Tuesday 10 November 2015

PASTEL TIMES

Heart It

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy még mindig nem a My Weekkel érkezem, tudom, hogy nagyon várjátok, és azt is tudom, hogy réges régen megígértem már. Kicsit szégyellem is magam, amiért még nem fejeztem be a posztot, de valahogy nem jönnek a szavak.  Sokat gubbasztok fölötte, nagyon szeretném minél előbb publikálni, de egyszerűen nem megy. Biztosan Veletek is előfordult már, hogy egy nehezebb időszak után egyszerűen jólesett pihenni egy kicsit, a jelenre és jövőre fókuszálni, a mögöttetek lévő időszaknak pedig még a gondolatát is elhessegettétek. Bármennyire is azt hittem, hogy könnyedén fogok tudni mesélni mindenről, rá kellett jönnöm, hogy ez egyáltalán nincs így. Egyrészt úgy általában nehéz érzéseket szavakba önteni, még nehezebb mindent úgy megfogalmazni, hogy így képernyőn keresztül is pontosan azt és úgy adjam át, amit és ahogyan kommunikálni szeretnék. Végül pedig tudnotok kell, hogy elég rapszódikus hangulatban voltam az elmúlt hónapokban, így a véleményem szinte napról napra változott. Előfordult, hogy néhány nap elteltével teljesen máshogy értékeltem egy adott szituációt, sőt, akár mondatot, mint korábban. Az egész budapesti kalandot másként láttam ott, másként itthonról pár héttel később, és ismét másként most. Még mindig kavarognak bennem az ezzel kapcsolatos érzések, hol hálás vagyok, hiszen sok dolgot megtanultam, hol csak azt érzem, ennek így kellett lennie. Néha pedig egyszerűen elkeseredek, és azt kívánom, bárcsak sose történt volna meg. Mivel ennyire gyakran változik, változott a véleményem, nem tartottam okos döntésnek a cikk befejezését. Igyekeztem outfitekkel, cikkekkel jelentkezni, tartani a kapcsolatot, jelezni, hogy itt vagyok, megvagyok, csak még kell egy kis idő a regenerálódáshoz. Úgyhogy köszönöm, hogy ennyire kedvesek és türelmesek vagytok, és tényleg ne haragudjatok, hogy még mindig várnotok kell. Egy pillanatra se felejtettem el, tudom jól, hogy várjátok, és abszolút azon vagyok, hogy mihamarabb elkészüljön.
Addig pedig egy újabb outfitet hoztam, még a múlt hétről. Annyira hiányzik a napsütés, rémes ez a nyálkás, ködös idő. Mindenestre ma beszereztem én is egy melegebb cipellőt, úgyhogy ne aggódjatok, a következő szettek már nem sliponos vagy balerinás összeállítások, hanem ízig - vérig téli outfitek lesznek. Bízom benne, hogy azokat is szeretni fogjátok :)
Legyen csodaszép estétek, remélem, Veletek minden rendben és jól vagytok! Sok puszi: Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT 
KABÁT / TRENCH COAT - SHEIN (megvásárolható itt / shop now here ››)
BASIC FELSŐ / BASIC TOP - ZARA
FEKETE NADRÁG / BLACK JEANS - GAP
TÁSKA / BAG - IMPRESS / TREND2
ÓRA / WATCH - PIERRE LANNIER (megvásárolható itt / shop now here ››)
KARKÖTŐK / BRACELETS - INVUU LONDON  (megvásárolható itt / shop now here ››)
CIPŐ / SLIPONS - STRADIVARIUS
PARFÜM / FRAGRANCE - LANCOME / LA VIE EST BELLE

PHOTOGRAPHED BY BERTIOLAH
for bien.hu

SHOP THE LOOK


5 comments:

  1. could you translate the text in english also, please?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure dear, will translate this weekend I promise :)
      Hugs,Mesi

      Delete
  2. Un look elegante y cómodo. Estas preciosa. Un beso

    Feliz ecuador de la semana :)
    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/11/encajes.html

    ReplyDelete
  3. Nagyon várom a posztot, hasonló budapesti "kalandban" van részem, és nagyon szívesen visszamennék én is oda, ahonnan jöttem, bízom benne, hogy így is lesz előbb vagy utóbb... Nem vagy egyedül, és megnyugtat, hogy én sem. :) Puszi, Nóri

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...