Friday 19 October 2012

Hello Sunshine!

Heart It
Heart It


Sziasztok!
Ma már korán reggel nyakunkba vettük a várost, ugyanis akadt néhány elintéznivalónk a délelőtt folyamán. Bár a reggeli szaladgálás miatt nagyon egyszerű összeállítást választottam, s eredetileg fotókat se terveztünk készíteni, út közben mégis meggondoltuk magunkat. 
Debrecenben szuper idő van napok óta, 25 °C körüli hőmérséklet és napsütés, úgyhogy mára egy egyszerű farmer shortot választottam. Mivel inkább "felül vagyok fázós", oversize pulcsival és tornacipővel egészítettem ki a szettet. 
Egyébként számomra mindig nagyon érdekesek az utcákon látható őszi összeállítások. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én rendszeresen meg szoktam nézni, hogy ki mit visel. Ma az elhaladó  miniszoknyás és rövidnadrágos lányok arzenálja mellett sok télikabátba és hosszú csizmába bújt embert is láttam az utcákon, úgyhogy igazán széles a paletta - szerencsére. Ti mit viseltetek a nap folyamán?


Heart It
 
Heart It

Heart It

..Ó és igen, eredetileg ezen a helyszínen akartunk képeket készíteni, közvetlenül a Nagytemplom előtt. De a napsugarak mindig közbeszóltak, legalább 10-15 olyan fotó készült, amelyeken különböző helyen különböző színű fényfoltok díszelegnek. Éljen a napfény! :)
Íme az egyik:

Heart It

Outfit
Oversize Kötött Pulcsi / Oversize Knitted Jersey - Stradivarius
Farmer Rövidnadrág / Denim Shorts - H&M
Cipő / Shoes - Converse
Óra / Watch - Bijou Brigitte
Gyűrű / Ring - Rossmann Accessories

15 comments:

  1. Ez most nagyon tetszik, jó ez a lazább szett. :)

    ReplyDelete
  2. Nekem is tetszik,imádom az oversize pulcsikat nekem is van már 2 :D
    Szűk nadrággal kombinálva jól mutatnak?xoxo:Yvett

    ReplyDelete
  3. Nekem a egyik kedvenc ruhadarabom a csizma és egész évben alig várom, hogy felvehessem és már annyira utálom, hogy ilyen jó idő van még mindig és nem hordhatom...Egyszer-kétszer már felvettem, de mindenki úgy nézett rám, mintha a Holdról jöttem volna...Szerintem a karácsonyfa alatt is bikiniben fogunk ülni :-)

    ReplyDelete
  4. Én is nagyon élvezem ezt az időjárást, ma egy szürke jeggings, egy laza Eiffel-tornyos póló és egy burgundi kardi volt rajtam. Ez az oversize pulcsi nekem is nagyon bejön, eddig sosem láttam ilyen szép darabot. :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon csini voltál. A gyűrűdért még mindig oda vagyok, de én nem találok ilyet sehol sem. :(

    ReplyDelete
  6. Engem nem érdekel hogy néznek rám az emberek, mert amikor én indulok (6 óra) igenis rohadt hideg van és lefagy a lábim balerinacipőben, a tornacipő meg nem én vagyok.. Szuper ez a pulcsi

    ReplyDelete
  7. Ez az összeállítás is nagyon jól mutat.
    Nekem igazából a pulcsid fazonja tetszik. Egész nyáron ilyen fazonú pólót szerettem volna venni, de kimaradt az életemből (majd talán jövőre). A cipő is nagyon jó!
    Szoktam figyelni az embereket és tényleg olyan mókás, hogy ahogy írtad te is itt, napok óta 25 fok körül van napközben és tényleg van olyan aki még majdnem egy nyári laza szerelésben van, máson meg már ott a téli kabát.
    Én reggel 7 előtt megyek el itthonról, fázos vagyok, így én már főleg hosszú ruhákba öltözöm. Napközbe persze melegem van, de sajnos így is sikerült megfáznom :(

    ReplyDelete
  8. A pulcsidért teljesen odavagyok! :)

    ReplyDelete
  9. Ez így igaz, az emberek ebben az átmeneti időszakban a legkülönfélébb szetteket vonultatják fel, mindenki másképpen éli meg a "hideget" és az "őszt". Bevallom őszintén, nekem már nem hiányzik a nyár, semmi szükségem 20-25 fokra, a napsütés a hidegben is ugyanolyan. De nem én választok, úgyh az őszi cuccaim megint háttérbe szorulnak egy kicsit.
    Holnap pedig már komolyan veszek egy ilyen pulcsit. Imádom! :)) Olyan szép.

    ReplyDelete
  10. Nagyon tetszik ez a laza összeállítás is . :DDD Az utlsó képet meg imádom olyan aranyosan mosolyogsz rajta :))

    ReplyDelete
  11. Jó döntés volt, hogy csináltatok képeket, nagyon szép vagy mindegyiken és a szetted is igazán csini!:)

    ReplyDelete
  12. wáááh még mindig rövid naciba?? ..dejóó arrafelé ..én már a télikabátomat szedem elő lassan ://

    ReplyDelete
  13. tökéletes az a pulcsi*.* az utolsó képen pedig meseszép vagy:)

    ReplyDelete
  14. Szia Mesi!:)
    Úristen minden nap meglepsz,hogy milyen csini összeállitásokkal rukkolsz elő!:) Megkérdezhetem,hogy szolizol? ,mert nagyon szép színed van!:) Egyébként imádok nap,mint nap feljönni ide ..néha reggelente megnézem akár a régebbi bejegyzéseket és innen inspirálódok,hogy mit is vegyek fel aznap,annyira szeretem a blogotokat!:) Szerencsések vagytok,hogy Debrecenben még ilyen jó idő van,sajnos itt Budapesten már el kell a hosszúnadrág blézerrel :) Szép hétvégét, Puszi nektek!:)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...