Saturday 22 September 2012

Kockás inges

Heart It
Heart It


Sziasztok! Köszönjük szépen a nyereményjátékra eddig beérkezett megfejtéseket, nagyon szuperek vagytok, és aki szeretne, még mindig játszhat velünk! :)
A mai összeállításban egy kockás inget láthattok, ami az új kollekció egyik darabja. Utoljára gimnázium elején (nagyon régen :)) hordtam hasonló kockás ingeket, azóta egyáltalán nem, most viszont nagyon megtetszett így farmerral, és magassarkúval. Ezt a C&A-ban találtam, de a Stradivariusban is sok szép hasonló inget találhattok, ráadásul ott bukkantam rá erre a burgundi magassarkúra is. A cipő kényelmes és elegáns, ajánlom mindenkinek akár hétköznapokra is. A farmeremet pedig az M3 Outletben vettem a Levi's boltban. Már régen szerettem volna egy egészen szűk szárú farmert, és ez pont olyan volt, mint amit kerestem. A téli időszakra még szeretnék egy fekete nadrágot, de a tökéleteset még nem találtam meg. Számomra mindig is a nadrágvásárlás volt a legnehezebb! :) Szép napot!


Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

Outfit

Ing - C&A
Farmer - Levi's
Cipő - Stradivarius
Táska - Stradivarius (régi)

14 comments:

  1. Nagyon csini! :)

    ReplyDelete
  2. Amazing style! :)

    XoXo

    Be Fashion

    ReplyDelete
  3. Nagyon jó a szett! Ezt a cipőt én is megvettem feketében, de a burgundin is gondolkodtam ;) Kockás ingeket meg a Zara leárazásain találtam, kettőt is.

    ReplyDelete
  4. Tipikusan egyszerűen nagyszerű:). Meg tudnád mondani, hogy az M3 outletben a Levi's nacik milyen árban mozognak? És ez ami rajtad van mennyibe került? Köszi! Puszi, Ági

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10.000-15.000 Ft között mozognak az árak. Ez a nadrág 10.000 Ft volt, de kaptunk mennyiségi kedvezményt, mert összefogtunk Mesiékkel, és 40%-ot levontak a végösszegből. Így tényleg megérte, és ezeket az akciókat érdemes kihasználni! Nézz utána interneten, hátha most is van hasonló akciójuk! ;)

      Delete
  5. nagyon tetszik a kockás inged!! :)

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép az ing, mennyibe került? :)

    ReplyDelete
  7. De jó ez a szerkó :)) Még jó, h vettem egy kockás inget, fel is veszem, ha alkalmas lesz az idő :)

    ReplyDelete
  8. Ez a szett nálam telitalálat, imádom ezt az összeállítást! :)

    ReplyDelete
  9. a cipő és az ing is telitalálat :))

    ReplyDelete
  10. Imádom ezt a stíluuust!! :)

    ReplyDelete
  11. Szia! Megtudod mondani,hogy mennyiért vetted a nadrágot? (most készülök én is az outletbe, s szeretnék lelkileg rákészülni)
    köszi

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...