Saturday 8 December 2012

SEQUINS AND FUR

Heart It
Heart It


Sziasztok!

A mai bejegyzésünkben tegnapi összeállításomat szeretnénk Nektek megmutatni. Már biztosan észrevettétek, hogy télen sem szeretek farmert vagy hosszúnadrágot hordani, viszont imádom a rövidnadrágokat és szoknyákat, főleg, ha feltűnőbb, különleges darabokról van szó. Bár úgy gondolom, hogy a Style and Blog keretein belül zömében egyszerűbb, hétköznapi összeállításokat láthattok, olykor merészebb outfit - ötletek is kipattannak a fejünkből. Legalábbis a szőrme és flitter együttes viselése mindenképpen annak tekinthető. Ennek ellenére (vagy pont ezért) nagyon megszerettem ezt a szettet, ráadásul nagyon - nagyon meleg összeállítás. A mellény nemcsak puha, de kifejezetten meleg is, ráadásul kötött hátsórésznek köszönhetően szépen befér a kabát alá. A harisnyát pedig szintén ajánlom, 1700 forint körül vettem 3 darabot a Tescoban, nagyon jól bírják a kiképzést, ráadásul megfelelően melegek is. Bár én egyszerre kettőt - hármat szoktam felvenni (egy testszínűt és egy vagy két vastagabb feketét). 
Nektek tetszik együtt a flitter és a szőrme? Ti viselnétek merészebb rövidnadrágokat és szoknyákat hétköznapokon? 

A képeken látható kiegészítők egy részét (keresztes és szíves karkötőket, valamint a collier de chien típusú ékszert) ajándékba kaptuk, s egy hamarosan induló webshop, a LROX termékei. Már nagyon régóta keresek hasonlót, s borzasztó boldog vagyok, hogy megleptek vele. Több karkötőt, nyakláncot és gyűrűt is küldtek egyébként, és nagyon különleges, trendi termékeik vannak. Ráadásul a kapott darabok kiváló minőségűek, gyönyörű kidolgozással, egy ebayes karkötőhöz sem hasonlíthatóak, tényleg! :)) Úgyhogy már nagyon várom, hogy elinduljon a webáruház, s remélem elérhető áron kínálják majd a termékeket. Természetesen az indulásról értesíteni fogunk Titeket is, sőt, jövő héten induló nyereményjátékunk keretein belül megnyerhetitek az egyik csodaszép nyakláncukat is! Tartsatok velünk Facebookon is, érdemes lesz! 

Puszi,
Mesi


Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It




OUTFIT
FEKETE ING / BLACK SHIRT - F&F
FLITTERES RÖVIDNADRÁG / SEQUINED SHORTS - STRADIVARIUS
SZŐRME MELLÉNY / FUR VEST - STRADIVARIUS
TÁSKA / CLUTCH - STRADIVARIUS
KARKÖTŐK / BRACELETS - STRADIVARIUS, LROX - COMING SOON!
BOKACSIZMA / BOOTIES - BERSHKA (old)
HARISNYA / STOCKINGS - F&F



22 comments:

  1. wow, I soooo love your outfit and asseories :)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Sweetheart, you're so kind :)

      xx
      Mesi

      Delete
  2. aaaaaaaaww eszméletlen dögös az a naci! én hétköznap lehet nem merném felvenni de buliba isteni! amúgy te nem szoktál így szétfagyni?:s én harisnyában+farmerben megfagyok:s

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kösszencs Dia :)) De, mármint fotózás alatt rettenetesen fázok, kabátban is elviselhetetlen hideg van, nélküle pedig elég rémes. De egyébként a naciban nem, térdig ér a kabátom és 2-3 harisnyával nyomom, úgy jó, szerintem melegebb is, mint egy farmer :D

      Delete
  3. Ahhw. Annyira jó az a bokacsizma <3 És most ez a naci is tökéletes :) Nagyon imádom a blogot. Mindennap követlek titeket. Olyan szépek vagytok (irigy fej):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönjük Timi, nagyon kedves vagy! :)) Puszilunk sokszor!

      Delete
  4. Ahhww. Annyira jó ez a bokacsizma. Régóta vadászok egy ilyet vagy hasonlót (amióta megláttam rajtatok, hogy milyen dögös :) ), és ez az outfit tökéletes, mint mindig. Nagyon jó a blog. Mindennap követlek titeket. Olyan szépek vagytok (irigy fej) :) :) Sok sikert a továbbiakban, így tovább. ;)

    ReplyDelete
  5. Szia Mesi! De ó volt olvasni, hogy te is egyszerre több harisnyát viselsz, mert én is minimum 2-t, de azt hittem ez tök "fura" vagy h én vagyok "dilis" de tényleg sokszor melegebbek mint egy farmer és jobban is szeretem a szoknyákat mostanában a sötét harisnyákkal, mint a farmereket. :) A rövidnacidat meg már egyszer láttam élőben is , már akkor is nagyon csini volt! :) Csak igy tovább, pusszi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjük szépen a biztatást, drága vagy Noncs :))
      Neeeeem vagy fura, ne aggódj, szerintem a 2-3 normális és szükséges is. Örülök, hogy Te is így vagy vele. Puszillak!

      Delete
  6. Az a karkötő a jobb csuklódon Hermes replika :)

    ReplyDelete
  7. Én is szoktam több harisnyával trükközni: A lábfej nélkülieket jobban szeretem rétegezni, mert a rendeseket nehéz eligazgatni -ha többen vannak-, és nagyon tudja nyomni a lábat egy szűkebb cipőben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bokacsizmánál én is szoktam lábfej nélkülieket viselni, bár engem nem zavar a sok réteg sem, hiszen soha nem hordok zoknit :))

      Delete
  8. you look amazing! that vest is so chic

    @FASHION_ICE

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for your lovely comment! :)
      kisses from style and blog

      Delete
  9. Szia Mesi :)
    Nagyon jó ez a szerelésed is, nagyon tetszik nekem is :)Bár én nem vagyok annyira szőrmés, de ez így egybe nagyon tetszetős számomra.
    A karkötők is nagyon jók :) Tetszik ez a szívecske a szárnyacskával.
    Én is amúgy jobban szeretem télen a szoknyákat és a rövid sortokat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon - nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy így gondolod! :)
      Tök jó, hogy nem csak én vagyok shortos - szoknyás. Puszillak!

      Delete
  10. Imádom! Gyönyörű :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...