Tuesday 3 November 2015

ÖLTÖZKÖDJ ELŐNYÖSEN - KARCSÚSÍTÓ TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Szinte mindannyian formás alakra, karcsú derékra, hosszú lábakra és vonzó megjelenésre vágyunk. Bár természetesen mindehhez nélkülözhetetlen egészségesen táplálkoznunk és rendszeresen mozognunk, számos olyan öltözködési praktika létezik, mellyel csalhatunk néhány centit itt-ott. Mai cikkünkben hasznos, ugyanakkor könnyen megvalósítható divatötleteket olvashattok, melyekkel akár pár kiló mínuszt is imitálhatunk.
Mielőtt belevágnánk, fontos megemlítenünk, hogy cikkünk elsőként a bien.hu oldalán jelent meg, ahol a Stílustanácsadás menüpont alatt folyamatosan jelentkezhettek és kérdezhettek bármilyen divatorientált, stílussal kapcsolatos témában, hiszen kéthetente egy - egy személyre szabott bejegyzésben segítünk Nektek. A rovat tehát folyamatosan hasznos ötletekkel frissül a mi tollunkból, ráadásul most csodás nyereménnyel is készültek Számotokra a bien.hu szerkesztői, úgyhogy várunk ott is nagy - nagy szeretettel. 

1. HANGSÚLYOS KIEGÉSZÍTŐK
Az előnyös területek hangsúlyozásának egyik legjobb eszköze lehet a statement kiegészítők bevetése.
Valójában mai bejegyzésünk minden pontja egyszerű, könnyen alkalmazható praktikákra épül. Célunk mindössze összefoglalni és tudatosítani ezeket az apró trükköket, hiszen velünk is nem egyszer előfordult már, hogy időhiány, egy - egy új divathóbort vagy éppen tükör előtti tanácstalan pillanatok nyomán a legtriviálisabb hibákat követjük el. Márpedig ahhoz, hogy sikeresen alkalmazzuk a következő tippeket, fontos tisztában lennünk az adottságainkkal, előnyös és kevésbé kedvelt részeinkkel. Ismernünk kell, melyek azok a területek, amiket hangsúlyozni szeretnénk, s melyek, amelyekről inkább elterelnénk a figyelmet.  
Az előnyös területek hangsúlyozásának egyik legjobb eszköze lehet a statement kiegészítők bevetése. Ha arcunk környékére, valamint felsőtestünkre szeretnénk terelni a figyelmet, bátran válasszunk hatalmas, csillogó nyakéket vagy statement fülbevalót, míg ha inkább testünk középső részeire fókuszálnánk, karkötők halmozásával érhetjük el a kívánt hatást.


TOVÁBBI STATEMENT KIEGÉSZÍTŐK ITT / SHOP STATEMENT ACCESSORIES HERE ››




2. HOSSZÍTOTT KABÁTOK
Kifejezetten alacsony hölgyeknek azonban nem ajánlott viselet, hiszen a térd körül vagy vádli közepén végződő szabások összenyomnak, még kisebbnek mutatnak. 
Az idei ősz hatalmas kedvencei a térd alá érő blézerek, ujjatlan vagy hosszúujjú kabátok. Szuper praktikusak, hiszen ápolnak és eltakarnak, segítenek elrejteni a nem kívánt deréktáji párnácskákat és apróbb hurkákat, optikailag nyújtanak, vékonyabbnak mutatják a lábakat. Egy jól megválasztott övvel pedig különösen csinos összhatást érhetünk el, kiemelve derekunkat.
Kifejezetten alacsony hölgyeknek azonban nem ajánlott viselet, hiszen a térd körül vagy vádli közepén végződő szabások összenyomnak, még kisebbnek mutatnak. 

TOVÁBBI HOSSZÍTOTT KABÁTOK ITT / SHOP LONG COATS HERE >>



3. MERÉSZ SARKAKON ÉS TALPAKON
Amennyiben felsőtestünk erősebb, s lábainkat szeretnénk hangsúlyozni, érdemes egy különleges, extravagáns cipő segítségével feldobni őszi szettünket. Az idei szezon óriási kedvencei a többszínű darabok, de hódítanak a metálosan csillogó cipőcsodák is. Természetesen egy csinos magassarkú optikailag nyújt, vékonyabb és kecsesebb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ugyanakkor a kényelmesebb, lapos darabok között is rengeteg különleges szépséget találunk, még mindig trendinek számít például a boyfriend fazon, de a metálorrú cap-toe sliponok is minden mennyiségben jöhetnek.
Amennyiben lábainkat szeretnénk hangsúlyozni, érdemes egy különleges, extravagáns cipő segítségével feldobni őszi szettünket.
TOVÁBBI CIPŐK ITT / SHOP SIMILAR SHOES HERE >>



4. VILÁGOS KONTRA SÖTÉT SZÍNEK
Fontos, hogy megfelelően játsszunk az árnyalatokkal: a világosabb tónusú ruhadarabokat mindig a kiemelni kívánt területeken viseljük.
Nem titok, mégis sokszor megfeledkezünk róla, hogy a világos színek nemcsak vonzzák a tekintetet, de optikailag erősíthetnek is, míg a sötétebb árnyalatok slankítanak. Ez korántsem jelenti azt, hogy minden reggel az all-black trendnek hódolva tetőtől talpig feketébe kellene bújnunk. Sokkal fontosabb, hogy megfelelően játsszunk az árnyalatokkal: a világosabb tónusú ruhadarabokat mindig a kiemelni kívánt területeken viseljük. Így például a fenékben, combban erősebbeknek érdemes kerülni a fehér nadrágokat, s inkább felül viselni a halványabb színeket. Míg a teltebb keblű lányok bátran választhatnak világos topokat, amennyiben ezt az előnyös tulajdonságukat hangsúlyozni szeretnék.


HASONLÓ DARABOK ITT / SHOP SIMILAR CLOTHES HERE >>



5. FELTŰNŐ MINTÁK
... a feltűnő mintákkal is érdemes óvatosan bánni. 
Hasonlóan a világos színekhez, a feltűnő mintákkal is érdemes óvatosan bánni. Mivel szintén erősen vonzzák a tekintetet, érdemes olyan területeken viselnünk ezeket a darabokat, melyeket szeretünk magunkon. Az idei ősz - tél hatalmas slágere például a grid - print, azaz rácsos minta, valamint a szőrmével dekorált darabok is virágkorukat élik. Ezeket a feltűnő megoldásokat szintén ügyesen kell beépítenünk napi összeállításainkba. Ha bizonytalanok vagyunk, elegendő lehet mindössze egy sál, táska vagy cipő formájában megjeleníteni őket.

A divatos feltűnő megoldásokat (pl. grid - print vagy szőrme) ügyesen kell beépítenünk napi összeállításainkba,. 
Ha bizonytalanok vagyunk, elegendő lehet mindössze egy sál, táska vagy cipő formájában megjeleníteni őket.



TOVÁBBI FELTŰNŐ MINTÁK ITT / SHOP SIMILAR PRINTS HERE >>

6 comments:

  1. I love your blog. Your posts look pretty good and fashionable!

    ReplyDelete
  2. Még mindig várom az ígért bejegyzést Mesitől.
    http://i60.tinypic.com/346s0ie.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudom, tudom, és teljes joggal, próbálkozom, csak ahogy a minap írtam, olyan nehezen megy :(

      Delete
  3. Kedves Lányok, egy észrevételem lenne a kitűnő cikkhez.
    Gyűlölöm a statement nyakékeket és körülöttem minden lány gyűlöli. Hogy miért???? Mert ezek a böhöm nagy csillogó nyakörvek TÖNKRETESZIK A DRÁGA PULÓVEREINK NYAKÁT. Le velük!! Elég!
    Nem a gagyi márkátlan bizsukról beszélek. Zara statement, H&M statement tett már taccsra 15 ezer Ft.-os pulóveremet 2 óra leforgása alatt (télen). Nyáron meg összekaristolják a szép dekoltázsomat meg nyakam. Főleg a gipsy stílusúak.
    Lányok reformáljunk már kicsit ékszerek terén, legyen már a kifinomult, nőies, szolid nyakék a trendi.
    KÖSZIKE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudom, sajnos nekem is kihúzzák a szálakat és vannak napok, amikor összekarcolják a nyakamat, szóval teljesen megértem, amiről beszélsz. Ennek ellenére én nagyon szeretem őket, szerintem csodaszépek és tényleg jól lehet velük játszani. Persze ettől még a kifinomult, nőies nyakláncok is csodásak, igyekszünk picit többet mutatni olyan szettekből is, hátha sikerül formálni a közvéleményt kicsit :)
      puszi: Mesi

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...