Wednesday, 4 January 2017

GUERLAIN LINGERIE DE PEAU ALAPOZÓ - TESZT


Sziasztok! Biztosan észrevettétek már, hogy pár hónappal ezelőtt útjára indult egy Testing rovat a blogon, ahol arra gondoltunk, általunk kipróbált és megkedvelt termékekről - többnyire sminkekről és egyéb kozmetikumokról, de akár ételekről, italokról, ruhadarabokról is - írunk Nektek személyes véleményt, röviden és őszintén. Nos, eddig még csak néhány bejegyzés született ebben a témában Panni tollából, ugyanis az igazság az, hogy én a hétköznapokon többnyire a már megszokott sminktermékeimet preferálom. Ritkán próbálok ki újdonságokat, szeretem a jól bevált, "öreg" kedvenceket. Talán a szemhéjpúderek (újabban egészen megkedveltem a púderes árnyalatokat) és alapozók terén vagyok a legnyitottabb, az előbbiekkel szívesen kísérletezek, az utóbbiból pedig még nem találtam meg a minden szempontból, minden évszakban tökéleteset. Az elmúlt két hónapban egy könnyedebb, természetes hatást keltő alapozót, a Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfectiont teszteltem, s arra gondoltam, elmesélem, mi az én személyes tapasztalatom. 
KINÉZET - Kinézetüket tekintve abszolút elfogult vagyok a Guerlain termékekkel, szerintem egytől egyig gyönyörűen vannak csomagolva. Az általam kipróbált alapozó egy átlátszó, nagyon szép, egyszerű és letisztult, ívelt oldalú kis üvegcsében kapható, fekete kupakjának tetején különleges arany díszítés található, a Guerlain elegáns logójával gravírozva. Kinézeténél csak az illatát imádom jobban. Mint nemrég megtudtam, az elsősorban parfümjeiről ismert Guerlain minden terméke  - így kozmetikumai - esetén kiemelt figyelmet fordít az illatokra. S tényleg, még nem találkoztam ennyire kellemes illatú alapozóval (bárcsak át tudnám adni így képernyőn keresztül, mmm).

ÁLLAG - Állagát tekintve a hígabb alapozók közé sorolnám, nem folyik túlzottan, de azért a kipumpálást követően hamar elterül a kézfejemen. Alapvetően ezt nem is bánom, mert sokkal könnyebb így felvinni (én ehhez egy egyszerű, DM-es beauty blendert használok, azt hiszem, Ebelin a neve).
FEDÉS ÉS ELDOLGOZHATÓSÁG - Nagyon gyorsan és könnyedén felvihető és viselése is kényelmes, leheletkönnyű, számomra teljesen észrevehetetlen, hogy alapozót viselek. Van egy nagyon kellemes, szinte csak napsütésben észrevehető fénye is, szóval abszolút természetes hatást kelt az arcbőrön. Az illata egyébként felvitel után hamar elillan, ami nálam plusz pont, kifejezetten nem kedvelem az illatosított alapozókat, púdereket és más kencéket az arcomon. Fedését talán közepesnek, vagy valamivel az alattinak mondanám, maximálisan természetes hatást nyújt, nem lesz maszkszerű, nem gyűlik össze a ráncokban, ám ennélfogva nem is fed túl erősen. 
TARTÓSSÁG - Én minden esetben primerrel együtt, valamint kőpúderrel fixálva használtam, s maximálisan elégedett voltam a tartósságával, nap végéig a helyén maradt.
ÖSSZEGZÉS - Gyengébb fedése miatt elsősorban jelentősebb bőrhibáktól mentes, egyenletes arcbőrre ajánlom, világosabb bőrszínhez. Természetes, hétköznapi sminkekhez egyszerűen tökéletes választás, észrevehetetlen viselet, mégis tartós, ráadásul szerintem kifejezetten jól hidratál. 

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...