Thursday 5 February 2015

TREND REPORT - 2015 SPRING/SUMMER


Sziasztok!
Már csak egy hónap maradt a hideg télből, és a február is hamar elszalad, így épp itt az ideje, hogy csokorba szedjük, milyen új trendekre számíthatunk 2015 tavaszán. Az idei trendek között találunk örök klasszikusokat, lesznek nagy visszatérők, és teljesen új trendek is. Tartsatok velünk, reméljük inspiráló lesz ez a kis összefoglaló az új szezon előtti vásárlásokhoz.

Hi there! Only one month is left till it’s spring, and February will be gone fast, so it’s time to collect the newest 2015 spring-summer trends. There are all time classics among the new trends which are present every year, but there are also big comebacks, and of course brand new styles. Come and see what’s new with us, we hope this article will be inspiring for you before the new season shopping trips. 


Nem is kell feltétlenül új ruhadarabokat vásárolnunk egy szuper tavaszi, vagy éppen nyári outfit összeállításához. Íme néhány olyan alapdarab, amely biztosan mindenki szekrényében megtalálható, jól kombinálható, és évről-évre visszaköszön. A fehér ing az egyik legklasszikusabb alapdarab, több kifutón is főszerepet kapott, szinte minden outfitet tökéletesen kiegészít, különleges ékszerekkel díszítve pedig sosem lesz unalmas. Nagy kedvencünket, a farmert is a trendek között köszönthetjük. Farmeringek, csinos dzsekik és laza nadrágok formájában is felbukkant a divatbemutatókon. Harmadikként érdemes nagy figyelmet fordítani a csíkos ruhadarabokra. A csíkok eddig is népszerűek voltak, most viszont az apró vonalakat felváltják a domináns, karakteres sávok. Bár lehet, hogy unalmasan hangzik, de nem múlhat el tavasz virágminták és csipke nélkül, vitathatatlan, hogy ők a tavaszi/nyári trendek védjegyei, és természetesen a nyári ruhákról sem feledkezhetünk meg, melyek közül a lágy esésű, derékban húzott, pasztell darabokat fogjuk újra viselni.

White shirt that is one of the most classic item, was in focus on several fashion shows, just like denim, which comes this year not only as jeans but also as skirt and top. Stripes were always favorites of designers, but this time they receive even more attention. Stripes come this year in an unusual way to our clothes, and the positioning will be very important. It may seem a little boring, but there is no spring without flowers and lace, these two are very important signs of the new season. Among summer dresses will be the focus on pastel colors and soft flowing materials this year. 


MORE WHITE BLOUSES TO SHOP:
MORE WHITE BLOUSES TO SHOP:


MORE DENIM TO SHOP:
MORE DENIM TO SHOP:


MORE STRIPED CLOTHES TO SHOP:


MORE FLORAL CLOTHES TO SHOP:


MORE CLOTHES WITH LACE TO SHOP:


MORE DRESSES TO SHOP:


A nagy visszatérők között olyan trendeket köszönthetünk, amelyek már az elmúlt években is nagy szerepet kaptak, és idén is divatosak lesznek: a crop-topok, rojtok, fodrok, military stílusú és khaki ruhák, az átlátszó anyagok, vagy épp a fémesen csillogó ruhák  mind-mind visszatérnek. 

Among comebacks there are trends that were present before, and we won’t forget them this year either: crop-tops, fringes, ruffles, military style khaki clothes and metallic shiny items. 


MORE TOPS TO SHOP:


MORE FRINGED CLOTES TO SHOP:


MORE MESH CLOTHES TO SHOP:


MORE METALLIC CLOTHES TO SHOP:


MORE MILITARY STYLE CLOTHES TO SHOP:


MORE RUFFLED CLOTHES TO SHOP:


A nyár legmeghatározóbb színe idén a fehér lesz a maga egyszerűségével és eleganciájával, amelyet bármilyen színnel kombinálva viselhetünk, de kifejezetten divatos, ha kékkel vagy feketével kombináljuk. A tetőtől talpig hófehér összeállítások is újra hódítanak, ha pedig valami igazán vibráló, energikus színt keresünk, válasszuk idén a sárgát!

Most important color of the year is white with its simplicity and elegance. We will combine white with black or blue. These two combinations were seen on several spring-summer fashion shows. This year it's allowed to wear white from head to toe, and if you want a truly vibrating, powerful color, choose yellow! 


MORE WHITE CLOTHES TO SHOP:


MORE YELLOW CLOTHES TO SHOP:


MORE BLACK AND WHITE CLOTHES TO SHOP:


MORE WHITE AND BLUE CLOTHES TO SHOP:


Végül jöjjenek az újdonságok, lássuk, mik azok a trendek, amelyek idén főszerepet kapnak. Divatosnak számít minden, ami Japánhoz kapcsolódik, különböző motívumok, figurák, vagy a jellegzetes kimonók is visszaköszönnek majd az üzletek és a webáruházak kínálataiban. Népszerűek lesznek az aszimmetrikus ruhák, szoknyák és a skortokhoz hasonló fazonok. Idén nyáron megmutatjuk a vállakat, félvállas vagy pánt nélküli felsők és ruhák teszik izgalmassá a tavaszi-nyári outfiteket. A tavaszi kabátok közül népszerűek lesznek azok a ballonkabátok, amelyek vékony anyagból készülnek, lágy esésűek. Az új kollekciókban megjelennek a magasan zárt felsők, blúzok, népszerűek lesznek a garbós megoldások. Idén tavasszal és nyáron minden olyan ruhadarab trendinek számít, amelyeket a piknikkosarakra emlékeztető kockák díszítenek. A minta retro hangulatát a modern szabásminták ellensúlyozzák. Végül egy egészen szokatlan, új layering technikát szeretnénk nektek megmutatni, a kifutókon a hosszabb ruhák fölött szoknyát viseltek a modellek, ezzel pedig egy teljesen új hóbortot indítottak útjára, amiről még nem tudjuk, mennyire lesz meghatározó a szezonban, de érdemes rá felkészülni. Ti kipróbálnátok ezt az új stílust? :)

Now let's see what are the news, the trends that play the main role this season. Everything will be in style that is about Japan, japan motivs, signs, or kimonos will be available in shops and online stores. Asymmetrical clothes, dresses, skorts and skirts will be very popular. We will show our shoulders this time, because off-shoulder or half shoulder tops make our spring-summer outfits exciting. Light trenches will be trendy made of light materials with pastel colors. The new collections bring buttoned up tops like blouses or shirts, turtle neck becomes popular. This spring and summer every clothes with gingham are very trendy. The retro feeling will be compensated with modern cuts. There is one thing left I want to mention. A brand new layering technique is that they pull a skirt on top of trousers. We don’t know yet if this is only for runways, but anyway we have to get prepared. Do you dare to try it?



MORE ASYMMETRICAL CLOTHES TO SHOP:




MORE OFF-SHOULDER CLOTHES TO SHOP:


MORE COATS TO SHOP:


MORE SHIRTS TO SHOP:



MORE GINGHAM CLOTHES TO SHOP:



5 comments:

  1. Wow!!! Que post tan bonito. Todas las prendas son alucinantes. Besos!!!!


    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/02/pues-llego-el-ultimo-dia-de-la-semana.html

    ReplyDelete
  2. Hi csajok, nem szerveztek Nyíregyen vagy Debrecenben ruha börzét? Most úgyis jobban ráértek, hogy kipipáltátok a sulit. Rogyásig van a gardróbunk, ki kéne árusítani...
    Pusz

    ReplyDelete
  3. Preciosas fotos!
    http://encalcetines.blogspot.com.es/2015/02/chollazos-de-rebajas.html

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...