Tuesday 16 October 2012

Flitter, Flitter, Flitter!

Heart It

Heart It



Sziasztok! 

Mai második bejegyzésünkben egy merészebb összeállítást választottunk Nektek. Ebbe a flitteres rövidnadrágba pár hete szerettem bele, s bár többen is le akartak beszélni róla, nem hagytam magam: meg kellett vennem! 
Volt, aki szerint túl kötött a színe, így nem tudnám mivel kombinálni, mások azt mondták, hogy túl merész darab, megint mások azzal érveltek, hogy tél jön, s egy rövidnadrágot nem igazán fogok kihasználni. 

Ha öltözködésről van szó, valahogy mindig akadtak furcsaságaim. A legnagyobb mínuszokban is szívesebben hordok szoknyát vagy shortot, mint hosszúnadrágot. Mindig is szerettem, ha lapul a ruhatáramban néhány különlegesebb ruhadarab, így a nemrég beköszöntő flitter-trendet is örömmel fogadtam. Nagyon tetszenek ezek a darabok, s bár sokan csak bulizni választanak merészebb szoknyákat vagy rövidnadrágokat, szerintem a megfelelő felsőkkel és kiegészítőkkel kombinálva hétköznapra is megállják a helyüket. Így esett, hogy ma, fényes nappal flitteres rövidnadrágban léptem ki az utcára ... :)
Ti bevállalnátok?


Heart It
Heart It

Heart It

Heart It


Outfit

Kötött Pulcsi / Knitted Jersey - Orsay

Flitteres Rövidnadrág / Sequinned Shorts - Stradivarius

Wedges - Stradivarius

Gyűrű / Ring - Rossmann Accessories

Karkötők / Bracelets - Stradivarius

Óra / Watch - Bijou Brigitte

33 comments:

  1. Most megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül! :D Én is szeretek télen shortban, szoknyában útnak indulni... csak mindig furán néznek rám emiatt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helyeeees, én is :)) S igen, néha én is elkapok egy-két fura pillantást.

      Delete
  2. ennyire jó idő volt nálatok?

    ReplyDelete
  3. ebben a szettben alig illik valami egymáshoz : | nem a rövidnadrággal van baj, de.. táska? wtf????? : | cipő??????????? :O kötött pulcsi rövidnadrággal? ez még a mix and match kategóriába sem illik. Sajnálom.. Mesi miért van többet, mint Panni? ez hogy szokott lenni? Azokat a bejegyzézeket egyedül csnáljátok amiben ne szerepel a másik?? Mesi nem sértésként mondtam, csodaszép vagy, jó a stílusod, de ezen meglepődtem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semmi baj, ízlések és pofonok. Nem vettem zokon, én szeretem kipróbálni magamon a különböző darabokat, szeretem mixelni a stílusokat és színeket. Ez most egy ilyen merészebb szett lett, természetesen nem tetszhet mindenkinek! :)
      Az önálló bejegyzéseket nem mindig csináljuk együtt, de sokszor azok is közösen készülnek (pl. Panni fotózta le olyan művészien a captoemat). Nem tudom, mit értesz azalatt, hogy többet, neki pontosan 187 bejegyzése született eddig, nekem 167. Szóval vezet ám, de bőven :)

      Delete
  4. Lányok... ti milyen stílust képviseltek?? Hogy tudok erre/ilyesmire rákeresni neten? Irányvonalat tudtok mondani? (legjobb lenne angol név) Köszönöm előre is!!!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hű, jó kérdés. Nem tudnám így egyértelműen kategorizálni, de gondolkozunk rajta :)
      Egyébként a legegyszerűbb keresőszó a "style and blog" lesz :DD

      Delete
  5. úristen ez a nadrág nagyon állat. nagyon tetszik :DD am nem fáztál ?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Köszönööööm, nekem is annyira megtetszett!
      Nem, délután nagyon jó idő volt, és volt rajtam harisnya.

      Delete
  6. Nekem is egyből ez ugrott be, hogy milyen lengén vagy öltözve, Pesten szakad az eső egész nap :(
    Ugye neked színes kontaktlencséd van?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Délelőtt itt is esett, aztán délutánra elállt és felszáradt, meg kisütött a nap. Nem fáztam :)
      Neeeem, sima átlagos lencsém van, nincs színezve.

      Delete
  7. Nagyon merész, nagyon csinos, nagyon eltaláltad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök, hogy így gondolod Rami, köszönöm :)

      Delete
  8. 10.000Ft egy ilyen nadrágért?? ez most komoooooly? akkor ne hirdesd azt, hogy 'olcsóruhákathordunk,ígyislehetsztrendy' -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. De, hirdetem, mert így igaz. Nem azt vallom / valljuk, hogy csak olcsó(bb) ruhákat hordunk, mert tény, hogy sok drágább, márkás darabunk is van, hanem azt, hogy szuper különleges és divatos darabokat lehet találni a turiban és a kínaiban,valamint olcsóbb butikokban is.
      Pont arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a kettő nem zárja ki egymást, más oldalról megközelítve nem csak a márkás termékek lehetnek szépek és jók.

      Delete
  9. mi alapján döntöd el, hogy melyik kérdésre válaszolsz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alulról haladok felfelé, de mindig mindre szoktam, szóval nem értem a kérdést :)

      Delete
  10. Mesiiii te gél-lakkot használsz? vagy saját magadnak lakkozod a körmeidet? ez milyen lakk szabad tudni?? :) :$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mindig magamnak lakkozom, 2-3 naponta mindig színt váltok. Ez most Miss Sporty :)

      Delete
  11. Mesi remélem nem haragszol a kérdésért, van olyan amivel elégedetlen vagy magadon? min változtatnál a legszivesebben ha lehetne? és mi az amit a legjobban szeretsz? :) Szerinted Pannin mi a legszebb? Van olyan amire irigykedsz? :$
    és nem tudom Panni ezt mennyire követi nyomon,d e tőle is kérdezném.. Panni szerinted Mesin mi a legszebb? :) Nehéz kérdés, de szerintem abszolút nem sértő, legalábbis remélem! Nagyon jó a blog, szépek vagytok és csinosak! :) egy 16 éves lelkes olvasó! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Nem, dehogy, egyáltalán nem sértő a kérdés, sőt, érdekes. Alapvetően elégedett vagyok önmagammal, ami nem azt jelenti, hogy tökéletesnek látom magam, hanem azt, hogy elfogadtam a hibáimat és igyekeztem megszeretni magamon azokat a dolgokat is, amik nem éppen a kedvenceim.
      Amin szeretnék változtatni, azon tudnék/tudok is, szeretnék többet sportolni és izmosabb lenni (nem izmos, csak fittebb), szeretnék hosszabb hajat, de az folyamatban van, illetve szeretnék barnább bőrű lenni (de szerencsére ezen is könnyedén lehet változtatni).
      Szerintem Pannin minden szép, a szempilláját például tuti elfogadnám :))

      Delete
  12. Szerintem nagyon jó szett lett! Én is szeretek különböző stílusokat kevergetni :)a Zaraban tavaly láttam egy hasonló, flitteres miniszoknyát, de én nem mertem megvenni (már bánom). Ez a nadrág nem szúr belülről? Amúgy sztem semmi gond a flitteres rövidnaci-kötött pulcsi comboval, nagyon állat! :)

    Csak így tovább! :)

    http://www.style1x1.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi szépen Ági! Nem, nem szúr, van benne "bélés". A Stradivariusban van egyszínű,fekte flitteres szoknya egyébként, szerintem az is nagyon szép :))
      Puszillak!

      Delete
  13. Great outfit ;)
    Love the shorts!

    xoxo

    ReplyDelete
  14. Nagyon jó ez a sort, jól tetted, hogy megvetted :)
    Most is igazán jól ki tudtad használni :) És egy szép harisnyával télen is nagyon jó lesz majd, szerintem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)
      Igeeen, én is így gondoltam, szerintem még feketével is jó lesz!
      Puszillak!

      Delete
  15. Sziasztok! Mindig tetszenek az outfitek a blogon, sok ötletet adtok az öltözködéshez. Én személy szerint szívesen látnék Tőletek néha egyszerűbb összeállításokat is, nem is kell feltétlenül rajtatok, -elég ha a csak a ruhákat mutatjátok be- mivel régóta követem a blogot és tudom, hogy nem pont az egyszerűség jellemző rátok! :) Nagyon örülnék neki, ha készülne egy ilyen post is. Mert egyszerűen itt Debrecenben egy-egy ilyen szettben "megbotránkozóan" néznek az emberre, összesúgnak a háta mögött, hogy "láttad mi van rajta?..." Ember legyen a talpán aki ezek után felvállalja saját stílusát. Veletek történt már ilyen? Hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Mert én sokszor már fel sem veszem, sőt meg sem veszem azokat a ruhákat amik igazán tükröznék a stílusomat, a sok olyan "kedves" ember miatt.
    Egyébként nagyon tetszik az új design, csak így tovább Lányok, nagyon szeretem a blogotokat! Szandi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Szandi!
      De, persze, előfordult már, hogy furcsán néztek az emberek. De szerintem ez ne vegye el a kedvedet, ezek a tekintetek nem feltétlenül arra utalnak, hogy rossz az, ami rajtad van. Sőt! Arra nem gondoltál, hogy tetszik nekik az adott szetted, s szívesen viselnék ők is (csak mondjuk nincs bátorságuk bevállalni), így a megnézés csupán "inspirálódás" és/vagy "vágyakozás" akar lenni? Mert ez is előfordulhat :)
      Persze mindig lesznek, akiknek nem tetszik az összeállított outfit, de szerintem az a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad a bőrödben és szépnek - csinosnak lásd magad a tükörben. Én nagyon szeretném, ha az emberek bátrabban öltözködnének (itt, Debrecenben is),s ha bátran vállalnák a saját stílusukat. A divat valahol művészet, egy nagy játék, ami lehetővé teszi, hogy szabadon alkossunk. Elképzelhető, hogy lesznek vakvágányok, összeállítások, amik félrecsúsznak, de tanulni csak így lehet. Szóval szerintem néhány furcsa szempár ne vegye el a kedved a merészebb daraboktól, sőt!
      Legalábbis én soha nem hagytam, hogy befolyásoljanak :)

      Köszönjük szépen egyébként, nagyon örülünk, hogy szereted a blogot! Puszilunk!!

      Delete
  16. Great style. I love the pants and the shoes. Amazing combination!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, you're so kind! :)
      Kisses from Style and Blog

      Delete
  17. Nagyon tetszik ez az összeállítás :DDD a nyaklánc nagyon jó nekem is kell:DDD Csak így tovább, követlek titeket twitteren,fbon és itt is:D

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...