Sunday 14 October 2012

Golden Autumn

Heart It 
Heart It

Heart It

Sziasztok!

A mai napon megszületett a régi-új Style and Blog első outfit bejegyzése. Mától ismét rendszeren, a megszokott ütemben jelentkezünk majd összeállításokkal, véleményekkel, ötletekkel és a szokásos pozitív gondolatainkkal, s ígérjük: minden lemaradást bőségesen bepótolunk majd! :)
Nagyon köszönjük a rengeteg kedvességet és dicséretet, örülünk, hogy ilyen sokan írtátok, hogy szeretitek az új dizájnt és menüket. Drágák vagytok!

A mai szettem két alapdarabra épül: egy egyszerű farmernadrágot, s egy fekete oversize pulcsit választottam. A pulcsi egyébként "Glamour - szerzemény", 3500 forintért vásároltam az Orsayban. Leárazott termék volt, így sajnos kupon nem vonatkozott rá, de szerintem így is szuper áron sikerült megvásárolnom. Ráadásul kényelmes, puha és kifejezetten meleg darab.
A bejegyzés nagy kedvence mégis ez a captoe magassarkú cipő. Már a captoe-őrület elején éreztem, hogy szükségem van egy ilyen darabra, mind meseszép, egyszerűen imádom őket! Először az Zarában néztem ki egy púderrózsaszín magassarkút ezüst, fém orral, de sajnos mire meggondoltam volna magam (és megérkezett az ösztöndíjam, ugyebár), már nem találtam a debreceni üzletben egy darabot sem. Ekkor jött szembe velem az a Mango cipellő, igazi szerelem első látásra, úgyhogy a jövőben biztosan nagyon sokszor fog szerepelni a napi összeállításaimban. 

Ti voltatok kuponozni? Ha igen, miket vásároltatok? 

Puszi és legyen szép hétvégétek:
Mesi



Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

Outfit
Fekete Kötött Pulcsi / Black Knitted Jersey - Orsay
Farmer / Jeans - Levi's
Táska / Bag - Stradivarius
Szegecses Öv / Belt with Spikes - Zara
Óra / Watch - Bijou Brigitte
Gyűrű/ Ring - Rossmann Accesories
Captoe Magassarkú / CapToe Heels - Mango 
[hasonló, de olcsóbb ITT]


27 comments:

  1. Annyira csinos vagy! :)
    Habár nekem a cipő meg a táska nem bejövős, de a többi cucc nagyon ott van :D
    És olyan cukiul mosolyogsz :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. De édes vagy, köszönöm!
      Cukiul? Ez milyen manó szó már ^^
      Puszillak!

      Delete
  2. Nagyon jó a pulcsi és tényleg jó áron szerezted. Nekem fel sem tűnt, pedig voltam az Orsayban.
    A cipő oltári jó!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm :))
      A bejáratnál voltak az akciós termékek, két pulcsit is vettem 3500-ért, mindkettőből egy darab volt, pont egy M-es, szóval örültem ám nagyon.
      Puszi!

      Delete
  3. Nekem a táskád tetszik, megy a cipődhöz. :-) Ezt a táskát sokmindenhez felveheted. Elég merevnek néz ki, ami jó, mert én utálom ha valakinek a kezében meggyűrődik egy nagyobb clutch. Itt nincs Stradivarius. :-(
    Glamour kuponommal csak a New Yorkerben vettem egy sálat (nagyon tetszett, körsál, szuper puha, szuper nagy... már a minuszokra gondolok). Télikabátot vettem volna, de sehol sem láttam meleget és szépet... pedig kerestem, de vidéken lakom, nem nagy a választék.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :) Sajnálom, hogy nincs, szerintem nagyon rossz, hogy csak 4 Stradivarius van az országban, ebből 3 a fővárosban - remélem hamarosan több üzletük is nyílik.
      Milyen színű a körsál? Kámzsa -szerű/vastagságú? Olyasmit ugyanis én is nagyon szeretnék már hosszú ideje, pont olyat, mint amit leírtál, nagyon jól hangzik!
      Puszi:Mesi

      Delete
    2. Most még sokféle volt, mindenféle anyagból, volt kötött (többféle színben és mintával), lyukacsosabb kötött divatsál, csillogós anyagú vékonyabb divatsál és plüssösebbek is. Az enyém egyik fele szürke és olyan mintha leopárminta lenne de nem az, mert kék meg piros a minta (jól megaszondtam :-D), a másik oldala egész más anyag puha és poláros plüssös. Nagyon kényelmes viselet lesz, felpróbáltam. 3790Ft lett volna, de a Glamour kuponom miatt lejött -20% még. Ennyit még sohasem adtam ki egy sálért, de ez nagyon megtetszett és mind2 oldala mutatós. Volt olyan sál is aminek plüssös volt mind2 oldala, sima plüssös meg poláros plüssös is... szóval Kanizsán akadt most rengeteg körsál a NY.-ben. Tavaly körsálat sehol sem láttam... itt legalábbis.
      A kabátfront viszont nem jött be, pedig azért mentem be.

      Ha valaki megsajnál vegyen nekem egy ilyen táskát, kifizetem. :-)

      Delete
    3. De jó, tisztára megjött a kedvem, be fogok nézni a New Yorkerbe, köszönöm a tippet! :)

      A táskát már ígértem egy Olvasónknak - pontosabban azt, hogy szívesen megnézem a Stradiban a héten valamikor (nem ígérem a hétfőt). Ha nagyon szeretnéd, megnézem, van-e belőle és ha igen hány darab, s félrerakatom Neked. Ha elutalod az árát, nagyon szívesen megveszem és feladom.
      Nem szoktam ilyet csinálni, nem szeretnék personal shopper lenni, mert elég sok dolgom van mostanság, de most úgyis megyek, szóval ha gondolod, jelezz vissza (akár e-mailben is).
      Szép hétvégét Neked!

      Delete
    4. Szia!

      Ha van belőle akkor mindenképp szeretném, ha ide írsz h. van belőle, akkor írok mailt és utalom az árát. A sálat holnap lefotózom, mert így szóban nem az igazi... aztán majd meglátod. Volt ebből is többféle színben, a bézs is szép volt, annak is egyik fele mintás és a plüssös poláros sima bézs. Szerintem itt nemrég pakolhatták ki őket, mert eléggé levan foszta mindig a bolt (meg ami nekem tetszik).

      Delete
    5. Rendben, ide megírom, valamikor a héten beugrom akkor :) Remélem lesz még!
      A sálat meg örülök, ha elküldöd, nagyon kíváncsi vagyok, szerintem tök jól hangzik, legalábbis én nagyon szépnek képzeltem el :))

      Delete
    6. Nekem a kényelem volt a fontos elsősorban, de nekem tetszik. Majd meglátod... .
      Köszi h. megnézed a táskát.
      Jó éjt!

      Delete
    7. Na feldobtam a képeket a netre. Összehajtva fotóztam, a vállfán pedig félbehajtva, mert van hossza. Képeken nem hiszem h. látszik, de nagyon puha. A vaku miatt kicsit világosabb szürke a mintás oldala, mint a valóságban.
      http://kepfeltoltes.hu/121015/000_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/121015/000_0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/121015/000_0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/121015/000_0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Delete
    8. Nagyon klasszak! :) Nekem az egyszínű oldalak tetszenek nagyon - nagyon. Egészséggel használd!
      Puszi!

      Delete
  4. Ezt a táskát még lehet kapni a Stradivariusban? Nagyon tetszik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem igen, körülbelül egy hete kaptam a barátomtól :)

      Delete
  5. Csinos szett, az én ízlésemnek ez a cipő kicsit túl harsány, nem az én stílusom, de a többi tetszik. :)

    Én kardigánt és pulcsit szerettem volna venni, de sehol nem találtam olyat ami igazán tetszett volna. Vettem egy pénztárcát a Mango-ban és harisnyákat Calzedonia-ba. Hogy legközelebb muszáj legyen szoknyát is... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm SophiEl!
      A Mangos pénztárcák olyan gyönyörűek, egytől egyig imádom mindet!! Szoknyát pedig én is tervezek, csak még nem találtam meg a tökéletes darabot, ha látsz valami jót (jó áron) szólj légyszi :))

      Delete
  6. Nagyon szép vagy! :) És annyira szuper a pulcsid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm, olyan kedves vagy! :)

      Delete
  7. Nagyon csini vagy:) Megkérdezhetem, hogy az órát mennyiért vetted? Nagyon tetszik!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen :)
      Az óra 9990 forintba került. Nem olyan olcsó, de nagyon szép és jó minőségűnek tűnik, tartós darab lesz. Már régóta szerettem volna hasonló fazont, de sajnos - ha ciki, ha nem - a Michael Kors órákat nem az én pénztárcámhoz találták ki.

      Delete
    2. Kicsit kevesebbre számítottam..:) Nekem is nagyon tetszenek a Michael Kors órák, és régóta keresek hozzájuk hasonlót. Hidd el, nem ciki, hogy nem teheted meg, hogy egy eredetit vegyél:) Nem tudsz esetleg máshol pár ezerrel kevesebbért hasonlót?:)

      Delete
    3. Nem úgy értettem, én magam kicsit sem érzem cikinek :)

      A Bijou Brigitte-ben 7000-12000-ért vannak ehhez hasonló órák, volt pár ezerrel olcsóbb, de nekem ez jobban tetszett. Egyébként Ebay-en nézegettem még, és sok szép van ott is, csak picit tartottam a szállítástól, illetve élőben is látni akartam a minőséget.

      Delete
    4. Köszi:) Megnézegetem majd őket:)

      Delete
    5. Szívesen, remélem találsz majd valami szépet :)

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...