalt stb. kell megjelölni. Képet hivatkozni pedig a következőképpen szokás: "XYZ alapján (évszám)". Mivel nem idéztem szó szerint, nem érzem jogosnak, hogy mindenféle "nem rendes", "nem normális" lekicsinylő szókapcsolatokat használsz a munkámra.
      De most mindettől függetlenül tisztelettel kérlek indokold már meg, miért zavaró számodra, hogy nem a pontos URL, hanem maga az oldal van forrásként megjelölve? Senki nem mondta, hogy ezek a képek az én érdemeim, sőt, nyilván nem azok. Ennek ellenére minimális intelligenciával egy pillanat alatt megtalálható - a linkek alapján - az adott bejegyzés. Gondoltam nem vagytok rá külön kíváncsiak, hiszen nem tartalmaz plusz infót az itt leírtakhoz képest, s jobban örülnétek, ha globálisan linkelném az oldalt, hiszen így újabb DIY bejegyzésekkel is gazdagodhattok.
      De egyébként nagyon örülök, hogy megragadtad a bejegyzés lényegét, imádom a Hozzád hasonló kákán is csomót típusú embereket... Persze NÉVTELENÜL.

      Delete
    6. Nételennek üzenem: A megjegyzésedből az derül ki számomra, hogy megpróbálsz minden áron hibát keresni a munkánkban, és ez most nem jött össze. A forrásmegjelölés a cikk végén, és a képek alján jól látható. Gondolom nem voltál elég figyelmes, és egyszerűbb volt inkább flegmán beszólni, mint rákérdezni intelligensen! Jó lenne legközelebb gondolkozni mielőtt gépelsz!
      A hozzászólásod, és az, hogy ezt mind névtelenül teszed minősíthetetlen!

      Delete
    7. Ha "a cikkből minden információt megkap az olvasó", akkor mi értelme trollkodni? Húzódj vissza a névtelen barlangodba!

      Delete
    8. ÖÖ, a névtelen kérdéses én voltam. Aradi Bia, de a kommenteket nem én irtam. Igazság szerint csak azért irtam, hogy illene rendesen beirni, mert már én is találkoztam pár képemmel ilyen-olyn locsi-fecsi oldalon. Érdekes, hogy mindent ilyen szigorú támadásnak vesztek. Apró tanács volt...
      De ez a mindenre védekezek mert én olyan jó ember vagyok bullshit már kicsit unalmas.
      A pontos forrást kérdeztem, nem kell mindent véresen komolyan venni.

      Delete
    9. Természetes, hogy az ilyen, névtelenül megfogalmazott félmondatokat, amelyek kioktató hangnemben íródnak, támadásnak vesszük. Ha bemutatkozás után intelligensen megfogalmaztad volna észrevételedet, akkor más lenne a helyzet. Felháborít, hogy annak ellenére, hogy nincs igazad, locsi-fecsi oldalnak nevezel minket! Légy szíves, moderáld a hozzászólásaidat!

      Delete
    10. A tanácsként érkező kommentnek van feladója, és kerek mondatba foglalja véleményét érvekkel. A te kommented egyik feltételnek sem felel meg, én ezért éreztem támadásnak. Ráadásul nem is volt jogos a kritika, mivel minden forrás meg van jelölve.
      Ha unalmas a "a mindenre védekezek mert én olyan jó ember vagyok bullshit " (bármit is jelentsen ez) akkor keress más időtöltést! Ezután is meg fogjuk védeni az igazunkat, miért hagynánk, hogy egy névtelen jogtalanul bíráljon minket?

      Delete
    11. Oké srácok, akkor kezdjük egy kis értőolvasással!
      Ilyen-olyan locsi-fecsi oldal- ha annyit irtam volna, hogy ilyen, akkor a tieteket is ennek neveztem volna, de hogy ilyen-olyan, ezalatt nem a ti oldalatokat értam...
      Puszi

      Delete
    12. ...és szerintem fejezzük is be egy kis nyelvtanozással (értő olvasás a helyes). Hagyjuk már, kezd uncsi lenni. Üdv:
      Nagy Juci.
      Jaaa, bakker, nem írhatok akármit, hiszen én NÉVVEL kommentelek. A csudimudiba!

      Delete
  8. Nagyon jók ezek az öltelet!

    ReplyDelete
  9. Kevés ilyen igényes blog van, mint a tiétek! Látszik, hogy sok munka van ebben a bejegyzésben, nekem nagyon tetszik sok ötlet, ha lesz időm meg is valósítom majd némelyiket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon jó érzés ezt olvasni, most különösen. Köszönjük Tami, és köszönjük, hogy értékeled a munkánkat, bárcsak minden Olvasónk ilyen tündér lenne! :)) Puszillak!

      Delete
  10. nagyon jó cikk :) szerintetek milyen lenne a gallér ha csipkével díszítem ki???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Szerintem tényleg nagyon szép lenne! ;)

      Delete
  11. jó poszt! tudnátok olyan DIY ötletet mutatni ami anyukák ajándékának való? :) Köszi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Összedugjuk a fejünket, és kitalálunk pár dolgot! :)

      Delete
  12. Nagyon jó ez a bejegyzés, biztos sok mindenki fogja hasznosítani ezeket a trükköket :) Én is tudom, milyen sok idő összerakni egy jó bejegyzést, de nem is érdemes a trollkodókkal leállni veszekedni, mert egy szűk látókörű embernek hiába magyaráz az ember akármit, úgysem fogja megérteni.

    További jó sok bejegyzést és jó munkát nektek! :)

    http://www.style1x1.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Ági! Nagyon aranyos vagy, és örülök, hogy így gondolod!
      Szeretnék gratulálni a blogodhoz, csak így tovább, már a facebookon is követünk! ;)
      Puszillak!

      Delete
    2. Igen, láttam, aranyosak vagytok :)

      Puszik!

      Delete
    3. Naaaaaaaaagyon jó a blog, most csekkoltam :))

      Delete
  13. Jesszusom de paranoiások vagytok!
    Amúgy mivel jobb, ha az ember névvel kommentel? A vélemény így vagy úgy, ugyanaz marad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nincs itt semmi féle paranoia! Szerinted ugyanaz a vélemény névvel is, és név nélkül is, szerintem viszont nem! Névtelenül felelőtlenebb, és meggondolatlanabb megjegyzések születnek.

      Delete
  14. Sziasztok!

    Nagyon tetszik a bejegyzés! Nagyon közel áll hozzám a téma egy része, mert én gyöngyékszereket szoktam készíteni, ez a hobbim. :-)
    A következő linken meg tudjátok nézni a munkáimat: https://www.dropbox.com/sh/twmsqb4gfum8qqi/AEqDLMSmqC

    Emese

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Gyönyörűek a munkáid, most lestem meg őket, egytől egyig váóóó, gratulálok!
      Régebben én is szerettem amúgy - persze amatőr módon - gyöngyöt fűzni, elég sok figurát és ékszert készítettem, de sajnos már nem tudom, merre lehetnek :((

      Delete
  15. Szuper, amit csináltok Lányok, imádunk Titeket, ne törődjetek mással! Nagyon szeretem, amit csináltok, és ugyan nem engedhetem meg magamnak ezeket az üzleteket, ahol vásároltok, de szerintem ez a lényege az egész oldalnak: nem a márka a fontos, hanem, hogy olyan dolgokat tanulhatunk Tőletek, amit átvihetünk az átlagos ruhatárunkba, legyen szó a színekről, a különböző fazonú ruhadarabokról, kiegészítőkről!

    Névtelen: az építő kritikát mindig is szívesen fogadták a Lányok, intelligens megfogalmazásban, de ez csak szurkálódás volt, ráadásul fantasztikusan rosszul jöttél ki belőle! Ne kötekedj!

    Nagyon szeretünk Titeket! WE <3 STYLE & BLOG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Leila! Olyan tündér vagy! Nagyon jól esett, hogy így kiállsz mellettünk!
      Örülök, hogy nem feltétlenül márkákhoz kötöd a szetteket, hanem egyszerűen inspirál Téged arra, hogy akár az otthon meglévő ruháidból összeállíts egy hasonló szettet a Te személyiségedre formálva!
      Tényleg eszméletlenül boldog vagyok, hogy ilyen olvasóink vannak, mint Te!
      Még egyszer köszönöm, hogy írtál! Legyen csodaszép napod!

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...