Thursday 10 January 2013

SCHOOLGIRL

Heart It


Sziasztok!

Ma egy nagyon kényelmes, véleményem szerint suliba is simán hordható (igény szerint inkább rúzs nélkül) összeállítással készültem Nektek. A szett igen egyszerű: farmer ing és csipke szoknya lapos csizmával, sok- sok kiegészítővel. Táskák közül suliba főleg a hatalmas bowling bag típusú darabokat preferálom, olyat, amibe egyszerre belefér a pulcsim, az esernyőm és az üdítős palackom is. Ti mit viseltetek ma a suliban?

Puszi:
Mesi

_________________________________________________________________________________

Good evening y'all,

Today I wore a really comfortable outfit, which I think is great for school as well (you can leave the lipstick if you want). It is so simple: you need just a denim shirt, a lace skirt and a pair of comfortable boots , and - if you want something special you can create an arm candy with a couple of shiny bracelets and bangles. For school, I love huge bowling bags in which I can pack up my whole school stuff eg. books, umbrella, my pullover etc. which I need that day. What did you wear today?

Kisses,
Mesi 

Heart It
Heart It


OUTFIT
FARMER ING / DENIM SHIRT - STRADIVARIUS
FEKETE CSIPKE SZOKNYA / BLACK LACE SKIRT - STRADIVARIUS (régi/old)
ÖV / BELT - BERSHKA
 CSIZMA / BOOTS - PULL AND BEAR
TÁSKA / BAG -MANGO
KARKÖTŐK / BRACELETS - SIX | STRADIVARIUS | LROX
ÓRA / WATCH - BIJOU BRIGITTE 



SHOP THE LOOK

7 comments:

  1. szuper szett Mesi :D és a karkötőidet is imádom :)

    ReplyDelete
  2. Ha jó látom a DE-ÁJK-n a híres TEOKJ-s épület, ott vizsgáztam tegnap :) Nagyon jó összeállítás lett ez is, szép vagy:)

    ReplyDelete
  3. Milyen ez a P&B csizmi? Jó minőségű?

    ReplyDelete
  4. Ugyanilyen ingem és szoknyám van. Ősz elején el is pakoltam a szoknyát nagy lendülettel, mondván ez már úgysem lesz hordható egy jó ideig. De most ezt a szettet látva, lehet feltúrom a szekrényt és előszedem. :)

    ReplyDelete
  5. beautiful combinashion :) like it http://anitce.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Szia Mesi!

    Nagyon, nagyon jó ez a szett!
    Nekem a kabát is tetszik, de nagyon. A szoknya és a táska is nagyon jó. Én is amúgy ilyesmi táskákat használok, mert elég sok cuccom van nekem is.
    A kiegészítők különösen tetszenek!
    Bár én relatíva nem suliba vagyok, de a zöld 3/4 ujjas felsőm van rajtam egy bordó színű farmerrel és a szürke telitalpú kis szőrös csizmácskámmal.

    Szép napot :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...