Thursday 22 January 2015

MY WEEK IN PICTURES - PANNI

A 2014-es iskolai félév szép lassan eltelt, és 13 szorgos hét után ismét a nagy megmérettetések és tudáspróbák ideje következett. A vizsgaidőszak ebben a félévben szokatlanul sok feladatot hozott a blog csapatának, teljesen lekötött minket a tanulás, amit biztosan észre is vettetek, sajnos kevesebb bejegyzés született az elmúlt két hónapban, de igyekszünk ezért kárpótolni Titeket. :) Én most fejeztem be az utolsó előtti félévemet a pszichológián, 20 tantárgyam volt, ami rengeteg, ezért is nyúlt ilyen hosszúra a vizsgaidőszak. Mindez azonban semmi ahhoz képest, hogy a Style and Blog csapatának többi tagja, Mesi, Berti és Árpi most államvizsgáztak. Innen is óriási gratuláció az én drágáimnak, nagyon büszke vagyok Rátok!

The last semester of 2014 slowly went by, after 13 busy weeks came the time of exams and tests. The exam period needed lots of hard work this time, we couldn’t put books down, and it took lots of time. Probably you all noticed that we were not too active here on the blog during the two last months. Don’t worry, we will try to compensate you for the losses. :) I’ve just finished my third semester of the psychology master, I had 20 lectures which is just too much, and which is why the exam period took so long. However it’s like nothing, when I think about my friends, Mesi, Berti and Arpi who had their finals. Congratulations, I am very proud of you!


A sulis kötelezettségeknek eleget téve a héten már újra blogolni kezdünk, hiszen nagyon sok ötletünk és tervünk van, amelyek mind megvalósításra várnak. A közös munkát egy Style and Blog brunch-csal kezdtük, ahol felavattuk új Nespresso kávégépünket. Jó hír a kávé szerelmeseinek, hogy már koffeinmentes változatban is lehet kapni Nespresso kapszulákat, amiket mi is kipróbáltunk, ugyanis egészen estig elhúzódott a beszélgetés. Ha van kedvetek kísérletezni, nézzétek meg a Nespresso receptes oldalát, ahol rengeteg ínycsiklandozó kávékölteményt találtok! Estére tökéletes desszert lehet például egy koffeinmentes, csokoládés macchiato sok tejszínhabbal, nekem most ez az egyik nagy kedvencem. A Style and Blogos megbeszélésen nagyon sok újdonságról esett szó, az egyik ötlet pedig kimondottan érdekesnek ígérkezik! Hogy miről van szó, az egyelőre maradjon meglepetés, de hamarosan többet is elárulunk a projektről, reméljük, szeretni fogjátok!

After finishing all school commitments, this week we started to write the blog again, since we have several ideas and plans, waiting for realization. Joint work started with a Style and Blog brunch where we inaugurated our new Nespresso coffee machine. Good news for coffee lovers that now they have decaffeinated capsules at Nespresso, which we have also tried because the meeting lasted for late night. If you like to try new things, check out the page with Nespresso recipes, where you can find a lot of mouth-watering coffee wonders. For example, a perfect dessert could be for late night a decaffeinated chocolate macchiato with lots of whipped cream on top, this is my actual favorite. On the Style and Blog meeting we discussed many new ideas, and one of them is extremely promising. Now I can’t tell you more, let it be a surprise, we hope that you will love it!




Új lakásdekorációs ötletek után kutatok, ugyanis ahogy eltűntek a karácsonyi díszek, üres lett a lakás. Szeretnék néhány apró virágot, szép kaspóval, élénk színű gyertyákat, mert azokból sosem elég, és különleges képkereteket mókás vagy inspiráló idézetekkel. Még keresem a tökéletes verziót, bár képkeretet szerencsére már találtam a Kikában, már csak egy jó idézet kell. ;)

I am looking for new home decoration ideas, because as Christmas decoration is not yet actual and I put them away, our apartment looks empty. I want some small flowers with cute planters, brightly colored candles, because candles are never enough, and unique photo frames with funny or motivational quotes. I still look for the perfect one, although I found one nice frame in Kika, what I need now is a quote. 


A kiegészítők kapcsán nem sok változott, még mindig odavagyok a statement nyakláncokért, bár lassan átveszik a helyüket az óriási fülbevalóim, most ugyanis ez lett nálam az új őrület. Több szépséget találtam a H&M-ben, de mivel egy szebb darab ára 3000 vagy akár 4000 Ft is lehet, körülnéztem az ebay.com oldalán, és ott is gyönyörűeket találtam nagyon kedvező áron. Rendeltem is párat, remélem, hamarosan megérkeznek, és meg tudom Nektek mutatni, addig pedig linkekről meg tudjátok nézni: itt, itt, és itt.
Nagy kedvenceim még a dupla gyöngyös kiegészítők, van már nyakláncom, gyűrűm, karkötőm, már csak a fülbevaló hiányzott a gyűjteményből, amit szintén ebayről szereztem be a napokban, itt a link hozzá.

I am still in love with statement necklaces, although my new earrings slowly supplant them in my boxes, because they are my new crush! I found some beauties in H&M, but they are quite expensive, 3000-4000 HUF a piece, so I checked ebay and found this, this and this. I’ve ordered them but they haven’t arrived yet, I can’t wait to show them to you. 
I also love double pearled accessories, I had a necklace, a ring and a bracelet, and lately I bought an earring too, so the set is full now. I purchased that on ebay, here is the link




Az újév új fogadalmakkal indul, és legtöbbször szerepelnek köztük egészséges életmóddal és sportolással kapcsolatos célok is, legalábbis nálam minden évben visszatérnek. Idén is a rendszeresség a legfőbb célom, tavaly 2-3 alkalommal jártam spinracing edzésekre az Aktív Fitnessbe, ezt szeretném idén is tartani, kiegészítve néhány itthon is könnyen elvégezhető gyakorlattal, mert egy kis erősítés sosem árt! ;) Az otthoni edzésekhez Kayla edzésprogramját használom már 2-3 hónapja, van egy ingyenes verzió, amit le tudtok tölteni, nekem nagyon bevált, egyszerű, de nagyon hatásos! Kövessétek Instán és Facebookon is, szerintem igazán inspiráló, biztosan meghozza a kedveteket egy kis mozgáshoz!

New Year starts with new pledges, most of them related to healthy living and sports, well, at least in my life. This year my main goal is regularity. Last year I went to spin racing to Aktiv Fitness 2-3 times a week, and I want to keep this, complete with home exercises, because getting stronger is always good. I do my home exercises according to Kayla’s workout tips since 2-3 months now, there is a free version you can download, I just love it, and it’s simple and very useful. Follow her on Facebook and Instagram, she’s very inspiring. 


A mai bejegyzés végére még jöjjön egy outfit, amit az egyik vizsgám előtt készítettünk. Egyszerű alapdarabokat választottam, a kedvenc farmeremet, egy jó meleg pulóvert, és egy klasszikus fekete szövetkabátot magassarkú csizmával. Késésben voltam, ezért készült csak ennyi fotó, de gondoltam megmutatom Nektek így is. A héten még tervezünk outfit posztokat Mesivel, ezért mindenképpen figyeljétek a blogot, és kövessetek minket Instagramon, mert ott is minden nap aktívak vagyunk! Legyen szép estétek, sok puszi! Panni

At the end of today’s post I’d like to show you an outfit. I wore this on a day when I rushed to an exam, so we didn’t have much time to shoot, but we did it anyway. I wore simple comfy clothes, my favorite jeans, a warm sweater, a simple black coat and high heeled boots. As I didn’t have much time we didn’t make more photos, but I decided to show it to you. This week there will be more outfits on the blog, so don’t forget to check back often! Don’t forget to follow us on Instagram @styleandblog where we are active every day. Have a great night! Hugs, Panni 

Outfit: Sheinside pulóver (itt) | Jessica Buurman táska (itt) | Zara bokacsizma | Gap farmer (itt)| RayBan napszemüveg (itt| H&M fülbevaló
Outfit: Sheinside sweater (shop here) | Jessica Buurman bag (shop here) | Zara boots | Gap jeans (shop here)| RayBan sunnies (shop here| H&M earrings

ALL IMAGES CAN BE FOUND ON OUR INSTAGRAM @STYLEANDBLOG

6 comments:

  1. nice post :)

    how did you find the earrings on ebay? awww i want them also :*

    ReplyDelete
  2. Kedves Panni,

    nagyon tetszett ez a bejegyzés! Már régóta olvasom a blogotokat, ami az általam ismert beauty blogok közül a legjobb - tetszik, hogy nem saját magatokat nyomjátok az előtérbe, inkább az a cél, hogy megmutassátok, hogyan lehet jó stílusa valakinek, akár fillérekből is! Nagyon sok hasznos tippet kaptam innen, szóval csak így tovább!

    Zsuzsi

    ReplyDelete
  3. wher did you buy these nice earrings?

    ReplyDelete
  4. very good
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  5. Szia/Sziasztok!
    Imádom a blogotokat,és mindig nagyon tetszenek a személyes posztok.
    Én is pszichológiát tanulok,és nekem már a 14-15 tárgy is sok volt és kiakadtam a sok tanulástól,de a 20 tárgy,te jó ég, te hogy bírtad? Meg te már MA-s vagy, nem? (Csak mert említetted korábban, hogy az egyetemen fogsz tanítani ősztől)
    Csinálhatnátok ilyen bejegyzést is,amiben tanácsokat adtok a vizsgaidőszakkal kapcsolatban,mindig jó látni,hogy más hogy csinálja :)
    Puszi,
    Réka

    ReplyDelete
  6. Szia!

    Nagyon csinos a kabát ami rajtad van megkérdezhetem hogy hol vetted? Előre is köszönöm, nagyon sokat segítenél vele mert hetek óta ilyen szabású kabátot keresek.

    Köszönöm

    Brigi

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...