Monday 2 December 2013

FLOWER SWEATER & BURGUNDY SKIRT

Heart It

Sziasztok! 

Végre itt egy kis napsütés, vasárnap olyan szép idő volt, hogy tudtunk készíteni pár outfit fotót. A napokban szinte mindig a fekete szín dominált az összeállításaimban, most viszont igyekeztem picit színesíteni, bár így is akad bőven fekete ebben a szettben is. :)) A virágos pulcsimat a C&A-ban vettem pár héttel ezelőtt, azon a hétvégén 20% kedvezmény is vonatkozott a termékekre, így 3200 Ft-ot fizettem érte. Régebben ritkán találtam számomra stílusos és fiatalos ruhákat a C&A-ban, manapság viszont újra és újra bebizonyosodik, hogy érdemes oda is benézni, ha vásárolni indulok.
A szoknyámat a Pull and Bear-ben vettem 3490 Ft-ért, nagyon szeretem ezt a színt, és így az őszi / téli időszakban nagyon jól ki lehet használni. Ha Ti is szeretnétek valami hasonlót, érdemes a boohoo.com oldalán is nézelődni, a poszt végén be is linkeltem pár darabot, szerintem nagyon-nagyon szépek, és az áruk is kedvező.
A hosszú szárú Zara csizmám és a Mango dzsekim pedig régi nagy kedvenceim, rengeteget viselem őket. A csizmáról kérdeztétek, hogy mennyire meleg. Nos, én csak vékony harisnyával viseltem eddig, és soha nem fázott benne a lábam, ráadásul a magas sarka ellenére is szuper kényelmes, szóval nekem abszolút bevált.

Ha vásárolni indultok a napokban, érdemes benézni a New Yorker-be, ahol sok terméket leáraztak, illetve a H&M-ben 20% kedvezményt kaptok a teljes vásárlásra, ha letöltitek az oldalukon található kupont. (Itt találjátok, a katalógus utolsó oldalán) Ha ott jártok mindenképpen nézzétek meg a zoknikat és harisnyákat is, én most vettem párat, darabját 250 Ft-ért! ;) I love leárazás! : D

Láttátok már a Street Style rovatunk főszereplőit? Ha még nem, akkor ITT megtaláljátok a bejegyzést, melyben 7 fantasztikus magyar bloggert mutatunk be Nektek. Ha van kedvetek szerepelni a rovatunkban, megmutatni saját stílusotokat, jelentkezzetek bátran! A jelentkezéshez szükséges minden részletet megtaláltok a bejegyzésben. Ne feledjétek, hogy ehhez a kezdeményezéshez egy játék is kapcsolódik. Írjátok meg a Street Style bejegyzés alá, mely outfitek tetszettek a legjobban, és miért, mi az, amit szívesen kipróbálnátok, amit igazán inspirálónak találtatok, mert a kommentelők között értékes Style and Blog ékszereket sorsolunk ki.

Legyen szép estétek, puszi mindenkinek!
Panni

Heart It

Heart It

Heart It
  
Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It


MŰBŐR FEKETE DZSEKI / FAUX LEATHER JACKET - MANGO (régi / old)
VIRÁGOS PULÓVER / FLOWER PULLOVER - C&A
BURGUNDI SZOKNYA / BURGUNDY SKIRT - PULL AND BEAR
FEKETE CSIZMA / BLACK BOOTS  - ZARA
SAPKA / HAT - INVUU LONDON (hasonló vásárolható itt / shop similar here )
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES - RAY-BAN (megvásárolható itt / shop here)
TÁSKA / BAG - H&M
ÓRA / WATCH - STYLE AND BLOG (megvásárolható itt / shop here)
KARKÖTŐK / BRACELETS - STYLE AND BLOG (megvásárolható itt / shop here)

GYÖNGYÖS NYAKLÁNC / PEARL NECKLACE - STYLE AND BLOG (megvásárolható itt / shop here)





10 comments:

  1. engem a harisnyád érdekelne,hogy hol vetted :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Calzedoniában vettem, de már nagyon régen! ;) Drágább volt az átlagnál, de sokkal tartósabb is, én nagyon ajánlom! ;)

      Delete
  2. Szia! Nagyon jól sikerült ez a mai :) Nekem csak a táskával van problémám. Így képen jól mutat, nagyon jó fazon, de épp ma nézegettem az üzletben és szerintem nagyon ordít róla, hogy műbőr :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szió! Örülök, hogy tetszik a szett! Nekem az előző Mango táskám sem volt bőr hatású, mindig a fazonba szeretek bele :))) Örülök, hogy írtál! Szép estét!

      Delete
  3. You look beautiful, great style:)

    ReplyDelete
  4. nagyon gyonyoru ez az osszeallitas, imadom a felso es szoknya kombinaciot, nameg a taska is csodalatos! :)



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    ReplyDelete
  5. Ez a kedvenc szettem Tőled!!! Annyira szuperül összeraktad, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy én is szeretnék egy hasonlót magamnak.... Puszi: Zsófi.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...