Wednesday 12 December 2012

DIVAT ÉS ASZTROLÓGIA - NYILAS




Sziasztok!
Korábban többen is említettétek, hogy szívesen olvasnátok vendégposztokat különféle érdekes témákban. Ezért úgy döntöttünk, hogy a www.mindenamiasztrologia.hu  segítségével új rovatot indítunk Nektek, melyben a divat és az asztrológia együtt kerülnek főszerepbe: a jövőben sorra vesszük az egyes csillagjegyeket, s megvizsgáljuk, milyen sajátos vonások jellemzik az egyes jegyek szülötteit a divat szemszögéből nézve. 
Fogadjátok szeretettel Oláhné Mednyászki Krisztina cikkét! :) 


Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában! Mihez vonzódnak a Nyilas jegy szülöttei?

A nyilas csillagjegyű személyek hajtóereje a megismerés, a kalandvágy. Szívesen utaznak külföldre, vonzódnak más népek kultúráihoz. A változatosság és a szabadság iránti vágyuk a mozgékonyságban, a sport- és természetszeretetben is megnyilvánul. Öltözködésüket ezek a tulajdonságok jelentősen befolyásolják. A nyilas jegy képviselői ápoltak, és fontos számukra, hogy mozgékonyságukat a mindenkori ruházat kényelmes szabásával támogassa. 
Általában elegáns magabiztossággal jelennek meg a számukra fontos helyeken. Hétköznapokban a sportosabb, kényelmes, illetve a sportosan elegáns öltözékeket részesítik előnyben. Ruházatban, kozmetikumban a jó minőségű, márkás termékeket keresik, aminek hajlandóak a magasabb árát is megfizetni. Szeretnek „trendik”, s egyben egyediek is lenni.

"Hétköznapokban a sportosabb, kényelmes, illetve a sportosan elegáns öltözékeket részesítik előnyben."

A nyilas jelét a tűz elemi minősége hatja át. A nyár színvilága közel áll hozzájuk, ezért színválasztásukban előnyben részesítik a domináns és erős színeket. Vonzódnak a piros, sárga árnyalatokhoz, és általában jól áll nekik a bordó és bíbor színek mellett azok kiegészítője az ibolyakék és királykék is. Nagy, színes mintájú
ruhákat is szívesen viselnek.

"Vonzódnak a piros, sárga árnyalatokhoz..."
"...és általában jól áll nekik a bordó és bíbor színek mellett azok kiegészítője az ibolyakék és királykék is."


Alkalmi ruházathoz magabiztosan tudnak arany, csillogó, feltűnő ékszereket viselni, természetesen lehetőleg egyedi kialakítással. A hétköznapokban egyszerűségében szép, de akár ametiszt vagy zafír ékszereket is szívesen hordanak.

"...magabiztosan tudnak arany, csillogó, feltűnő ékszereket viselni."

A nyilas nők szeretnek hódítani, bájaikat kiemelik, de sosem lesznek közönségesek. Az elismerő pillantások fontos visszajelzést jelentenek számukra. Nyilas hölgyek előszeretettel viselhetnek kalapot évszaktól függetlenül. A lóversenyek világa, az ott megcsodálható kalap-költemények is a Nyilas csillagjegyhez tartoznak. Az aktuális divatban a lovas sport megannyi eleme megjelenik, amit a nyilas szülöttek örömmel viselhetnek a hétköznapokban. Gondolok itt a (lovagló) nadrágokra, mellényekre, cipőkre, csizmákra.

"Nyilas hölgyek előszeretettel viselhetnek kalapot évszaktól függetlenül. "


Férfiak, ha a helyzet miatt nem viselhetik kedvenc sportosan elegáns és kényelmes viseletüket, akkor a jól szabott öltönyt színes, domináns színű vagy mintájú nyakkendővel kombinálják. S persze, ahogy a helyzet megengedi, azt kissé meglazítják. De ők is tudnak elegáns rendezvényeken szmokingot, kalapot viselni.

A nyilas jegy finom eleganciájának képviselője Kim Basinger, Katie Holmes . Férfiként Mel GibsonFrank Sinatra, Brad Pitt öltözködési stílusát vehetjük szemügyre. 

Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
www.mindenamiasztrologia.hu

for

Style and Blog

Reméljük tetszett új sorozatunk első epizódja, s a jövőben is szeretni fogjátok Krisztina írásait. Ha kedvet kaptatok az asztrológiához, s érdeklődtök a spirituális témák iránt, bátran olvasgassátok a Minden Ami Asztrológiát.
Hamarosan a Bak jegy szülötteiről is olvashattok, addig is szép napot kívánunk Nektek, sok puszi!


5 comments:

  1. A kalapos kép eszméletlen jó. Mérlegről is tudtok majd írni?

    ReplyDelete
  2. :)))
    Sorozatnak tervezzük, úgyhogy lesz szó minden csillagjegyről, így persze a Mérlegről is!
    Örülünk, hogy tetszik! :)
    Puszi

    ReplyDelete
  3. Meglepő mennyire illik rám:)

    ReplyDelete
  4. Én is nyilas vagyok, fele igaz fele nem, de ami igaz az 110%-ig az:)
    Én mondjuk nem szeretem MAGAMON a nyár színeket inkább a fekete-fehér-barna-szürke-burgundi színekben érzem magam jól, de imádok elegánsan öltözni, imádok trendi is lenni, és imádok drága dolgokat vásárolni:D

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. Rám is eléggé igaz, inkább kényelmesen elegáns ruhákat hordok mint csinosakat... Mondjuk a sárgát annyira nem szeretem, nem az én színem, viszont a bordó sminkben, a kék pedig ruhában tényleg jól áll. Mostanában pedig elkezdtem piros ruhákat/kiegészítőket hordani :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...