Monday 7 January 2013

Weekend Style

Heart It
Heart It
Heart It

Sziasztok! A hetet a szombaton készült képekkel kezdjük. Hétvégén mi gyakran utazunk, ingázunk a rokonok között, és bevallom, én ezt mindig nagyon élvezem. Szeretek utazni, megérkezni, finomakat enni, és nagyokat beszélgetni. Szombaton Nyíregyházára mentünk, és mivel kisütött a nap, úgy gondoltuk, hogy útközben készítünk egy szép, napfényes bejegyzést. Ez az outfit tökéletes volt az utazáshoz, mert minden darabja nagyon kényelmes. Kabát nélkül nem volt könnyű most fotózni, mert annak ellenére, hogy gyönyörű napsütés volt, majd meg lehetett fagyni a jeges szélben. Miután elkattintottuk ezeket a képeket, bújtam is vissza a kabátom melegébe... brrrr! :D Remélem jól telt a hétvégétek, és frissen indul a hét. Szép napot Nektek!

Hi Ladies! We start the week with some weekend photos. In the weekends we usually travel a lot to our relatives, which I really like. I love to travel, love to arrive, eat great meals, and chat a lot. Saturday we were traveling to Nyíregyháza, when the sun came out, so we decided to take some photos to make you a sunny post. This outfit was perfect for travel, because every single piece is very comfy. It was hard to take pictures without my coat, because there was icy wind, despite of the shining sun. After we made the pics, I quickly put my warm coat back on... brrrr! :D I hope your weekend was fine, and the new week starts fresh. Have a nice day!

Heart It

Heart It
Heart It
Heart It

Outfit

Kabát/ Coat - Levi's
Pulcsi/ Pullover - F&F
Nadrág/ pants - C&A
Csizma/ boots - H&M
Karkötők/ bracelets - H&M
Nyaklánc/ necklace - H&M
Gyűrű/ ring - Stradivarius



SHOP THE LOOK






25 comments:

  1. Szia Panni!
    Én ezt az egészet imádom úgy ahogy van! Minden nagyon tetszik benne a cipőtől, a felsőig, illetve az összes kiegészítő :) A nadrágnak is nagyon jó színe van van, imádom, hogy olyan kis szolod és életvidám!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Midoriko! Szerintem is vidám lett ez a szett, ráadásul a kedvem is azzá vált, amikor kisütött a nap! ;) Puszillak!

      Delete
  2. Juuuuuuj az a cipő....mikor vetted? Rálelhetek még vajon a H&M-ben???

    ReplyDelete
    Replies
    1. H&M gyerekosztály! Most talán le van értékelve! ;)

      Delete
  3. Juuuuuuj az a cipő....mikor vetted? Rálelhetek még vajon a H&M-ben???

    ReplyDelete
  4. Nagyon aranyos, főleg az utolsó kép:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, köszönöm, az már a fotózás vége volt, egy kis bolondozás, Árpi pedig ügyesen elcsípte a pillanatot :D.

      Delete
  5. Az utolso kep nagyon jo!:) a kabatod is iszonyu jo ilyesmit keresgelek en is de mindegyiken amiket talaltam volt vmi ami nem tetszett, de ez meses a szinne is , imadom mostanaban vetelezted? Lehet meg kapni? Megkerdezhetem hogy melyi volt? Es mindig olyan jol van kifestve a kormod madagnak fested? Gellakk esetleg? Nem kopik hamar? Nekem a koromlakok mindig hamar lekopnak barmilyet is veszek..gellakkot probaltammar de az meg nagyo elgyengiti a kormom..modjuk legtobbszor nincs is idom kifesteni:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnos a kabát árát nem tudom :(, kaptam, az idei téli kollekció része, így biztosan találsz még az üzletekben. Egyébként nagyon meleg, én szinte mindenben fázom, kivéve ebben a kabátban! ;)
      A körmömet magamnak festem, 2 rétegben viszem fel a színt, végül egy Astor fedőlakkot használok, ami nekem tényleg tartóssá teszi! Próbáld ki, szerintem Neked is be fog válni! ;)
      A géllak nekem sem tetszett, inkább ellakkozgatok magamnak. :)
      Örülök, hogy írtál! Puszi!

      Delete
  6. Úristen... ez a szett maga a tökély. Minden helyén van, semmit nem bírok kritizálni :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vikiiiii nagyon aranyos vagy! Köszönöm! Pirulok! :)

      Delete
  7. Nagyon jó kis összeállítás lett :)
    Az árakat miért nem írjátok meg ? :) az is sokat segítene a vásárlásban, hogy hova érdemes menni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm, és az árakkal kapcsolatos észrevételed is jó tipp nekünk! Igyekszünk a következő bejegyzésekben feltüntetni őket! ;)
      Ebben a posztban az árakról:
      Kabát - Levi's: sajnos nem tudom, kaptam.
      Pulcsi - F&F: 4000 Ft körül vettem akciósan.
      Nadrág - C&A: 2000 Ft volt még nyáron leértékelve.
      Csizma - H&M 2000 Ft leértékelve a H&M gyerekosztályon.
      Karkötők - H&M: 250 Ft a menta színű, a többi egyben volt 250 Ft.
      Nyaklánc - H&M: 250 Ft
      Gyűrű/ ring - Stradivarius nem tudom, kaptam Mesitől! <3

      Pussz

      Delete
    2. Köszönöm szépen a részletes infókat :))
      A csizmát mindenképp megnézem hátha lesz még :)

      Puszi

      Delete
    3. Szívesen! Remélem találsz még, szerintem olyan cuki, megéri az árát! ;)

      Delete
  8. ez a mentaszínű nadrág annyira üde, és vidám! teljesen tavaszias.
    szerintem nagyon jó, h nem csak nyáron és tavasszal viselsz színeket, de télen is! nekem a barack színű nadrágom még ebben a hideg, borongós időben is nagy kedvencem, kicsit jobb kedvem lesz tőle. :)
    nagyon jó az outfit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi Lilla! Örülök, hogy Te is szívesen viselsz nyárias színeket ilyen hidegben is. Tényleg sokkal vidámabb a szett egy-egy ilyen ruhadarabtól! ;) Uhh.... most, hogy írtad szeretnék egy barackszínű naciiiiiiiiiit! :)))

      Delete
  9. Szió! Oh én már nagyon régen szeretném megkérdezni, hogy saját vagy műszempillát hordasz-e mert annyira szépek a szemeid. Műszempillában ha nem is viselsz nem tudnál ajánlani olyat, ami nagyon természetes hatású? Nagyon pici, semmilyen pilláim vannak és most már nagyon szeretném feldobni a tekintetemet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Készülj fel, hogy - mindegy ki mit mond - az összes meglévő szempillád ki fog hullani pár műszempillával töltött hét után :(
      Ha beleszólhatok, javasolnám, hogy kenegesd ricinusolajjal minden este a pilláidat, gyönyörűen megerősíti és növeszti is, szerintem hatásos. Nekem legalábbis az apróra tört szempilláimat teljesen helyrehozta :)

      Delete
    2. Nincs műszempillám, sosem próbáltam. Sajnos így ebben nem tudok segíteni. Viszont mindenképpen próbáld ki a hosszabbító, és dúsító spirálokat, akár kettőt egyszerre. Amit ajánlok, a L'Oreal, vagy a Maxfactor termékek. Nekem mindkettőből van, és nagyon szeretem ezeket a spirálokat. Egy ideje a Maxfactor masterpiece max spirált használom, és a L'Oreal telescopic hosszabbító spirálját, ha igazán drámai hatást akarok elérni jöhet mindkettő egymás után! ;)

      Delete
  10. Köszönöm, megfogadom a tanácsodat :) Egyébként már olvastam, hogy nagyon hatásos a ricinus olaj. Remélem használni fog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem próbáld ki, nincs mit veszíteni vele, nem is drága :) Nekem már 1 hét után látszott változás, de 1-2 hónap után szerintem jelentős eredménye van.

      Delete
  11. Nagyon tetszik ez a szett... :) Olyan vidám! :)))

    ReplyDelete
  12. dejóóó kis outfitt .. kedvenc ♥

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...