Tuesday, 9 June 2015

THE GREAT TOUR AT DESIGNER OUTLET PARNDORF

A kibővült csapat és a kiválasztott szettek. A harmónia fontos szempont volt a válogatás során, így az előre kiválasztott statementebb virágos ruha mellett elsősorban bézs, fehér és narancs színekben gondolkoztunk.
We thought it’s important that the outfits look good next to each other too, so after finding Leila's statement ruffle dress we're searching for something pastel eg. beige and white. 

Ma este egy különleges élménybeszámolóval készültünk Nektek, melynek az apropója, hogy május 19-én egy felejthetetlen napot tölthettünk a parndorfi Designer Outletben. Az outlet jóvoltából az utazásra elkísérhetett minket közös nyereményjátékunk nyertese, Nagy Leila és az ő barátnője, Niki is. Mindannyian nagyon izgatottak voltunk, már alig vártuk ezt az igazi csajos shoppingtúrát. 
Kedd délelőtt közösen indultunk Budapestről, így már a buszon lehetőségünk volt beszélgetni, ismerkedni. Ahogy megérkeztünk az outletbe, a parndorfi csapat egy csodás köszöntővel és finom ebéddel várt minket, maximálisan el voltunk kényeztetve. Az ebéd és egy frissítő kávé után következett a nagy shopping túra, mely során az immár 6 főre bővült Style and Blog csapat feladata virágmintás szettek összeállítása volt. Az üzletekben szebbnél szebb virágos ruhákat és kiegészítőket találtunk, de a teljes szett összeállítása most sem volt könnyű feladat. A válogatás során arra is figyeltünk, hogy az outfitek egymással is harmonizáljanak, ugyanis a nap végére közös fotózást terveztünk a lányokkal, ezért nem szerettünk volna nagyon eltérő színeket és mintákat kombinálni. 

Today we have a special story to tell you because on 19th May we had an amazing day at the Designer Outlet in Parndorf. Thanks to the outlet we were lucky to bring the winner of our joint giveaway, Leila and her friend Niki. We were all excited before the trip, we couldn’t wait to go. 
As we arrived in Parndorf, we had some good time and a lunch with the staff, we were coddled. After the lunch and a refreshing coffee we started the shopping spree, on which our team had to create outfits inspired by flowers. The shops were full of beautiful and even more beautiful floral clothes and accessories, but creating the whole outfit wasn’t easy. We thought it’s important that the outfits look good next to each other, because we wanted to place a common photoshoot at the end of the day together with the girls, so we didn’t want to combine patterns and colors that don’t match. 

Nyerteseink, Leila és barátnője, Niki virágos összeállításban.
Our beautiful winners, Leila and Niki in their floral outfits. 

Az volt az elsődleges cél, hogy megtaláljuk Leila számára a tökéletes virágmintás nyári ruhát, ami színben és stílusban is illik hozzá, s amiben igazán jól érzi magát. Végül egy enyhén fodros vállú, könnyed és nőies Mango ruhára esett a választásunk. A többi outfitet pedig ehhez a már kiválasztott ruhadarabhoz igyekeztünk igazítani, a harmónia fontos szempont volt a válogatás során, így elsősorban bézs, fehér és narancs színekben gondolkoztunk. Nikinek végül egy önmagában virágmintás, letisztult fehér ruhát választottunk, ami bár kicsit kívül esett a komfortzónáján, szuperül állt neki és mindannyian imádtuk.  Mi pedig csupán a statement nyakláncainkkal csempésztünk egy kis virágos vidámságot az összeállításainkba. A válogatás után a L’Oreal csapata gondoskodott arról, hogy egy igazán tökéletes csajos délutánban legyen részünk, és csodás sminket és frizurát készített Leilának és Nikinek – ezúton is nagyon köszönjük nekik a profi és kedves közreműködést. Ezzel már minden készen állt a közös fotózáshoz.

Our main goal was to find Leila the perfect flower patterned summer dress with a color and pattern that she likes, so we chose a half shoulder Mango dress. All other outfits were selected to look well with this one, so we had a beige, a white and an orange look. Even L’Oreal was here to make the girls’ dayout perfect, Leila and Niki got a new hairdo and a new makeup – we’d like to say thank you to the amazing L’Oreal team. After all the girly stuff we were ready to start the shooting.

A válogatás után a L’Oreal csapata gondoskodott arról, hogy egy igazán tökéletes csajos délutánban legyen részünk, és csodás sminket és frizurát készített Leilának és Nikinek – ezúton is nagyon köszönjük nekik a kedves és profi közreműködést.
Even L’Oreal was here to make the girls’ dayout perfect, Leila and Niki got a new hairdo and a new makeup – we’d like to say thank you to the amazing L’Oreal team.

A fotózáson nagyon gyorsan repült az idő, és már csak arra kaptuk fel a fejünket, hogy alig egy órácskánk maradt zárásig, így gyorsan elkattintottuk még az utolsó képeket, és a délután fennmaradó részét shoppingolással töltöttük. Megnéztük rengeteg világmárka kínálatát, köztük a Prada, Michael Kors, Calvin Klein, Gucci, Karl Lagerfeld, Furla, Armani, és a Nike üzleteit is. A végére  nagy volt a ruhanás és mindannyian nagyon elfáradtunk, de nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük, hogy lesz még alkalmunk - Veletek együtt - ellátogatni Parndorfba, mert tényleg felejthetetlen élmény volt :)  


Time was running by during the photoshoot, we had a few minutes left before closing so we quickly finished the last pictures and started the last shopping circle. We visited several stores like Prada, Michael Kors, Calvin Klein, Gucci, Karl Lagerfeld, Furla, Armani, and Nike. We were exhausted at the end of the day but we were very happy, and we can’t wait till the next time in Parndorf :)2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Virágos ruha: http://www.mangooutlet.com/HU-en/p0/women/summer-sale/floral-print-dress/?id=23015575_10&n=1&s=justin&ident=0__0_1438074738211&ts=1438074738211

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...