Sunday 1 December 2013

WEEKEND FAVOURITES


Sziasztok! 
Hogy telt a hétvégétek? Nekem szerencsére nagyon jól, sőt, talán több szabadságot is engedtem meg magamnak, mint kellett volna. Igyekeztem sokat pihenni, aludni és kikapcsolódni, mert a következő hét nagyon húzósnak ígérkezik. 
A péntek - szombatot otthon töltöttem, fantasztikus volt, nagymamám olyan ötcsillagos ebédet készített, hogy legszívesebben estig csak ettem volna. Sőt, tulajdonképpen estig csak ettem :D Már nagyon hiányzott egy tányér forró húsleves, omnomnom, annyira finom volt! Estefelé visszajöttünk tesómmal Debrecenbe, jó volt végre egy kicsit egyedül lenni, olvasgatni és filmezgetni, nagyon jólesett a csend is. Ma reggel pedig Berti is megérkezett, s ebéd után mászkáltunk egy kicsit a városban. Utoljára vásároltam pár dolgot (főként sminktermékeket, hihetetlen, hogy mindig minden egyszerre fogy el) így karácsony előtt, a hónap hátralévő részében ugyanis karácsonyi ajándékokat szeretnék venni. 
Ma egyébként a következő képen látható outfitet viseltem. Ez a korall ing nemrég érkezett a Romwe-tól és egyszerűen imádom, nagyon szeretem az élénk színeket, főleg ilyenkor télen. Kár, hogy a kabát és pulcsi alatt szinte semmi nem látszik belőle, ha utcára lépek.   

Heart It
I am wearing
Romwe coral blouse (here) | Style and Blog maxi chain necklace (here) |
Style and Blog  golden watch (here) | Zara black skort (similar here)




A már említett sminktermékek mellett azért egy dolognak nem tudtam ellenállni. Már hosszú hetekkel ezelőtt kinéztem magamnak ezt az extrém cipellőt, s úgy döntöttem, lecsapok rá még most, ki tudja, meddig van rá lehetőségem. Fogalmam sincs, miért lett ekkora szerelem ez a cipő, tavaly egy egész télen át kézzel - lábbal hadakoztam a wedge sneakers ellen, borzasztó otrombának találtam őket. Ráadásul a leopárdminta se tartozik a nagy kedvenceim közé. Megmagyarázhatatlan, hogy miért, de ebbe a darabba egyszerűen azonnal szerelmes lettem. Szerintem rengeteg outfitben látni fogjátok majd, mert nem csak különleges, de elképesztően kényelmes is!  

Heart It
Heart It
Zara leopard wedge snakers (similar here)





Valamivel korábban, de szintén a héten vásároltam meg Dan Brown legújabb könyvét, az Infernot. Tinédzser korom óta imádok olvasni, Dan Brown könyvei pedig külön fantasztikusak. Kár, hogy általában egy nap alatt végzek velük. Sajnos a héten nem lesz időm belekezdeni - ráadásul szeretném előtte elolvasni Dante - Pokol című művét is, ugyanis ha jól olvastam, erre az alkotásra épül a sztori. Remélem azért az ünnepek alatt lesz pár szabad napom, egyet biztosan az Infernoval fogok tölteni. Yuppy!

Heart It




Új szépségekkel gazdagodott a webshopunk is! Mindannyiunk nagy kedvence, a hatalmas gyöngyökből álló statement fehér nyaklánc holnaptól arany és ezüst színekben is elérhető lesz online áruházunkban. Én nem tudtam eldönteni, hogy melyik tetszik jobban, ezért mindegyik színből lecsaptam egyre- egyre. Ó, most mondjátok meg, hát nem mesések?
Legyen szép estétek, sok puszi: Mesi

Heart It



6 comments:

  1. Az Infernot már kivégeztem, nagyon jó könyv. Eddig nekem a Da Vinci kód után ő a másik favorit. A pokolt elolvashatod, de a könyvben minden nagyon részletesen le van írva, így én nem éreztem hiányát, hogy nem olvastam Dantet előtte. De internet legyen a közelben olvasás közben, én mindig csekkoltam a helyszíneket is. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is a Da Vinci kód tetszett a legjobban, kár azért a megfilmesítésért, sokkal jobb lett volna, ha csak a könyv marad az utókornak :)
      Lehet, hogy akkor nekiesek a Pokol nélkül, már annyira várom, hogy elkezdhessem végre! sok pusziii!

      Delete
  2. Which size of the coral shirt/blouse do you wear?

    ReplyDelete
  3. Csodás a blúz és a cipő is :-)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...