Thursday 25 October 2012

Őszi/téli dzseki és kabát trendek

A mai bejegyzésben sorra vesszük, melyek azok a dzsekik, és kabátok, amelyeket megtalálhattok az üzletekben. A nagy vásárlás előtt reméljük segíteni fog ez a kis összefoglaló, és mindenki megtalálja a saját stílusához leginkább passzoló fazont. A választék igen széles, majd meglátjátok a cikk végére érve, hogy most szinte minden divat! :) Jó böngészést!


Motoros dzseki

Untitled #40


Szinte minden év visszatérő darabjai a motoros dzsekik, amelyeket most különböző, feltűnő szegecsek díszíthetnek arany, vagy ezüst színekben. Ez az őszi szezon egyik leggyakrabban előforduló darabja, hiszen praktikus, kényelmes és trendi egyben. Nemcsak a fekete szín dominál, hanem gyakran találhatunk barna, vagy nyers színű darabokat is, amelyek jó kiegészítői a ruhatárnak. 
Ebben a szezonban a motoros dzsekik nem csak bőr vagy bőrhatású anyagból készülnek, a tervezők szívesen használnak kényesebb anyagokat, például gyapjút. A színek, minták is igen változatosak, a klasszikus fekete mellett a szürke, bézs, és egyéb színek is szerepet kapnak. Zipzárak, csatok, övek, és elegánsan megalkotott részletek dobják fel az amúgy is trendi fazont.

H&M

Zara

Parka

A lazább stílus kedvelőinek tökéletes választás idén a parka, a legtöbb olajzöld színű, a military, katonai stílust képviseli, ami most szintén nagyon nagy trend a kabátoknál is. A hagyományos parka kapucnis, háromnegyedes hosszú, kényelmes, bő szabású, zipzáras kabát, amelyet derékon szokás meghúzni. A parkához leginkább nadrágot ajánlunk, hozzá passzoló színben, szoknyához inkább egy elegánsabb kabátot választanánk. Parka kabátokat nagyon sok üzletben találtok, például a H&M, vagy a Zara kínálatában is szerepelnek.

Zara


H&M
H&M

Bőrrel kombinált kabátok

Nem számít, hogy igazi, vagy műbőr, a lényeg, hogy legyen! Nagyon jól néznek ki a csak részben bőrből készített darabok. Idén csak az ujj, vagy csak a gallér, esetleg a díszítések készülnek bőrből, ami nagyon feldobja a kabátot.
Bershka




Pufi kabátok

A jó meleg, tollal, vagy mással töltött, steppelt kabátoknak senki nem tud ellenállni a nagy hidegben, hóesésben. Évek óta visszatérő darab a téli kabátok között, ezért valószínű, hogy sokaknak már van otthon hasonló. Övvel kombinált darabokat is kínálnak az üzletek, ezek pedig jól hangsúlyozzák a vékony derekat.


Mango

Mango


Férfias szabás

A női ruházatban gyakran tapasztaljuk a maszkulin stílus megjelenését. Most ősszel, és télen a kabátokon megjelenő férfias szabás divatosnak számít, ezért a lányok is bátran viselhetnek egyenes vonalú, fiús darabokat nagy gallérral és reverrel. Nekünk nem nagy kedvencünk, de hátha valakinek pont ez tetszik! ;)
Mango


Mango


Trenchcoat

A trenchcoat igazán praktikus választás lehet ősszel és télen, és szerencsére divatos is. Vállpánt, öv, és hosszú szabás jellemzi ezeket a darabokat, amelyek főleg drapp, vagy fekete színben gyakoriak. Nagyon népszerű, nem is csoda! :)




Szőrme mellények


Bár a bejegyzésünk főszereplői a dzsekik, és kabátok, azonban a szőrmés mellényeket is muszáj megemlítenünk, hiszen idén is nagyon divatosak, és érdemes egy-egy ilyen meleg puha darabot beszerezni a téli hűvös napokra.
Stradivarius


A kabátokkal kapcsolatban ezek a trendek jellemzőek, de ezeken kívül mindenki megtalálja a klasszikus egy vagy kétsoros fazonokat, és az elegáns fekete szövet kabátokat is. Mi még keressük a legmegfelelőbb téli kabátot, és reméljük hamarosan be tudjuk mutatni Nektek itt a blogon!

Kétsoros kabátok - Promod


4 comments:

  1. Na akkor idén nagyon vagány vagyok, meg van a bőrdzseki, bőrujjas kabát, parka, szörös mellény, dupla gombozású szövetkabát:)
    Egyedül pufi dzsekim nincs, de nem is lesz, inkább fagyjak meg:D

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Nagyon jól összeszedtétek a dolgokat :)
    Én most egy tökéletes és jó árú bőrkabátra vadászom. Mivel a parka az elegánsabb darabokhoz nem megy, hiába tetszik, nem akartam beruházni egy drágább darabra, így csak egy átmeneti parkám lett. A tökéletes meleg, téli kabátot pedig még keresem.

    ReplyDelete
  3. Hmm, úgy látszik évek óta Parkát hordok, és pont ilyen zöldet :D

    ReplyDelete
  4. én idén vettem fekete ballonkabit, afféle alapdarab, semmi csicsa de legalább jól kombinálható és ki is tudom használni :D jaés nagyon szeretem :)
    a télikabim tavalyi, és most jöttem rá, hogy igazán jó vétel volt mert ilyen parka-szerű, legalábbis színben, hosszban meg stílusban is hasonló a fentiekhez :D

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...