Thursday 26 September 2013

MINI NECKLACES FOR 2013/14 FALL WINTER



Sziasztok!
Ma ismét egy, az idei őszi / téli trendeket bemutató bejegyzéssel készültünk Nektek. Ahogyan azt a múlt heti "STATEMENT NECKLACES FOR 2013/14 FALL WINTER"  című bejegyzésünkben is olvashattátok, idén két nagy irányzat hódít a nyakékek között:
  1. a hangsúlyos és hatalmas, gyakran óriási virágmotívumokkal vagy feltűnő strasszokkal díszített ún. statement nyakláncok, valamint
  2. az apró, alig észrevehető, vékony láncra fűzött arany medálok.
Bár a két trend egymással teljesen ellentétes, látszólag idén jól megférnek egymás mellett. Az aprócska nyakláncok között hatalmas népszerűségnek örvendenek a feliratos (leggyakrabban a már - már közhelyesnek ítélt love, swag, cool, peace, forever és így tovább szavakkal találkozhatunk) és különböző motívumokat: falevelet, nyilat, puskát, csillagot, szívet vagy éppen keresztet ábrázoló medálokkal díszített darabok. Édesek és kifinomultak, mi imádjuk ez új őrületet. A visszafogottabb ékszereket kedvelők hordhatják őket önállóan is, de idén érdemes halmozni ezeket a mini nyakékeket, hiszen a 'necklace party' idén ősszel / télen virágkorát éli. 
Szerencsére a boltok többsége már megtelt ezekkel a csodás kiegészítőkkel, a Claire's-ben, a New Yorkerben és a Six üzleteiben is sok hasonló darabot találhattok. A Style and Blog webshopban pedig nagyon kedvező áron, már 995 forintért is beszerezhetitek őket - s nem is maradt más hátra, mint szabadjára engedni a fantáziátokat, és összeállítani a legkreatívabb és egyedibb nyakláncszetteket! Mi jó nézelődést és csodás estét kívánunk. Puszi Nektek!  



Hello there,
Today we'd like to give you some new fashion tips and present an other great trend of the new season's:  wearing mini necklaces. Last week - in our latest trend report called STATEMENT NECKLACES FOR 2013/14 FALL WINTER - we presented the two new jewelry trends that are:

  1. wearing oversized statement necklaces that usually are flaming, flowery or rhinestoned, and
  2. wearing really golden necklaces with lovely and tiny pendants.
Though the two trends are pretty much different, they supplement each other perfectly, everyone can find her favourite. The fact is we love both of them! 
Among these small gold - toned necklaces the most fashionable ones show some sayings or short phrases such as love, peace, forever, cool or swag. On the other hand you can choose pendants with cute motifs like leaves, hearts, guns, arrows or stars as well. You can wear them alone or stucked, it depends on your daily mood or style. Now you can find them everywhere, for instanse you can shop your favourites at our online jewelry store called Style and Blog Shop here. Hope you love this report too and found some useful style tips. Have a wonderful night Babies! 









5 comments:

  1. Sziasztok! Már nem is tudom hova írjak, de segítségre lenne szükségem! Amint megláttam ezeket a kis csodákat, azonnal rendeltem tőletek 2 darabot. Viszont a kosaramban még mindig ott van a kosaramban2 nyaklánc, lehet nem küldtem el a megrendelést? Légyszi segítsetek! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!

      Minden rendben, megkaptuk a rendelést a két nyakláncról :) A rendszer automatikus visszaigazolót szokott küldeni, de holnap mi is küldünk egy igazolást és postára is adjuk a csomagot. Szóval aggodalomra semmi ok, minden a legnagyobb rendben! Puszi,
      Mesi

      Delete
  2. Preciosos colgantes. Unas fotos muy bonitas.

    Besos

    http://encalcetines.blogspot.com.es/2013/09/top-estampado.blog.html

    ReplyDelete
  3. Love the simplicity of these Necklaces.

    ReplyDelete
  4. Great necklaces. Love this post.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...