Thursday 27 September 2012

Fashion Trend: Box clutch




Szép reggelt Nektek, sziasztok! 
Ma egy különleges új trenddel szeretnénk megismertetni Titeket: egy kis kirándulást tennénk a box clutchok világába. Tematikusan összegyűjtöttük a legszebb és legextrémebb darabokat. Igyekeztünk   mindenki számára elérhető termékeket felsorakoztatni, ezért a boltok kínálatán túl a webáruházak és aukciós oldalak hasábjain is keresgéltünk egy kicsit. Természetesen ahogy már megszokhattátok, minden táska esetében feltüntettük a beszerzési helyet és pontos árat.
A nagy 'box clutch körkép' azonban úgy teljes, ha néhány designer darab is bemutatásra kerül, ezért a luxustermék se maradhattak ki a sorból. Reméljük tetszeni fog a cikkünk, jó nézelődést kívánunk! 


Anna Dello Russo for H&M
Idén ősszel Lana del Rey mellett Anna Dello Russo neve is szorosan összefonódik a H&M-mel. A japán Vogue extrém főszerkesztőasszonya ezúttal sem okozott csalódást: különleges, barokkos, mondjuk ki bátran, már -már giccses kiegészítőivel azonnal felhívta magára a világ figyelmét. 

A magát csak szenvedélyes divatrajongóként ("passionate fashionista") bemutató Anna Dello Russo-ról akár külön bejegyzést is készíthetnénk, hiszen extrém szokásait (szenvedélyes ruhagyűjtőként külön 15°C-ra hűtött lakást tart fent kedvenceinek, melyek bizonyára remekül érzik magukat Anna több, mint 4000 pár cipője mellett) , egyedi ízlését és sajátos véleményeit hosszú bekezdésekben lehetne boncolgatni.
Tetszik vagy sem, Anna divattanácsait milliók követik világszerte, street style összeállításaiért pedig rajonganak az emberek: fotósok és olvasók egyaránt.
Idén ősszel pedig a H&M új kiegészítő - kollekciójának köszönhetően mi is magunkénak érezhetünk egy keveset az irigyelt stílusikon barokkos eleganciájából. Még ha a megszokottnál kicsit borsosabb áron is.




Bár a kollekció minden darabja érdemes lenne a bemutatásra, ezúttal a három box clutchot választottuk ki számotokra. Mindhárom termék esetében az arany és türkiz színek dominálnak - nem hétköznapi darabok, az biztos. Nektek hogy tetszenek?
Az Anna Dello Russo kiegészítő - kollekció további csodáit megtekinthetitek a a H&M hivatalos oldalán: http://www.hm.com/hu/anna-dello-russo.


Türkiz box clutch - H&M  12990 HUF

Arany box clutch - H&M 19990 HUF

Arany - türkiz box clutch - H&M 19990 HUF


Ha tetszenek az ilyen típusú táskák, s alapvetően szeretitek a H&M termékeit, két további darabot is szeretnénk megmutatni nektek: egy kék glitter hatásút és egy fekete, kövekkel díszítettet - a fentieknél jóval kedvezőbb áron. 

H&M glitter táska hosszú lánccal - 14,99 GBP ~ 5400 HUF

H&M kövekkel díszített fekete táska hosszú lánccal -  8990 HUF


       Színek és Flitterek
A box clutch trenden belül egyértelműen a színes, figyelemfelkeltő darabok hódítanak. Az aktuális trendeknek megfelelően rengeteg flitteres, különleges mintával díszített terméket találhattok a világhálón. A mi kedvencünk ez a két Ebayes táska lett: egyediek, stílusosak és hihetetlenül kedvező áron lehet beszerezni őket. Kell ennél több? :)

Flitteres alkalmi táska - Ebay, 11,99 USD ~ 2670 HUF
Tovább az aukcióhoz >>
Flitteres alkalmi táska II. - Ebay, 11,99 USD ~ 2670 HUF
Tovább az aukcióhoz >>


Olcsóbb - drágább?
A box clutch - őrület elsőként designer darabokkal hódított, majd - ahogy ez lenni szokott - sorra jelentek meg a luxusdarabokra kísértetiesen hasonlító "másolatok" a piacon.
Az extrém, Swarovski kövekkel díszített halálfejes luxustermékek között találni fémes, bőr hatású, kövekkel szórt és szegecses darabokat is. S ha elég ügyesen keresgélünk, hamar rábukkanhatunk a fentiek olcsóbb változatára is. 

Alexander McQueen halálfejes designer clutch(ok)



A következő képen látható Alexander McQueen brit zászlós box clutch-ért nem kevesebb, mint 274 ezer forintot kérnek készítői, ...

Alexander McQueen brit zászlós alkalmi táska halálfejjel - alexandermcqueen.eu 960 EUR ~ 274 500 HUF
Tovább az oldalhoz >>
... míg a táska kísértetiesen hasonló mását kevesebb, mint 5000 forintért az Ebay-ről is megrendelhetjük.
Persze Swarovski kristályok nélkül, összehasonlíthatatlanul rosszabb minőségben,  elismert márkanév nélkül, ellenben alacsony áron juthatunk hozzá a kiszemelt darabhoz. Félreértés ne essék, NEM támogatjuk a replikákat, s kifejezetten elzárkózunk attól, hogy "hamisítványokat" hordjunk. Viszont amennyiben nem két teljesen egyforma termékről, csupán megegyező dizájnról van szó, szerintünk klassz dolog megkeresni a luxusdarab "olcsóbb" verzióját.
Ti mit gondoltok erről? 

Halálfejes brit nemzeti zászlós táska - Ebay, 19,99 USD ~ 4450 HUF
Tovább az aukcióhoz >>



Knuckle Clutch? Igen!
Alexander McQueen Knuckle Clutch

A knuckle clutchok, azaz gyűrűkhöz hasonlító markolattal díszített táskák idén virágkorukat élik,  legyen szó kövekkel díszített, szegecses, halálfejes vagy finom kristályokkal kirakott ring clutchról.
A korábban már bemutatott két flitteres darabon túl összegyűjtöttünk még néhányat, lehetőség szerint az alacsonyabb árkategóriából. Igyekeztünk vegyes listát összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára legszebb terméket: lesz szegecses, csipkével díszített, illetve finom és elegáns alkalmi darab éppúgy, mint extrém kígyómintás. Jó válogatást!

Arany - fekete szegecses knuckle táska - Ebay 34,99 USD ~ 7775 HUF
Tovább az aukcióhoz >>

Fekete csipkés box clutch  - Ebay 44,99 USD ~ 10 000 HUF
Tovább az aukcióhoz >>

Fehér - ezüst táska - windsorstore.com 29,9 USD ~ 6655 HUF
Tovább a webáruházhoz >>

Sárga színű, kígyómintás box clutch, arany díszítéssel - Ebay, 29,99 USD ~ 6665 HUF
Tovább az aukcióhoz >>




Nektek tetszik a box clutch trend? Hordanátok ezeket a kiegészítőket? Ha igen, a fentiek közül melyek a kedvenceitek?



5 comments:

  1. Nekem bejön ez a trend, főleg a knuckle clutch változata! :)
    Ebayen tényleg csomó gyönyörű darab van jó áron, és eljátszadoztam a gondolattal, hogy kéne egy, de egyrészt kicsit bátortalan vagyok hozzá, másrészt általában a nagy pakolós táskákat részesítem előnyben, amikbe belefér a fél életem, szóval lehet, hogy csak otthon csodálgatnám, és nem szánnám rá magam, hogy ezzel induljak el :(

    Ti tervezitek valami hasonló beszerzését? :)

    ReplyDelete
  2. Úristen, de szépek *.* A szegecses és a kék szatén a kedvencem, de az Orsayben láttam pár hónapja egy bézs szatén clutch-ot aranyszínű láncon, azonnal beleszerettem abba is :) Ha tudnám mihez viselni, megvettem volna, de lehet, h a báli időszakra mégis beszerzem :)

    ReplyDelete
  3. Én odavagyok értük, szerencsére még márciusban megcsíptem egy burgundivörös darabot Andorrában, hihetetlenül jó áron (nem is tudtam akkor még, hogy idén ősszel divatszín lesz ;). Múltkor az eBayen is láttam szépeket, köztük azt a flitterest ami itt is szerepel.

    ReplyDelete
  4. Nekem már van egy knuckle cltuchom és nagyon szeretem :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon komoly a gyűrűs változat ... :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...