Saturday 7 November 2015

TREND RIPORT: ANYAGOK ÉS MINTÁK

Sziasztok! A hétvégére ismét egy trend riporttal készültünk Nektek, összegyűjtöttük az idei őszi / téli szezon legdivatosabb mintáit és anyagait. A mai bejegyzésben kifejezetten az idei trendújdonságokra fókuszálunk, a bemutatottak mindegyike 2015-ös mánia. Reméljük, szeretni fogjátok a mai posztot is, jó böngészést és csodaszép hétvégét kívánunk Nektek :)   

I. ANYAGOK

Az új szezon kifejezetten izgalmasnak ígérkezik anyaghasználat terén. Az örök klasszikusok közül továbbra is hódít a (mű)bőr, ismét virágkorát éli a bársony, újszerű megoldásokkal rukkol elő a szőrme, s óriási őrületként söpört végig a hasított bőr is.  

- BŐR SZOKNYÁK - 

Az örök klasszikusok között is talán a legnépszerűbb téli kedvenc a (mű)bőr. Továbbra is szuper trendinek számítanak a steppelt, valamint cipzáros rövidebb (mű)bőr szoknyák, de természetesen divatosak maradnak az A-vonalú és midi szoknyák, bőrdzsekik, -nadrágok, illetve táskák is.

HASONLÓ MŰBŐR RUHADARABOK // SHOP SIMILAR FAUX LEATHER ITEMS ››



- BÁRSONY -

Az új szezon legnagyobb visszatérője a titokzatosságot és eleganciát sugározó bársony, mely elsősorban sötét árnyalatokban, bordó, mélykék, sötétzöld és fekete színekben hódít majd. Érdemes lehet azonban óvatosan bánni ezzel a különleges anyaggal, hiszen bizonyos esetekben optikailag nagyíthat. Ha szerelembe esnétek, praktikus lehet például egy kedvező áron beszerezhető kiegészítőt, például csodaszép táskát választani.

HASONLÓ BÁRSONY TERMÉKEK ITT / SHOP SIMILAR STYLE HERE ››



- HASÍTOTT BŐR SZERELEM - 

A 2015-ös év egyik legmeghatározóbb újdonsága az angolul suede (pontos fordításban szarvasbőr) névre keresztelt mánia lesz. Picit tágabban értelmezve az új őrületet, különösen divatosnak számít majd minden, ami barnás árnyalatú, s hasított bőrre emlékeztet: legyen az szoknya, kabát vagy egy bőrbetéttel dekorált borítéktáska.


HASONLÓ TERMÉKEKET ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR SUEDE ITEMS HERE ››



- SZŐRMESTÓLA -

A szőrmemellények mellett idén új kedvencek jelentek meg előbb a kifutókon, majd az üzletekben is: a szőrmestólák. Ezek a sálra emlékeztető pihepuha kiegészítő-csodák kitűnő szolgálatot tesznek  a téli hidegben, ugyanakkor remekül öltöztetnek. Mi már előre imádjuk! 

HASONLÓ SZŐRMESTÓLÁK ITT / SHOP SIMILAR FAUX FUR STOLES HERE ››




II. MINTÁK
Minták terén a jól megszokott klasszikusok mellett idén két fő irányvonalat érdemes kiemelnünk: az úgynevezett grid printet, valamint a gombokkal díszített szoknyákat. 


- FEKETE - FEHÉR RÁCSOK -

A skótkocka és tyúklábminta után idén a fekete - fehér rácsoké lesz a főszerep. Az úgynevezett grid print a sálakat, kabátokat és szoknyákat is meghódította, s új lendületet adott a monochrome mániának. Számos kifejezetten puha, meleg anyagból készült darabot találtok a boltokban, ha tetszik a minta, érdemes nézelődni egy kicsit.

HASONLÓ TERMÉKEK ITT / SHOP SIMILAR STYLE HERE ››



- GOMBOLD ÚJRA - 

Listánkról nem maradhatnak le a gombsorral díszített szoknyák sem. Ha követni szeretnénk a divatot, elsősorban farmer, hasított bőr és fekete változatban érdemes beszerezni őket, de egy rég megunt szoknyából akár otthoni ügyeskedés nyomán is alkothatunk trendi újdonságot.  Egy melegebb harisnyával vagy térd fölé érő csizmával kombinálva pedig tökéletes őszi / téli lookot kapunk.

HASONLÓ GOMBOS DARABOK ITT / SHOP SIMILAR STYLE HERE ››

***

2 comments:

  1. oh, leather skirts are so beautiful! I wish I could wear them but I haven't found the perfect one...

    http://emma-koo.blogspot.fi/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...