Tuesday, 21 February 2017

NUXE REVE DE MIEL AJAKBALZSAM


Sziasztoook!  Ismét egy rövid termékteszttel készültem Nektek, melyben mindenidők számomra egyik legszuperebb ajakbalzsamáról, a Nuxe Reve de Miel Lip Balmjáról szeretnék mesélni. Az idei tél sajnos szörnyen megviselte a bőrömet (meg engem is, hol vagy már, drága tavasz?!), a kezem és az arcom egész télen szörnyen száraz volt, pedig nagyon igyekeztem megfelelően hidratálni. Sajnos az ajkaimnak se volt már elég a korábban kifogástalanul működő Carmex, ezért új, természetes összetevőkből álló megoldásokat kerestem, s mivel biztosan tudjátok, hogy Édesanya gyógyszerész, úgy döntöttem, szétnézek a patikában kapható készítmények között. Bőrápolóként így lett nagy kedvencem újabban a körömvirágkrém, valamint a már említett Nuxe ajakápoló. 

Először picit idegenkedtem a tégelyes ajakápolótól, mert bár kifejezetten pici, ezáltal könnyen magunkkal vihető, én nem igazán szeretem kézzel felvinni az arcomra a különböző kencéket. De annyi jót olvastam róla, hogy arra gondoltam, mindenképpen megér egy próbát, s szerencsére nem csalódtam. Egy nagyon különleges, kifejezetten sűrű és gazdag, picit viaszos jellegű krémet képzeljetek el, ami egyáltalán nem zsíros, nem fénylik, könnyedén kenhető. Én naponta két alkalommal: reggel sminkeléskor, valamint este lefekvés előtt használom (napközben még mindig nem szeretem a tégelyből kenegetni), de ilyen használat mellett is nagyon jól hidratál, kifejezetten hamar rendbe hozta a kiszáradt ajkaimat, s remekül véd azóta is. Részemről a nagy hype oka mégsem ez, hanem, hogy mindemellett egyszerűen isteni matt rúzsalap. Az utóbbi időben teljesen ráfüggtem a matt rúzsokra és ceruzákra, viszont önmagukban, megfelelő hidratálás nélkül nagyon csúnyán kiszárították az ajkaimat. Ajakápolókat rúzs fölött korábban is használtam már, ugyanakkor ezektől mindig fényesen csillogó lett a végeredmény. A Nuxe Reve de Miel viszont teljesen matt, egy picit sem csúszik, úgyhogy tényleg tökéletes alapot képez a matt rúzsokhoz. Én egyszerűen imádom és tényleg jó szívvel ajánlom, úgyhogy ha jól hidratáló ajakbalzsamot és/vagy jó matt rúzsalapot kerestek, mindenképpen érdemes lehet kipróbálni. 


Remélem hasznosnak találtátok a mai bejegyzést :) Hamarosan igyekszem hosszabb, személyesebb cikkel is érkezni, hiszen rengeteg mesélnivalóm van most is. Addig is drukkoljatok, mert holnaptól ismét kezdetét veszi az éves fogászati rituálém, melynek első felvonása pár hét szájsebészeti kaland lesz (a fejlődés mindig nagyon fontos ugyebár :D). Remélem, Ti jól vagytok, hatalmas adag puszi és ölelés,
Mesi

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...