Tuesday 13 October 2015

ŐSZI - TÉLI DIVATKALAUZ: HÓDÍTANAK A ROJTOK



A fűzők mellett a szezon másik új, szintén kivétel nélkül minden ruhadarabot és kiegészítőt meghódító kedvencei a rojtok. A hippisebb kabátok és keresztpántos táskák mellett azonban az idei év izgalmas újdonságokat is kínál, rengeteg elegáns, finom és nőies szépség közül válogathatunk. A bien.hu-n megjelent cikkünkben már szombaton láthattátok, ám itt az ideje, hogy oldalunkon is megmutassuk, milyen rojtokkal díszített ruhákat, táskákat és cipőket érdemes választani idén, s hogyan tudjátok kombinálnunk őket. 

KABÁTOK

Talán az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha beújítunk egy szuper dzsekit, lehetőleg némi rojttal fűszerezve. Általában a kabátok hátulját, illetve az ujjakat szokás vékonyra hasított kis bőrcsíkokkal díszíteni, de a merészebb trendkövetők akár teljesen is rojtokba burkolózhatnak. Érdemes ugyanakkor figyelni a kabát hosszára, hiszen a derékban, popsiban erősebbeket a rövidebb, úgynevezett cropped dzsekik könnyen erősíthetik.

HASONLÓ ROJTOS KABÁTOKAT ITT TALÁLSZ  // SHOP SIMILAR FRINGED JACKETS HERE


SZOKNYÁK

Legújabb személyes kedvenceink a testhez simuló ceruzaszoknyák extra hosszú, már - már térd alá érő rojtokkal. Igazán különleges, ugyanakkor szuper nőies viselet, egyszerűen csodásan mutatnak felvéve. Viselésüknek csak a fantáziánk szabhat határt: egy lágy esésű blúzzal és magassarkú cipővel igazán szofisztikált, biker kabáttal és motoros, lapos csizmával pedig merészebb, vagány végeredményt kapunk. Télen harisnyával is bátran hordhatjuk, egy melegebb maxi kabát pedig még a hidegtől is megvéd. Jól hangzik, ugye?

HASONLÓ ROJTOS SZOKNYÁKAT ITT TALÁLSZ // SHOP SIMILAR SKIRTS HERE



TÁSKÁK

Ha kicsit költséghatékonyabban szeretnél trendi újdonságokra szert tenni, egy extravagáns rojtos táska kitűnő pénztárcabarát megoldás lehet.  Ezek a vagány kis csodák a legegyszerűbb farmer - póló összeállításokat is feldobják, jól működnek hétköznapi, kényelmes szettekkel, ugyanakkor a hétvégi buliba, egy testhez simuló ruhához is magunkkal vihetjük őket. Ha rojtos kiegészítőre vágysz, idén érdemesebb borítéktáskában - akár oversized clutch-ban - gondolkoznod, hiszen ez a díszítés sokkal szebben mutat kézben, mint egy hatalmas, pántos táskán.

HASONLÓ ROJTOS TÁSKÁKAT ITT TALÁLSZ // SHOP SIMILAR BAGS HERE




CIPŐK

Mi mással is zárhatnánk a sort, mint a minden női szívet meghódító cipőkkel. Hiszen - ahogy Coco Chanel mondta - egy szép cipőt viselő nőt soha nem lehet csúnyának nevezni. Természetesen az extrém rojtok idén ősszel nemcsak a ruhadarabokat és táskákat hódították meg, az új őrület a lábbeliket is elérte. A rojtos szandálok már nyáron is virágkorukat élték, a hidegebb idő beköszöntével pedig korlátlan mennyiségben jöhetnek a különböző hosszúságú csizmák és bokacsizmák is. Idén továbbra is divatosnak számítanak a kifejezetten hosszú, térd fölé érő fazonok, ám a rövidszárú, masculin verziók szintén közkedveltek lesznek. Kényelem vagy magas sarkak? Ti melyikre szavaztok?

HASONLÓ ROJTOS CIPŐKET ITT TALÁLSZ // SHOP SIMILAR SHOES HERE



No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...