Thursday 6 December 2012

NO. 1. BISZTRÓ, DEBRECEN - HAPPY DIPLOMA!


Sziasztok!

Ma este ismét egy közös 'élmény'bejegyzést hoztunk Nektek, ezúttal a debreceni No. 1. Bisztróból.  A nagy diploma-hajrá után nagyon jólesett végre találkozni, s egy nagyot beszélgetni egy pohár vörös bor és egy finom vacsi társaságában. Mindenképpen szerettük volna megünnepelni, hogy a csapat immáron négy közgazdászból áll, ezért választottuk esti célpontnak ezt a hangulatos belvárosi éttermet.

Debrecen egyébként télen különösen gyönyörű, mindenképpen fogunk esti bejegyzéseket is hozni, ugyanis ezt látnotok kell! Az egész várost kivilágítják, a fáktól a szökőkutakig minden fényárban úszik, a főtéren a forralt bor és a kürtőskalács illata mindenkit magával ragad, s még késő este is tele van a belváros vidám, beszélgető - bazározó emberekkel. 
Ma este mindenképpen egy kellemes hangulatú, központban lévő helyet szerettünk volna meglátogatni, így a No. 1. -ra esett a választásunk. A kiszolgálás remek, az ételek pedig igazán különlegesek és finomak, ínyenceknek külön ajánljuk! Ráadásul az asztal mellett ülve a hatalmas ablaküvegen keresztül csodálhatjátok a kivilágított Debrecent, nagyon hangulatos hely! :)

S egy kis jó hír a nap végére: ha debreceniek vagy környékbeliek vagytok, s szívesen kipróbálnátok a helyet, hamarosan Ti is ellátogathattok a No.1.étterembe. Hétfőn induló nyereményjátékunk keretein belül ugyanis 2 szerencsés nyertes egy - egy vacsora-utalvánnyal gazdagodhat. Természetesen a nem debrecenieket sem hagyjuk ki a jóból, utalványokat, magazin-előfizetéseket, táskákat és kiegészítőket nyerhettek majd, naponta több alkalommal. Részletek később, de annyit elárulunk, nem mi fogunk sorsolni, minden rajtatok múlik majd. S egy bónusz tipp: érdemes lesz feliratkozni Facebook oldalunkra is!

Legyen gyönyörű estétek, pihenjetek sokat, sok puszit küldünk:

Style and Blog






6 comments:

  1. Gratulálok. :)

    Kíváncsian várom a nyereményjátékot. :) Hátha Fortuna mellém szegődik.

    ReplyDelete
  2. Sziasztok :)

    Még 1x had gratuláljak!
    Tegnap én is próbálkoztam pár kép készítésével a főtéren, de sajnos az én képeim nem lettek olyan szépek.
    Kíváncsian várom majd az esti bejegyzést :)

    ReplyDelete
  3. Gratulálok Nektek! :)) Ez az étterem pedig valóban csodás, a kilátás pedig meseszép. Tavaly télen még hó is volt és úgy vacsorázni, hogy közben a fehér, kivilágított várost is látom... :))

    ReplyDelete
  4. Gratulálok! :))
    Mesi,Panni, eláruljátok,hogy a pulcsitokat hol szereztétek be? :)

    ReplyDelete
  5. Gratulálok én is! :) és szépek vagytok:)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...