Saturday 27 October 2012

Autumn Sequins

Heart It
Heart It

Sziasztok!

Biztosan többen észrevettétek már, hogy az utóbbi napokban kicsit "eltűntem". Ahogy Panni is említette, sajnos a legtöbb időmet a négy fal között töltöm, szakdogaírással és szakirodalom-böngészéssel. Remélem lassan végzek vele, s a jövőben igyekszem egy kicsit több időt szánni a blogolásra is, bízom benne, hogy sikerülni fog.
A mai nap végre egy kis pihenést hozott, ugyanis ma délután lesz - az Egyetem főépületében - tesóm szalagtűzője. Délelőtt az ezzel kapcsolatos elintéznivalók miatt a belvárosban jártunk, s készítettünk néhány képet a mai összeállításomról.  Ezek a fotók következnek most, én pedig megpróbálom kitalálni, mit vegyek fel a nagy alkalomra. Segítsétek: ti mit választanátok? Minden ötletet szívesen fogadok! :)

Legyetek jók, sok puszi:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It

Outfit

Oversize pulóver / Oversize knitted jersey - Orsay
Flitteres rövidnadrág / Sequinned shorts - Stradivarius
Fekete clutch / Black clutch - Stradivarius
Fűzős bokacsizma / Ankle boots - Bershka (régi)
Láncos karkötők / Chained cuffs - Ebay




Ne feledjétek, még mindig tart nyereményjátékunk, melyben a képeken látható két láncos cuff talál majd gazdára. Ha örülnétek a két karkötőnek, s szívesen hordanátok őket, játszatok velünk! Tovább a játék részleteihez >>

23 comments:

  1. csini vagy Mesi, de jelenleg a hőháztartásodat irigylem a legjobban. az én szám már kékülne ilyen kevéske ruhában. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhh, Anya is télikabát-ötlettel jött ma, én meg majd'megsültem egész nap :D
      Köszönöm szépen!

      Delete
  2. Nagyon tetszik!! Imádom, ahogy öltözködsz Mesi!:) És a 4. kép nagyon édi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) <3
      De drága vagy, nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök, hogy így gondolod.
      Puszillak!

      Delete
    2. PS. Tetszik a blogod, most kezdtem el nézegetni, ügyes vagy!!

      Delete
    3. Köszönöm és nagyon örülök, hogy tetszik!!:)

      Delete
  3. hogy tudsz magassarkúban ennyire magabiztos lenni?*-* én mindig feszélyezve érzem magam, úgy érzem mindenki engem néz, zavarban vagyok, pedig nem vagyok olyan magas és jó lenne többször magassarkút hordani, de nagyon félek tölle, miért van ez?:( csak én vagyok ennyire béna:( pedig sokan mondják hogy jól áll mégsem tudok önmagam lenni magassarkúban, pedig nagyon szeretnék!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem ne foglalkozz másokkal, csak az legyen a fontos, hogy Te jól érezd magad a cipődben.
      Ma reggel én is elgondolkoztam a sarokmagasságon, a camouflage balerinám és a képen látható bokacsizma között vacilláltam. De valahogy a magassarkú mindig sokkal szebb és nőiesebb szerintem , s amikor tükörbe néztem, úgy éreztem, ez eldőlt. S attól a perctől, hogy nekem tetszik, magabiztos vagyok, mert jól érzem magam benne :)) Szerintem ennyi a titok.
      Ja, meg persze elég bamba vagyok hozzá, hogy ne vegyem észre ha bámulnak. Lehet, hogy az is segít :DD

      Delete
  4. Hehe, én is megsülős vagyok :)) Mondták is többen már hogy biztos az Északi sarkon születtem :D
    A szettre illetve rád, amikor ránéztem egy szó jutott eszembe: dög! :) Szóval igen, nagyon tetszik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöööööm Marcsi! :)
      Én "felül" szoktam csak fázni, rövidnadrágot, ill. rövidebb szoknyákat gyakran hordok télen is. Cserébe most úgy érzem, megfagyok itt bent:D

      Delete
  5. Hűűű, én elég fázós vagyok, de csini a szett. Nagyon tetszik itt a hajad is :)

    ReplyDelete
  6. Szia Mesi!
    Sok sikert a szakdogához, már nincs sok hátra! (legalább is gondolom) Aztán meg már tényleg nincs sok hátra!
    A mai összeállításod is nagyon jó lett. Ezzel a fekete flitteres pulcsival is nagyon jó ez a kis sort!
    Amúgy érdekes, hogy úgy gondolná az ember hideg van odakint, de mikor én is jöttem haza dél körül még az eső sem volt zavaró, nem mondom, hogy melegem volt, de nem lehetett fázni. Szóval szerintem ez a szerelésed még azt is tükrözi, hogy milyen jó idő volt Debrecenben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!!
      Köszi a biztatást, nagyon jólesik :) Igen, szerintem Debrecenben még viszonylag meleg volt tegnap, sajnos lassan jönnek a mínuszok. Furcsa volt ez az ősz, kétszer ha volt rajtam átmeneti kabát, többnyire pulcsiban se fáztam :)

      Delete
  7. szija! annyira jó ez a szerelés:) na pont ilyen vastagságú harisnyát keresek. hol vetted és hány denes? előre is köszönöm. puszi neked:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy tetszik, köszönöm szépen :) A harisnyát (végső elkeseredésemben, hogy nincs otthon egy harisnyám se) a Real Élelmiszerüzletben vettem, de szerintem tök jó, elképzelhető, hogy a jövőben is ott vásárolok feketét. Nem tudom pontosan a márkanevet, de ha érdekel, legközelebb megnézem neked. Egyféle volt. :)
      Puszillak!

      Delete
  8. Nagyon csinos voltál! A cipőd pedig... fantasztikus! :) Imádom az ilyen cipőket és tényleg látszik, hogy magabiztos vagy benne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöööööööööööööööm Nóri! :) A cipő évek óta nagy kedvencem, imádom, hogy magas, de mégis nagyon stabil és kényelmes.
      Puszi!

      Delete
  9. Sziasztok! Rákerestem a karkötőre, mert nagyon piszkálja a fantáziámat. :) Kik hordják? Pl. Victoria Beckham. :) http://jadorefashionlove.blogspot.hu/2012/02/trend-report-cuff-bracelets.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Miket nem találsz, Andi :) Tök jó! Bár azért nem elhanyagolható tény, hogy Beckham néni karján egy Céline díszeleg.
      Nekem egyébként az a láncos - rojtos darab tetszik nagyon, a fekete kötött pulcsi mellett, MEG KELL TALÁLNOM,meseszép :))

      Delete
  10. Mesi! Annyira gyönyörűségesen szép vagy :) kicsit irigykedem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ugyanmár :)) Nagyon kedves vagy, köszönöm!

      Delete
  11. Ismét egy nagyszerű szettet láttam:) Nekem a cipő nem tetszik annyira, bár nem tudom én mivel venném fel, valószínű felsem merném venni:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...