Saturday 21 December 2013

XMAS RUSH


Heart It


Sziasztok!
Ma igazi karácsonyi zűrzavar van nálunk. Sajnos utálom az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, de a sok vizsga, zárthelyi, beadandó és prezentáció miatt idén nem volt más lehetőségem. Szerencsére a héten minden sulis kötelezettséget letudtunk - még nagyobb örömünkre nagyon jól is sikerültek - úgyhogy tegnap végre belevethettük magunkat az ajándékvásárlásba. Hatalmas tömegben próbáltam mindent beszerezni a listámról, de ma még biztosan futnom kell egy kört, ugyanis nem sikerült mindent megvennem - remélem a nap végére sikerrel járok. Pénteken egyébként megtartottuk a szinte már hagyománnyá vált közös karácsonyi vacsoránkat is - karácsony előtti utolsó hétvégén ugyanis össze szoktunk ülni a barátokkal, s egy egész napon át együtt főzőcskézünk, sütünk, beszélgetünk és jól érezzük magunkat. Ez a mi közös ajándékunk egymásnak :) Ti hogy álltok a karácsony projekttel? Már minden szükséges dolgot beszereztetek, elkészítettetek? 
Outfit. Már hetekkel ezelőtt meséltem Nektek erről a Sheinside mellényről, nagyon vártam, hogy végre megérkezzen, idén ugyanis hatalmas kedvenceim lettek a (mű)szőrme mellények. Jelenleg ez az abszolút favorit mind közül, végre egy testhez simuló, csinos, karcsúsított fazon - ráadásul a színei is csodaszépek szerintem. Nem mellesleg extra puha! Tegnap csupa feketével viseltem, megtetszett az áttetsző felső - műbőr szoknya kombináció. A felsőnek egyébként külön története van, ugyanis hosszú hetek óta keresek olyan felsőrészt, topot, bármit, ami nem szorosan nyaknál záródik, hanem kicsit nőiesebb, esetleg dekoltáltabb. Képzeljétek, Pannival minden létező debreceni üzletet végignéztünk, még olyan helyekre is bementünk, ahová általában nem szoktunk, s sehol nem találtunk még csak hasonlót sem. Végül Karin barátnőm jóvoltából szert tettem erre a csodás bodyra, imádlak, Bady Hully! :)
A hét top híre egyébként, hogy a Glamour magazin jóvoltából jelölést kaptunk, s idén ránk is lehet szavazni a Glamour Women of The Year 2014 -en, legjobb blogger kategóriában. Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy támogattatok és segítettetek, elképesztően hálásak vagyunk és tényleg nagyon szeretünk Titeket! ♡ A jelöltek listáját itt találjátok, s ránk is itt tudjátok leadni voksaitokat >>http://www.glamouronline.hu/nyeremenyjatek/41 A szavazók között egyébként értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között 100 000 forint értékű költőpénzt. 
Legyen csodás hétvégétek, sok puszi: Mesi


Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

FEKETE ÁTTETSZŐ BODY / BLACK BODY - BADY HULLY, ROMANIA
MŰBŐR SZOKNYA / FAUX LEATHER SKIRT - STRADIVARIUS (régi, de hasonló itt / old, but similar here >>)
SZŐRME MELLÉNY / FUR VEST - SHEINSIDE (megvásárolható itt / shop now here >>)
STATEMENT NYAKLÁNC / STATEMENT NECKLACE - ZARA
CSIZMA / FLAT BOOTS - DECATHLON
GYŰRŰ / ROSE GOLD RING - STYLE AND BLOG

PHOTOGRAPHED BY OLAHBERTI

Heart It

2 comments:

  1. hogy lehet rendelni onnan ahonnan a body van?:(

    ReplyDelete
  2. sziasztok lányok! hogyan csináltok ilyen képet? https://m.facebook.com/home.php?__user=100000592521197#!/photo.php?fbid=485618908224482&id=173667309419645&set=pb.173667309419645.-2207520000.1387834216.&__user=100000592521197 milyen programmal? csak iphone-al lehet ilyen jol megcsinálni? köszönöm!:)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...