Monday 21 January 2013

TOP BAG TRENDS OF 2013 SPRING / SUMMER


A borítéktáskák - mérettől és formától függetlenül - évek óta hódítanak. Az apróbb clutchokkal ellentétben azonban az oversize daraboknak megvan az az előnye, hogy rengeteg nélkülözhetetlen kellékünket (pénztárca, telefon, zsebkendő, kulcs, szájfény, púder stb.) könnyedén magunknál tarthatjuk. Sőt, ha nagyon erőlködünk  akár 3-4 sulis füzet is belefér. Ismét egy praktikus új trend, úgyhogy nálunk nagy sikert aratott.
A mi kedvenceink:

Clutches - without reference to size and form - are one of the biggest fashion trends nowadays. Moreover the huge ones seem to be very practical: it is easy to carry the most important things with you eg. your wallet, mobile phone, keys, lipstick or even you school stuff too. 
We do love practical fashion trends so oversize clutches are obviously on our whistlist. 
Our favourites are the following:



Bár az apró box clutchok szinte semmilyen szempontból nem tekinthetők praktikusnak, mi elnézzük nekik, hiszen gyönyörűek egytől egyig! Az egyik kedvenc trendünk, úgyhogy örömmel konstatáltuk, hogy 2013-ban is divatban maradnak a kis dobozocskák. A fémes csillogású darabok mellett személyes kedvenceink a bársonnyal bevont, valamint szegecsekkel vagy gyöngyökkel díszített box clutchok is. A Zarában jelenleg rengeteg gyönyörű modell közül válogathattok, nagyrészt akciós áron. 
Mi pedig a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk Nektek pár favoritot a különböző webáruházak kínálatából is:

Altought the small box clutches are not so practical, we really love them all, they're so beautiful! Wearing box clucthes is one of our favourite trends, so we're pretty happy to say they'll stay in fashion this year as well. Beside loving the metallic ones, we also adore velvet, studded and pearl-decorated box clutches. The most beautiful ones can be found at Zara stores, but we also collected some that can shop right now. 
Let's see our favourites:




Nem titok, hogy az új év legnagyobb őrülete a rojt-láz lesz. Szinte minden ruhát és kiegészítőt elér majd, s már nem csak a fesztiválokon láthatunk szaggatott aljú pólókban és rojtos táskákban mászkáló embereket, hanem az utcákon is. A rojt-mánia nagy előnye, hogy míg nagy, pakolós táskáival a lazább, sportosabb stílust kedvelő lányoknak kedvez,  addig rojtokkal dekorált borítéktáskáival az elegánsabb szettekbe is beépíthető. A túl sok hullámzó apró száltól idegenkedő divatkövetőknek sem kell lemondani az új trendről, sok táskát ugyanis csak egy - egy kisebb bojt díszít. 
Íme a Style and Blog kedvencek:

It's not a secret that the new year's biggest mania is wearing fringes and tassels (or both). Most of the clothes and accessories are decorated with fringes so now they're allowed not only at festivals but on the streets as well. In addition you can make an elegant ouftit really special with the perfect fringed clutch. If you don't like wearing too many fringers of course there's no problem, choose a tasseled clutch instead!
Our favourites are the following:



A vidám színek valószínűleg soha nem mennek ki a divatból, a color-blocking trendek minden nyáron újjáélednek. Az erőteljes, már - már neonos színek halmozása idén a táskákat is eléri majd, a legmerészebb színösszeállításokban pompázó darabokat találni a különböző webshopok kínálatában. Ettől a színkavalkádtól azonnal jó kedvünk lesz, fel is írtunk egy ilyen táskát a kívánságlistánk must have darabjai közé! 
Tartottunk egy kis mustrát, s nekünk a következő színes táskák tetszettek a legjobban:

Happy colors are all time favourites, they're always in fashion, especially in summer time. Color-blocked bags and clutches are must have items this summer, so you should grab you favourite(s) immediately.
We found some beautiful items at online stores, hope you'll love them all:



A "mi van a táskádban" típusú blogger-bejegyzések kora (végre) véget érhet, az átlátszó táskák mellett ugyanis mindenre fény derül. Mindenképpen bizarr, hogy a buszon ülve vagy éppen a zebrán áthaladva minden járókelő pontosan látja, mit rejt a táskád. Ennek ellenére szokatlan és meghökkentő stílusukkal hamar bekerültek a kedvenceink közé. Ah, el kell kezdeni rendet tartani a táskánkban :)
Nektek tetszenek? Hordanátok őket?

As transparent bags come into fashion bloggers have to stop their "what's in my bag" kinda posts, yuppy!  For me it's a little bit bizarre that people can see what's in my bag in the bus or walking on the streets, but inspite of the fact that transparent bags are so popular. 
Do you like them? Would you wear them? 



A 2013-as tavasz / nyár másik hatalmas, minden ruhadarabot és kiegészítőt érintő hóbortja a monochrome mánia lesz. A Bershka külön monochrome kollekcióval rukkolt elő, a fekete - fehér csíkos és pöttyös nadrágok, felsők, ruhák és szoknyák már megtalálhatók a boltokban. 
A fekete - fehér kettőse iránti rajongás természetesen a kiegészítőket is elérte, s a designer táskák után  már a fast fashion verziók is elérhetővé váltak. 
Néhány kedvencünk itt megvásárolható: 

Another new trend in 2013 is monochrome mania. Bershka stores have their own monochrome collection for this season, you can find black and white (striped or polka dots - decorated) clothes and accessories everywhere. After designer bags have appeared the fast fashion stores started producing black and white bags and cluthes as well. Oh mama, they're amazing!
Let's see the best ones: 

A fémes csillogás, az ezüst és arany színű kiegészítők még sokáig hódítani fognak. Nagy kedvenceink az ilyen típusú borítéktáskák, hiszen a legegyszerűbb outfiteket is azonnal különlegessé varázsolják. Ráadásul szinte bármilyen eseményen csodásan mutatnak, még elegánsabbá téve aktuális összeállításunkat. Bátran viseljétek őket feltűnő cuffokkal vagy arm party szettekkel.
Rengeteg kedvencet be tudnánk mutatni Nektek, szinte minden webáruház kínálatában megtalálható legalább egy meseszép darab:

Metallic shine, gold and silver accessories seem to be fashionable for ages. We love these shiny accessories cause  they make every single oufit gorgeous. You can wear them with beautiful cuffs or arm candy sets - the success will be guaranteed!
You can find at least one metallic bag at every webshops, but now we've collected some of them, here you are:
Ahogy már korábban is írtuk, 2013-ban a vadóc szegecseket a finom és nőies gyöngyök váltják: szinte minden ruhadarabon - gallérokon és nadrágzsebeken is megjelennek. Szerencsére pont olyan könnyű otthon ügyeskedni velük, mint korábban a szegecsekkel, így legalább olyan fontos alapkellékei lesznek a Do It Yourself projekteknek itt, a blogon is. 
A gyöngyökkel szórt táskák közül ezúttal elegáns box clutchokat választottunk Nektek, mi szinte bármelyiket szívesen elfogadnák a következő sorból:

As previously mentioned in 2013 we have to say goodbye to spikes and studs and welcome pearls. Pearl-decorated shirts, shorts and collars are so popular this time, and fortunately it is easy to make them at home as well. You just need an old bracelet or necklace from Mum (or EBAY) and you can start finding new Do It Yourself ideas. If you're interested, we'll come up with some soon. Good luck Ladies!
We've chosen some beautiful cluthes this time:



Végül, de nem utolsósorban a legjobb és legpraktikusabb új trendet láthatjátok - a hatalmas, úgynevezett tote táskákkal zárjuk a sort.
Remekül kihasználható, masszív, strapabíró darabok: iskolai cuccokat, füzeteket és könyveket éppúgy elbírnak, mint egy kisebb laptopot. A Zarában rengeteg különleges shoppert találtok nagyon kedvező áron, érdemes beszerezni egyet minél hamarabb. 
További kedvencek az online üzletek kínálatából:  

Last but not least we'd like to represent the best and most practical trend of all: huge tote bags. We're pretty sure you'll love them, they're not only durable but huge enough to carry your whole school or work stuff. Thank to the sales now you can find nice tote bags at Zara stores, but we've collected some shoppers from the internet as well:



Reméljük tetszett a bejegyzés, s találtatok új, hasznos információkat. Nektek mi a kedvencetek az új trendek közül? Melyek azok, amiket biztosan beszereztek?


Hope you enjoyed the post and found some useful ideas too. What styles do you like most? Do you have most have items from our list?

19 comments:

  1. aaaa ez lett az eddigi legjobb bejegyzésetek grt:)) nagyon jóóóó:)))ügyesek vagytok:D

    ReplyDelete
  2. Jó lett ez a cikk.
    Átlátszó táskám nem lesz az biztos. Egyenes felhívás a rablóknak... akkor is ha csak egy pénztárca, mobil, zsepi van benne. Szerintem vannak dolgok az embernél amiket nem kell mindenáron reklámozni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezzel egyetértek! Budapesten 8. kerületben lakom, soha ki nem mozdulnék átlátszó táskával, így is szorítom magamhoz a táskát amennyire lehet, hiába nem látnak bele. :)

      Delete
  3. Nagyon jó összeállítás! Szép táskák, bár az átlátszók annyira nekem sem nyerték el a tetszésem, de ez nem a ti hibátok. :))) Én is sok helyen találkoztam ilyen táskákkal.

    Tudom, hogy nem ide tartozik, de tőletek és a többi olvasótól szeretném megkérdezni, hogy ha valakinek van aranyszínű órája, akkor mennyire bírja nektek a gyűrődést. Mert én nem rég vettem egyet, nem is olyan olcsón. Fossil márkájú aranyszínű és kb 5-ször volt rajtam, és ahol az asztalhoz ér lekopott. Bár ráírták az útmutatóra, hogy az aranyszínű gyorsan kopik és csak alkalmakkor kell viselni (persze ezt amúgy is már csak vásárlás után látja az ember), de azért az hogy 5ször volt rajtam még elég kevés alkalomnak mondható.

    Másnak volt ilyen problémája?
    Köszi a segítséget! Remélem a garancia erre is érvényes lesz :S
    Puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. szia! Nekem Michael Kors órám van ( MK5055) és nekem is arany színű , de egyáltalán nem kopik. A probléma szerintem azzal van, hogy valószínű nem rozsamentes acélból készült. ( ha így lenne akkor nem kopna) http://www.arkadora.com/brands/michael-kors/michael-kors-1258.html
      itt az én órámhoz külön fel van tűntetve h rozsdamentes acél, plusz kézizzadságának ellenáll.
      Sztem tegyél 1 próbát , ha van rá garancia akkor erre is érvényes, én biztos , hogy nem hagynám magam , ha otthagytam érte 1 szatyor pénzt.
      remélem tudtam segíteni

      Delete
  4. Nagyon tetszenek a színes táskák, már alig várom, hogy nyár legyen (vagy legalább tavasz) és beszerezzek egy ilyet!:) Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy átlátszó táskám legyen, nem lenne jó érzés, hogy bárki láthatja a személyes dolgaimat. Kicsit olyan érzés lenne, mintha a ruhám lenne átlátszó.

    ReplyDelete
  5. Még mindig akarok egy kis doboz alakú táskát... gyönyörűek, alig tudnék választani. És a fehér, hangjegyes táska valami álom :))

    ReplyDelete
  6. Szerelem első látásra a gyöngyös kis clutchokkal! <3 A színesek is nagyon vidámak, tetszenek, de az átlátszó táskák nem szimpatikusak.
    Jó kis cikk lett, nekem is nagyon tetszik! Gratu hozzá! ;)
    Noncsi

    ReplyDelete
  7. Az átlátszó táskák a legmenőbbek :D, kb 15 éve volt divat akkor nagyon szerettem volna egyet, bár akkor csak 10 éves voltam... Most inkább kihagynám!!! De a többi szuper!!!

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!

    Ez a bejegyzés telitalálat volt :)! Nagyon tetszett!
    Tavaszra milyen rojtos táskát ajánlotok? Maradhat a fekete, vagy inkább valami krémesebb színt keressek?
    Előre is köszi a választ!

    Dóri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én a helyedben világosabbat választanék, natúr, bézs színekben, de a feketét is nagyon jól ki lehet használni! ;) Ja, és én az élénk színektől sem zárkóznék el! ;) Szóval jöhet minden szín, tény, hogy a feketét, vagy a natúr színeket jobban ki lehet használni. ;)

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. nagyon tetszik a bejegyzés! :)
    ezek közül a táskák közül nagyon tetszenek a clutchok (karácsonyra kaptam egy DIY clutchot tesómtól) :), a box clutchok is nagyon cukik! :D
    és a tote bag-eket is nagyon kedvelem (ez utóbbival viszont gyakran előfordul, hogy több dolgot teszek bele, emiatt nehéz lesz, hiszen van még hely pakolni) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh én is mindig telepakolom a nagy táskáimat, és a nap végére izomlázzal térek haza. :D

      Delete
  11. Sziasztok Lányok!
    Nagyon tetszik a bejegyzés!Hiányoztatok ám már, az elmúlt napokban folyamatosan vártam mikor írtok:)
    Kérlek szurkoljatok a hétre, küldjetek sok pozitív energiát!

    Szép hetet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már küldöm is! :) Hajráááááááááááááááááááááááááá

      Delete
  12. Az óriástáskák állandó kedvenceim. A fenti kínálatból még amin elgondolkodom, az az oversized clutch.
    Egyébként jó kis poszt. :)

    ReplyDelete
  13. Jaj de jó táskák! Kell mind! :D Titokban táska mániás vagyok, csak azért nem látszik, mert nincs annyi pénzem, hogy mind táskára költsem. :D

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...