Tuesday 11 December 2012

WINTER MELODY

Heart It


Sziasztok!

Új bejegyzésünkben mai outfitemet osztjuk meg Veletek. Szerencsére úgy tűnik, ez lesz ez utolsó outdoor posztunk ebben a hideg időben, hamarosan benti körülmények között láthatjátok majd, mit viselünk nap mint nap a kabát alatt. Ma egy egyszerűbb farmer ing - kötött pulcsi összeállításra esett a választásom, amit bőr hatású szoknyámmal és szegecses táskával egészítettem ki. Ezt a gyönyörű, szegecses clutchot egyébként a Monique Bags jóvoltából a héten szintén kisorsoljuk - éppen folyamatban lévő Facebookos nyereményjátékunk keretein belül, úgyhogy érdemes lesz velünk tartani! :))
A nap folyamán még egy csodaszép bajuszos ékszerszett talál gazdára, pontban 20.00 órakor, figyeljétek a falat, s nyerjetek Ti!
Sok sikert, drukkolunk,

Mesi
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It



OUTFIT

FARMER ING / DENIM SHIRT - STRADIVARIUS (régi, de hasonló itt / old but similar here)
ARANY KÖTÖTT FELSŐ / GOLD PULLOVER - F&F
BŐR HATÁSÚ SZOKNYA / FAKE LEATHER SKIRT - STRADIVARIUS
SZEGECSES TÁSKA / STUDDED BAG - MONIQUE BAGS (hamarosan megnyerhetitek itt)
KARKÖTŐ / BRACELET - LROX - (coming soon)
NYAKLÁNC/ NECKLACE - EBAY (megvásárolható itt)
MAGASSARKÚ / HEELS - ZARA
HARISNYA / STOCKINGS - F&F

25 comments:

  1. Csini vagy. :) Vigyázz meg ne fázz. :)

    Nekem már sikerült, pedig csak a postáért ugortam ki. Most meg itt ihatom a sok teát, meg a C vitaminokat szedegetem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm :)) Igyekszem, de szerencsére kicsit enyhébb idő volt, és hamar végeztünk is. Nem fáztam.

      Viszont Neked jobbulást, gyógyulj meg hamar! Puszillak Annus!

      Delete
  2. jaj dejó, hogy pont ezt az inget vetted fel:) délelőtt írtam, egy régebbi bejegyzésedhez, ahol szintén ez volt rajtad de nem tudom, hogy kaptál -e róla email értesítést. a kérdésem az, hogy milyen méretű az inged? tesóm vette nekem kint Dublinban de a méretben nem vagyok biztos, állítja, hogy az S-es kicsi rám de én nem hiszem el:D szted?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaamúgy, telepátia :D Többire válaszoltam éppen, de már úgyis tudod.

      Delete
  3. ezt akkor most ne jelenítsd meg, látom épp válaszoltál a másikra:DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DDDDD köszönöm!:DD bleee:D

      Delete
    2. Mindent az Olvasókért, főleg, ha szuper-blogger képességűek :D

      Delete
    3. fejezd be vagy jövőre nem kapsz jegyet!:D

      Delete
    4. amúgy nagyon csini ez a szett is:) alig várom hogy megkapjam a farmeringet, tudod itt ebben a kis városban egyetlen helyen van farmering a tallyban, de azok annyira nem is tetszettek és drágálltam is az árukat, de már hónapok óta ácsingózok egy farmering után(részben hála Nektek..:D) úgyhogy alig várom dec. 26-ot:)))

      és öltözz fel! elhiszem hogy nem fázol de vigyázz magadra!:$ én mindig tökre felöltözök erre most is itthon fekszem mert fel vagyok fázva:((

      Delete
    5. :D :D inkább egy H&M kuponra pályáznék, ha már a jövő nyárnál tartunk, ehööm!

      Amúgy örülök és köszönöm :) Szerintem tök praktikus, biztosan nagyon fogod szeretni, és várni fogom a bejegyzéseket róla!
      Ó, azért a kabátra szükségem van, de muszáj pár fotó erejéig megszabadulni tőle, elég uncsi lenne minden nap azt az egy-két kabit nézni. Azért vigyázok, ne aggódj! Te meg gyógyulj meg gyorsan, igyál sok teát és takarózz be jól!
      :**

      Delete
  4. Jajj Mesi nagyon csini vagy, de nem fagy le a lábad abban a cipőben? Nem csúszkálsz benne a jégen? Én is megvettem azt a cipőt, de azóta is csak egyszer volt rajtam unokatesóm szalagavatóján, de még be sem jutottam az épületbe már ömlött a vér a két térdemből (mellesleg amúgy nem is én lennék... :D ) azóta megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel magassarkút sötétben, (azért estem el, mert beleléptem egy gödörbe a kivilágítatlan utcán) úgyhogy szerintem vigyázz a jégen, meg fel ne fázz! Puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönööööm :)) Nem, HÁROM harisnya van rajtam, bombabiztos és nem hidegebb így cipővel, mint egy zokni - csizma kombó. Gyakran szoktam sima cipőt hordani száraz és viszonylag száraz időben, vagy ha rövidebb útra indulok télen is, szóval lesz egy pár ilyen. Hát, nem mondom, hogy egy lapos nem lenne biztosabb, de azért elvagyok, igyekszem kerülni a jeges részeket. Eddig sajnos nem volt lapos csizmám, csak egy gumicsizma, azt pedig nem tudom szövetkabihoz felvenni. De ma vééééégre beszereztem egyet, úgyhogy amíg el nem olvad a hó, valószínűleg abban fogok szaladgálni :))
      Rajtam most volt ez a cipő másodjára, először államvizsgázni vettem fel, de Zara cipőkhöz képest egész kényelmesnek tartom, nem jellemző rájuk. Nagyon - nagyon sajnálom, ami történt, remélem már jobban vagy, vigyázz magadra!! Óvatosan :)) Puszi

      Delete
    2. Nem kényelmetlen a három harisnya? Gondolom nem 200den-esek voltak. Vagy mégis? :) Amúgy nagyon csini vagy. Jól áll a szoknya. Picit irigykedem is.

      Delete
    3. tegnap rajtam is három harisnya volt rakott szoknyával, angol iskolásnak öltöztem :D 2 db 100 denes és egy sima 20-as, elég furcsán néztek az ismerősök, mikor elmondtam :)

      K.

      Delete
    4. Nagyon hidegben én is szoktam hármat felvenni. Két 20as lycrásat és egy 250es pamutot. Nekem kényelmes, annyi a gondom vele ha több harisnya van rajtam akkor lecsúszik. Én ezt úgy oldom meg hogy nem veszek bugyit alá, hanem a harisnyákra húzok egy franciát. Így nem csúszkál.

      Delete
    5. Ó nem, egész jó és észre se szoktam venni. Az alsó mindig egy sima, testszínű, vékonyabb darab, arra húzok két közepesen vastag feketét. Nem tudom, hány denesek, de megnézem majd, szerintem nincs 100 :) De így együtt szerintem melegebbek, mint egy farmernaci.

      Delete
  5. Szia Mesi!

    Nagyon szép vagy a képeken!!! Olyan jó lett a hangulata ennek a mostani sorozatnak :)
    A hajad, a smink, és a ruci is szuper!!!
    Én a minap szereztem be egy bordó, térd feletti, lapos velúr csizmát a Humanicban és imááádom...( bár nekem sincs laposom a sportcipőn kívül) de átmenetileg biztonságosabb ;)
    Puszi: Zsófi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm Zsófi, tündér vagy! :)
      Utánanézek a Humanicban, mert hmmm, nagyon jól hangzik! Használd egészséggel, puszillak!

      Delete
  6. Tökéletes!

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  7. Mesi nagyon tetszik egy a sorozat!! :) annyira szép vagy a képeken, de lenne egy apró észrevételem :$ annyira szép vagy, felesleges ilyen erős sminket használnod!!!! sokkal szebb lennél nélküle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm :)) Köszi a tippet is, igyekszem megfogadni, bár tényleg szeretem a dupla (alul - felül) vonalat a szememen. Csinálok majd szolidabbat is, ígérem! Puszi

      Delete
  8. Mesiii! nagyon szép vagy, tök jó összeállítás, ez a szoknya meg az egyik kedvencem lett úgy hiszem, de rajtam nem állna ilyen jól:( de rajtad tényleg jó, hordd többet:)a sminked viszont nagyon erős, kevesebb feketét, a szemöldököd is sötét, alapból világít a kék szemed ekkora kontúr felesleges, mű hatást kelt, de persze ez csak az én véleményem:)de félre ne értsd, oda meg vissza vagyok a stílusotokért!:) Legyen szép napotok, és mosolyogjatok sokat! és találjátok meg minden egyes napba a szépet, ha hideg van és ha borús az ég, és akkor is ha nagyon savanyú mindenki aznap, legyetek ti mások, vidámak!! színt visztek az életbe!:)

    ReplyDelete
  9. Szia Mesi!
    Nagyon csinos voltál kedden is :)
    Külön tetszik a pulcsid és szerintem így is nagyon jó a hajad :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...