Thursday 13 December 2012

KNITTED 'LOVE'

Heart It

Sziasztok!

Most egy egészen rendhagyó sorozatot hoztunk Nektek, melyben mai összeállításom látható: ezúttal rétegenként! :)
Panni már többször készített ilyen képeket, s arra gondoltunk, ismét praktikus lehet, hiszen sokszor előfordult már velem (is), hogy a kiválasztott outfit egyszerűen nem passzolt a téli kabátomhoz. Ilyenkor a legegyszerűbb megoldás, ha egy hosszú, fekete kabátba bújok, hiszen az mindent eltakar, s azonnal elegáns hatást kölcsönöz, még akkor is, ha alatta egy lazább szett lapul.
A mai bejegyzésben egyébként több 'új' kedvencem is szerepet kapott. Elsőként ezt a szupermeleg Bershka kötött pulcsit szeretném figyelmetekbe ajánlani. Nagyon régóta keresek igazán meleg, kicsit hosszabb fazonú pulóvereket, hiszen ezek a kabát alatt mindig jó szolgálatot tesznek a téli hónapokban. Pár napja a Bershkában bukkantam rá erre a vajszínű, 'LOVE' feliratos darabra, ami feketében is kapható. Szerintem nagyon megéri az árát, imádom és ami a legfontosabb: nem fázok benne!
Másik újdonság, hogy végre találtam (szerintem) szép lapos csizmát. Ez szó szerint hatalmas dolog, ugyanis hetek óta kutatok egy elfogadható darabot, az elmúlt időszakban ugyanis magassarkúban egyensúlyoztam a havas - jeges utcákon. Mindenképpen egy egyszerű, fekete darabot kerestem, olyat, ami a farmer mellett szoknyákkal és rövidnadrágokkal is hordható. A választék annyira lehangoló volt, hogy már majdnem vettem egy wedgesnakerst, ám végül, az utolsó előtti pillanatban belebotlottam ebbe a szépségbe a Pull and Bear weboldalán. Első utam a boltba vezetett, s szerencsére pont aznap érkezett új áru Debrecenbe úgyhogy azonnal örök szerelmet fogadtunk egymásnak. Szóval most nagyon boldog vagyok, téli kívánságlista kipipálva.
Végül beújítottam egy kötött sapit is. Nem vagyok sapkás - sálas, pici korom óta utálom, ha van valami a fejemen, még télen is. Most mégis választottam egy egyszerű, fekete kötött darabot, szóval fogadjátok szeretettel az első, s talán utolsó sapkás outfit- képemet.

Puszi:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT
FEKETE MILITARY KABÁT / MILITARY COAT - STRADIVARIUS
KÖTÖTT 'LOVE' PULCSI / KNITTED 'LOVE' PULLOVER - BERSHKA
FEKETE RÖVIDNADRÁG / BLACK SHORTS - BERSHKA (régi)
LAPOS CSIZMA / STRAP BOOTS - PULL AND BEAR
FEKETE SAPKA / KNITTED HAT - STRADIVARIUS
ÓRA / WATCH - BIJOU BRIGITTE
KARKÖTŐK / BRACELETS -  NEW YORKER | LROX | STRADIVARIUS

36 comments:

  1. ez a Lrox milyen márka?:) rákerestem neten,de semmit nem adott ki.nagyon szépek a karkötők:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem tudunk róla sokat, egyelőre ajándékba kaptunk pár karkötőt és egy nyakláncot :)) Hamarosan nyit a webshop, már mi is nagyon várjuk. Ha megnyitnak, írni fogunk róluk!

      Delete
  2. waaa imádom a pulcsid! egyszerre csinos és aranyos:)Lrox-os karkötőért meg odavagyok már több bejegyzés óta:D lehet kimaradt nálam de mennyibe kerül?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönööööööm Dia :))
      Nem tudom sajni, csak úgy jött, teljesen váratlanul :D Már várjuk a webshopot mi is, ha megnyitnak kiderül, ajándék termék volt.

      Delete
  3. nemhiszem el, hogy nem fáztok.. :O a pulcsi szuper, de a többi szörnyű és előnytelen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. már nem azért, de mi előnytelen ezen a szetten?!
      sapi: jól áll Mesinek, kiemeli a haját, bőrét, sok pluszt tesz hozzá az outfithez.
      kabát: egyszerű fazon, kicsi karcsúsítással... ez kinek nem áll jól??
      nadrág: Mesinek nincsenek nagy combjai vagy nagy húsos lábai. És nem is áll el sehol, a lábai pálcikáknak sem tűnnek benne.
      harisnya: sima fekete...
      csizma: elkell ilyenkor, térdig érő egyszerű fazon...
      nem értelek, komolyan. de azthiszem nem is akarlak...

      Delete
    2. Mi????? Szerintem ez a szett úgy tökéletes ahogy van!!!
      Vegyél szemüveget! :)

      Delete
    3. Szerintem nagyon jó ez a szett, így ahogy van.
      Persze hó van és tél, de nincs hideg a városban. Plusz ez egy réteges összeállítás, ebben nem lehet fázni!
      Mesi csinos lány, rendelkezik olyan önkritikával és tapasztalattal az öltözködés terén, hogy nem vesz föl számára előnytelen darabokat!

      Delete
  4. imáádom a pulcsidaat! :D

    ReplyDelete
  5. Szia Mesi :)
    Nagyon csini voltál ma is.
    Nagyon tetszik a pulcsid és a csizmád!
    Imádom a sapikat, így nálam az is nagyon nagy plusz, hogy sapit viselsz!
    Jaj és az az óra.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm, tényleg mindig bearanyozod a napjainkat :)) Örülök Neked! Puszi

      Delete
    2. Szeretem a bejegyzéseiteket, szóval kölcsönösen aranyozzuk be egymás napjait :) Puszi :)

      Delete
  6. Nekem is tetszik:)
    Télen én speciel szeretek télen szoknyát meg rövidnadrágot hordani, van olyan meleg egy jó harisnya (vagy kettő) mint egy farmer. Szóval jó kis szett:)

    Én amúgy nem tudom, mire gondolt a névtelen azzal, hogy előnytelen(savanyú a szőlő?:D. Mert ha szembe jönnél velem az utcán, tuti konstatálnám akkor is magamban, hogy milyen jól nézel ki. :)

    Anita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismét nagy igazság, tökéletesen jogos, és én is nagyon szeretek shortokat és szoknyákat hordani, sok és vastag harisnyákkal :))

      Egyébként köszönöm a véleményt,nagyon jólesett,amit írtál! Sok puszi:*

      Delete
  7. Hogy már tényleg az is baj legyen, hogy miért nem fázol? :O :D Névtelennek lehet nem volt még jó kis harisnyája, ami valóban sokszor jobban melegít, mint a farmer, ami kb. rádermed az emberre :)
    Nagyon szép és csinos vagy, és imádom, hogy így mosolyogsz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De, szörnyű bűn. De várj, hiába mondom, hogy nem fázok, "úgyse hiszi el" :D
      Egyébként ott a pont, és örülök, hogy leírtad: két - három vastagabb harisnya (mert nyilván ennyi min. van rajtam) sokkal melegebb, mint egy farmer - zokni kombó. Aki nem hiszi, próbálja ki bátran, ajánlom, Bernivel együtt! :))

      Köszönöm szépen, drága vagy!<3

      Delete
  8. Szerintem jól áll a sapi! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi, örülök, hogy így gondolod. Én mindig megkérdőjelezem, hogy kell -e nekem. :D

      Delete
  9. Jah és az egész szett csodás, meg persze te is!!:) <3

    ReplyDelete
  10. Irtó cuki ez a love feliratos pulcsi és szerintem neked kimondottan jól áll a sapka! :) Épp a napokban újítottam be én is egy téli sortra, már alig várom, hogy felavathassam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönööööööööm :)) Mire a kommentek végére érek, tisztára megszeretem a sapit! Úúú, használd egészséggel, biztosan szuper, én imádom őket!

      Delete
  11. Szerintem szuper a szetted, mint mindig, nem véletlen hogy általában a kilétüket fel nem vállalók mondanak alaptalan kritikát.... Bár nyilván nem lehet mindig mindenkinek megfelelni, de akkor adja a nevét is hozzá az illető! Mert ez így volna fair szerintem. Nagyon csini vagy, ez a lényeg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ettől jobban érzi magát Ms Névtelen, örülök, hogy segíthettem Neki. De most komolyan, abszolút nem esett rosszul :)) De köszönöm, hogy megosztottad a véleményed velem és köszi, hogy kiálltál mellettem, irtó cuki vagy és nagyon jó érzés! <3

      Delete
  12. Sziasztok! Szerintem is nagyon csini ez a szetted Mesi és semmi gáz nincs abban ha télen nem vagytok állandóan úgy beöltözve mint az eszkimók, hiszen pl mint ma is, nem volt "az a nagy hideg" :) Jól áll a pulcsi nagyon, és is néztem picit csillogósat a kishegyesi úti Tescóban, a hatalmas F&F leárazásokban! :) De biztosan ti is láttátok mennyi jó dolog van ott ( leggingsek, ingek, pulcsik ruhák): pusszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Noncsi :))
      Neeeem, ezer éve nem jártam sajnos Tescoban, de meghoztad a kedvem, el fogok nézni! Köszönöm a tippet!
      Puszillak

      Delete
  13. Én sem szeretek farmert hordani télen...Engem sokkal jobban melegítenek a harisnyák+leggingsek, és jobban érzem magam ha szoknyával vagy tunikával párosíthatom őket, mintha felvennék egy nadrágot:D Szerintem se hallgass a kritizálókra, legyél csak ugyanolyan pozitív, mint amilyen vagy!:))
    puszillak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww, tündér vagy <3

      egyébként úgy tűnik, egyre népesebb a 'ne mindig farmert húzzunk télen' csapatom, még egy fő és világuralomra is törhetünk, haha :D szóval nagyon - nagyon örülök neki, hogy te is így gondolod, Adri! puszi

      Delete
  14. nagyon tetszik ez a pulcsi, kedvelem ezt a fazont, színt, úgyhogy telitalálat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) köszönöm, megint olyan kedves vagy Anii, puszillak!!

      Delete
  15. Én inkább irigyellek, hogy nem fázol. :D Ma nem volt hideg, de csütörtökön még szétfagytam. Minusz 10 fok, "real feel" -19. Vastag, polár béléses leggings + farmer (!), hosszú kabát, sapka, sál, kesztyű, bundabéléses csizma... és szétfagytam.
    Nem bánnám, ha kevésbé lennék fázós.

    Tényleg tömegközlekedtek vagy autóztok? Nem mindegy. Rövid távra lehet, én se fáznék ennyiben.

    Kitti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Kitti! :))

      Igen, tényleg hideg volt, viszont tényleg nem fáztam. Nem mondom, hogy nem vagyok fázós, mert otthon például utálom a hideget és általában pléddel a hátamon mászkálok, viszont furcsa módon tényleg nem fáztam aznap. Egyrészt három harisnya volt rajtam (ez nagyjából mindig így van), másrészt a pulcsi brutál meleg (gyapjúszálas), a kabát szintén meglepően jól melegít, azt hiszem abban is van némi gyapjúszál.
      Illetve nem szeretek túlöltözni, mert ha bemegyek valahova nagyon melegem lesz, s félek, hogy ettől fázok meg. Én nem tudnék farmer alá harisnyát vagy leggingst venni, valamiért zavarna, de persze mindenki máshogy érzi jól magát :))
      Én (mi Bertivel) általában tömegközlekedünk, nincs kocsink. Szerencsére a központban lakunk, minden 5-10 perc sétára van, úgyhogy sok időt nem kell kint tölteni így sem. Panniék télen kocsival szoktak, szerencsére nekik van saját :))

      Delete
  16. A pulcsi tök jó :) Mekkora méretet vettél,hogy ilyen se nem szűk, se nem túl bő? :)
    A Bershkaban elég szűk méretek vannak... (Bocs, nem tudtam a céges gépről bejelentkezni. Hajrá túlóra :)
    Mia

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...