Thursday 4 October 2012

Inspiráció Style and Blog módra


Heart It

Heart It


Sziasztok! 

Már korábban is készítettünk ún. inspirációs bejegyzéseket, ahol olyan szetteket állítottunk össze, melyeket egy híresség vagy ismert blogger outfitje inspirált. 
Korábbi ilyen típusú posztunkat még augusztus elején láthattátok, akkor egy csíkos top - sárga szoknya kombináció fogott meg. Az említett bejegyzést itt megtekinthetitek >> 
Nem is olyan régen egyik kedvenc bloggerem, az Atlantic  - Pacific oldal szerkesztőjének  összeállításába szerettem bele, mely a következő volt:


Nagyon szeretem a stílusát, igazán merész és különleges összeállításokat láthatunk a blogon, hetente két- három alkalommal.  Egyetlen "probléma", hogy szinte kizárólag luxustermékekből állítja össze napi outfitjeit - ami valljuk be nagyon kevés ember számára elérhető, legalábbis kis hazánkban mindenképpen. Ötletelni viszont remekül lehet, s némi szerencsével a számunkra megfizethetőnek ítélt üzletek kínálatában is találhatunk hasonló darabokat. 
Bár én ezúttal egy kicsit eltérő szoknyát választottam, akár a képen látható termék pontos mását is magamra ölthettem volna: a fenti képen lévő Kate Spade szoknya (kb. hatvan - hetvenezer forint értékű) tökéletes alteregója kapható most a H&M-ben, "mindössze" 9990 forintért.
Nektek tetszik az összeállítás? 

Heart It


Heart It
Heart It

Heart It






Outfit
Csíkos felső - Zara
Ing - Stradivarius
Barna öv - H&M
Csipkés szoknya - Bershka (régi)
Leopárd mintás balerina - Zara
Nyaklánc - Stradivarius
Gyűrű- Rossmann Accessories


21 comments:

  1. Csajoook! Ma kétszer is láttalak titeket először a fórumban olyan fél 2 körül és 5kor az ÉTK-nál, ami vicces, mert általában ha az egyetem főépülete mellett megyek el, akkor mindig figyelek, hogy nem vagytok-e ott, de eddig nem volt olyan szerencsém :)Most viszont hirtelen nem is mertem odamenni valamiért, az étknál pedig gondolom baráti társasággal lehettek aztán még bátortalanabb lettem, de élőben még szebbek és csinosabbak vagytok, mint a képeken! :) (egy hasonló üzit már elkezdtem írni, nem tudom, hogy megkaptátok-e, mert közben adódott egy kis probléma :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, délelőtt a Fórumban jártunk, délután pedig az Egyetemnél fotóztunk Barbival :) Hamarosan jönnek a képek is, még mi is izgulunk, de biztosan szépek, Barbi mindig remek munkát végez.
      Ha legközelebb látsz minket, mindenképpen szólj, nagyon örülünk neki és nagyon szívesen beszélgetnénk egy kicsit. Köszönjük a sok bókot, sok puszi! :)

      Delete
  2. dejó így a hajad :)

    ReplyDelete
  3. csini ez a szett is, nekem még jobban is tetszik, mint az 'eredeti' változat :D a hajad meg szuper így :D

    ReplyDelete
  4. nagyon nagyon szép vagy Mesi ! a hajad így egyszerűen szuper. és a te összeállításod nekem jobban tetszik:))

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép a hajad így! Nekem is ez tűnt fel elsőre a képeken. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, csak ritkán tudom ennyire begöndöríteni, mert totál eltöredeznek tőle a hajvégeim. Köszönöm szépen egyébként, nagyon örülök neki, hogy tetszik!

      Delete
  6. 2 dolgot elmondanék építő kritikának:
    1. A "mindössze" 9990 egy szoknyáért erős túlzás. Én tegnap mentem el vásárolgatni és ennyiért egy farmert, 3 felsőt, egy leggingset és egy mamuszt vettem... Ahhoz képest, hogy a "nem ciki a kínai"-t mondogatjátok, nem nagyon hordjátok őket...
    2. Van, aki ugyanis ennyit tud szánni egy ruhatárfrissítésre összesen, és nem egy-egy darabra. Szerintem ezeket (is) meg kellene mutatni a blogban, nem csak a márkás darabokat, amik vagy észveszejtő árban vannak, vagy botrányos a minőségük. Volt például tavasszal/nyáron a blogon egy H&M-es szoknya 2000 forintért, be is mentem gyorsan a boltba, de amikor megláttam, hogy pamut, azonnal kifordultam. Tudni illik az egy olyan anyagú szoknya volt, amiben ha néhányszor leülök, akkor a fenekénél kibuggyosodik, és onnantól kezdve már nem csinos. 2-3 viseletre én nem adok 2000 Ft-ot sem, mert nem ér annyit. Jobban szétnézve a boltokban (nem csak a plázákban, hanem a kisebb butikokban is) sokkal jobbakat lehet találni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!

      Teljesen jogos, amiket leírtál, tényleg! :)
      A mindösszét én is idézőjelben értettem, elképzelhető, hogy javítom is. Egy 65000 forintos szoknya után hajlamos vagyok "mindössze"-zni, pedig igen, én is úgy gondolom, hogy 10000 forint egy szoknyáért egyáltalán nem kevés.

      A blog hitvallása, hogy nem csak méregdrága, márkás termékekből lehet csinosan felöltözni: mi szívesen kombináljuk a különböző, talán picit drágább darabjainkat turis vagy kínai termékekkel. Nem csak mondogatjuk, hogy nem ciki a kínai, tényleg többször megjelentek már kínai darabok az összeállításainkban. A dolog kétélű: ha nagyon gyakran mutatunk turiból vagy kínaiból beszerzett darabokat, akkor olyan "egyedi" termékeket láthattok nap mint nap, melyek ha meg is tetszenek Nektek, nem tudjátok beszerezni és beilleszteni a ruhatáratokba. Hasonló a helyzet a helyi apróbb butikokkal.
      Mindenesetre tényleg igyekszünk jól egyensúlyozni azon a bizonyos "aranyközépúton", s őszintén reméljük, hogy sikerül sokak igényét kielégítenünk az általunk bemutatott és szeretett darabjainkkal :)

      Delete
  7. nagyonjó összeállítás lett ... és a hajad :O :))!

    ReplyDelete
  8. Szerintem is sokkal jobb lett a "magyar változat". Nagyon tetszik az oldal és a ruhák, és nagyon csinosak vagytok bennük!!! Aki mást mond, az egyszerűen csak irigykedik!
    Csak így tovább!
    Puszi!

    ReplyDelete
  9. Nagyon jó lett a te változatod is :) azt hiszem ilyen cuki tollas szoknyát lehetett kapni anno a Zarában, de valami horror áron :(

    http://sparklingfashiondisaster.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  10. Nekem is Blair a kedvenc bloggerem, az egyedi stílusáért, merész összeállításaiért nagyon irigylem. Hatalmas érzéke van ahhoz, hogyan passzintsa össze a ruhadarabokat, még ha olyanok is, amik eddig köztudat szerint nem igazán illenek össze, ő tudja hogyan kell őket együtt hordani... sokszor nekem is ő az inspirációm.
    Csak hát igen, amikor megnézem egy-egy darabja honnan van és látom, hogy 500 dollár meg ilyenek, hát csak lesek...
    Ennél a szettnél nekem is a tiéd tetszik jobban!

    ReplyDelete
  11. Teljesen odavagyok ezért a szettedért! Nagyon szuper, hogy látszólag különböző stílusú ruhák, mégis megvan az összhang közöttük! :)

    ReplyDelete
  12. I want to to thank you for this very good read!! I definitely loved every bit of it.
    I have you bookmarked to look at new things you post…

    My website ... asian escorts in london ()

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...