Tuesday 22 January 2013

Silver light

Heart It

Sziasztok!

Tegnap ránk kacsintott a tavasz :D,  meleg volt, és napsütés, ami tökéletes egy outfit fotózáshoz. A zöld pulcsim, és a burgundi bokacsizmám mellé először egy fekete szoknyát vettem fel, majd rájöttem, hogy éppen elég az, hogy a kabátom, és a harisnyám fekete, ezért választottam végül ezt a szürke szoknyámat, és sokkal jobban éreztem benne magam. A szürke egyébként is jó helyettesítője a feketének, vagy a fehérnek, próbáljátok ki otthon. ;)

Általában a hangulatomtól függ, milyen ruhát választok reggelente, nem vagyok az a típus, aki már este el tudja dönteni, mit fog másnap viselni, pedig biztosan sok időt meg lehet vele spórolni! Volt már, hogy megpróbáltam, de reggelre elment a kedvem az elegánsabb összeállítástól, és valami lazábbra vágytam, vagy fordítva. Előfordul, hogy percekig tudok variálni egy ruhadarabot, mert érzem, hogy ez  most nem passzol a hangulatomhoz. Persze eközben gyűlnek a fotelben azok a ruhák, amik nem nyerték el a tetszésemet, így a lakásban hipp-hopp rendetlenség lesz. Ha kívülről látnám magam, biztos fognám a fejem, és röhögnék!  :D  Nálatok mi a helyzet, vannak hasonló tapasztalataitok?

Ne felejtsétek el, hogy még tart a nyereményjátékunk, amiben egy nagyon szép nyaklánc lehet a Tietek a Rorsi Ékszertől. ITT tudtok játszani! Sok szép ékszer mellett a nyeremény tárgyát és az én nyakláncomat is megtaláljátok az oldalon. Szerintem annyira cuki a medálon lévő bicajozó csajszi! :)

...

Hello Ladies!

Yesterday Spring twinkled at us :D, it was warm and sunny, perfect weather for outfit shots outside. First I chose a black skirt to my green sweater and wine red ankle boots, but then I realised that it's enough that my coat and leggings are black, so I chose this gray skirt, and I felt much better. Gray is a great deputy of black or white, try at home! ;)


It depands on my mood, which clothes I choose in the morning, I'm not the girl who decides the night before what to put on next morning, although it could save time I guess. I've tried sometimes, but in he morning my mood changed, I did'nt want to put on the elegant dress I chose the night before, I wanted something loose, or the opposite. Sometimes I try to find the best piece for minutes and minutes, especially when something doesn't fits my mood. During the selection a huge heap of clothes grows on the armchair, and the flat looks like a mess in a few minutes. :D If I saw myself from outside, I would definately hold my head and laugh. :D What about you? Do you have the same experiences? 


Don't forget that our giveaway is still runing on Facebook, in which you can win a beautiful necklace with a pendant thanks to Rorsi Ékszer. You can play HERE. You can also find my necklace at her site, the cycling girl is so cute on the pendant! :)

Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT

PULCSI / SWEATER - H&M
SZOKNYA / SKIRT - H&M
CIPŐ/ SHOES - TALLY WEIJL
TÁSKA / BAG - MANGO
KARKÖTŐ / BRACELET - SIX
NYAKLÁNC / NECKLACE - RORSI ÉKSZER
SZEMÜVEG/GLASSES - RAY BAN


SHOP THE LOOK




Follow on Bloglovin

20 comments:

  1. Szia Panni!Iszonyúan jól áll ez az outfit!A szürke szoknya tuti!;)

    Szép estét!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik!:) Neked is szép estét! Puszillak!

      Delete
  2. Nálam ez most (is) telitalálat! :)

    ReplyDelete
  3. Szióka!
    Köszönöm a szuper ötleteket! ;-) Csini szett!
    Téged nem szúr?
    Megírod az anyagát?Van egy visszacserés ruhám s abból kijönne!
    Nagyon köszönöm!
    K.Évi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A pulcsi nagyon jó puha, csak annyi baj van vele, hogy összeszöszöli a kabátomat. :) Az anyaga 83% nejlon, 17% angóra. ;)

      Delete
  4. De jó a nyakláncod! :) Meg az egész outfit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik! :) Pusziiii

      Delete
  5. Köszönöm! ;-) Arra van jó tipped?Mert a henger s a ragasztó-szallag ritkán jött be :-/
    Évi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én hengert használok, vagy a vizes kezemet! :D

      Delete
  6. Hú, ez most nagyon elnyerte a tetszésemet! Szuper a felső a szürke szoknyával, nekem is több szürke szoknyám van, tényleg jó alternatívája a feketének! :) A medál is irtó cuki! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kösziiiii, örülök, hogy tetszik, és Te is szereted a szürkét, ilyenkor télen vidámabb lesz tőle az egész összeállítás! ;)

      Delete
  7. Replies
    1. Oh Vikii, nagyon jól esik, pirulok, mosolygok! :)

      Delete
  8. Elegáns, mégis kényelmes és csini szett, imádom az ilyeneket :) Ehhez a szépséges cipőhöz bevállalnék egy ugyanilyen színű táskát. A napszemüveg pedig egy álom! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igennn, egy ugyanilyen színű táska olyan jó lenne!!!*.* Puszillak

      Delete
  9. Szia Panni!
    Nagyon jó lett ez az összeállítás, tetszik az egész. Próbálom elképzelni, milyen lenne a fekete szoknyával és valahogy nem, így a szürkével az igazi!
    Nekem is ilyen napszemcsim van :D
    Én is ilyen reggel döntöm el mit veszek fől típus vagyok, illetve nálam sokban befolyásol az is, hogy milyen idő van odakint és milyen várható este.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Midoriko! Örülök, hogy tetszik az összeállítás, és lám lám Te is reggeli készülődős vagy.:) Persze nálam is az időjárás az első tanácsadó. Úgy látom ma meleg kabát, meleg csizma lesz a jó döntés itt Debrecenben!;) A napszemcsit meg tavasszal vesszük elő legközelebb! :D
      Örülök, hogy írtál, puszillak

      Delete
    2. Szia :)
      Igen, igen meleg kabát meg egy jó csizma vagy hótaposó kell ma Debrecenbe!
      Nekem amúgy érzékeny a szemem, így mindig nálam van a napszemüvegem.
      Szép délutánt :) Puszi

      Delete
  10. Lányok egyre csinosabbak vagytok, egyre stílusosabb és elegánsabb szetteket viseltek és a blog is egyre jobb :)
    Panni ismét !!!szupi!!! lett ez az összeállítás, csak ennyit tudok mondani :D

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...