Wednesday 3 October 2012

TCL - A kész fotók


A mai posztban az elkészült TCL fotókat szeretnénk Nektek megmutatni. Erről a fotózásról már készítettünk ugyan egy backstage bejegyzést, melyet megtaláltok ezen a linken, de most láthatjátok végre a végleges fotókat is. 










A munka után jöhet a pihenés, nézzetek meg pár képet a TCL megnyitóról, ahol fellépett Fehér Balázs, majd egy rövid divatbemutató után megleptek minket egy sushi vacsival, ami fantasztikus volt.











Gratulálunk, és sikeres munkát kívánunk a TCL csapatának!
A TCL termékeit a http://tclfashion.hu/hu/ oldalon találjátok, jó böngészést! :)

10 comments:

  1. Most gondolom sokan nem fogtok szeretni, de nekem ezek a képek nem jöttek be. Mármint ti nagyon szépek vagytok rajta, ez nem is kétséges, de nekem nagyon nem stimmel az összkép, nekem nem túlzottan illenek a darabok egymáshoz, valahogy túl sok a különböző domináns darab egy szetten belül. Mint pl. Mesin a pöttyös ruha, szegecses táska és plusz a két színű szandi. Valahogy too much, nem hajaz a letisztultságra. Legjobban nekem Panni első és második összeállítása jött be.

    Remélem nem fogtok megharagudni a hosszú és kielemző megjegyzésért. Persze, nem kell, hogy igazam legyen, ahányan vagyunk annyi ízlés és stílus, csak gondoltam megosztom az én véleményem is, ami most kicsit ellentétes, jelezném, hogy ez az első alkalom ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. valahogy én is így látom, a képek meg laposak. az sem a ti hibátok persze! ilyen profi megvilágításban és körülmények közt, sokkal professzionálisabb kellett volna legyen a végeredmény is. olyan élettelen az egész. :S

      Delete
    2. Szépek vagytok lányok:), de szerintem se nagyon illenek egymáshoz a darabok... sokkal jobbak a saját fotóitok és szettjeitek! :)

      Delete
    3. De, szeretünk :D
      Az összeállításokba semmi beleszólásunk nem volt, sőt, nem is tudtuk előre, mit kell majd viselnünk. Az első sorozatnál saját ruhában voltunk: egyszerű farmer és sötét pulcsi volt a TCL csapatának kérése. Céljuk természetesen az volt, hogy a ruha ne terelje el a figyelmet a kiegészítőkről. A második szettet ott kaptuk meg, és nem igazán volt beleszólásunk.
      De összességében rábíztuk magunkat a csapatra, és annyira jó volt a hangulata az egésznek, meg kedvesek voltak a lányok, hogy nagyon élveztük outfit ide vagy oda. Szuper volt! :)

      Delete
  2. Panni, az a halálfejes táska csodás!! Nagyon tetszik, és természetes az összes ruha, szépek vagytok!
    http://worldofbree.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  3. Sziasztok Lányok! Nekem a "saját" fotóitok sokkal jobban tetszenek. Azt pl. nem értem, hogy a legelső képen miért nagyobb a képkivágás, mint a háttérvászon? Remélem kaptok pár terméket "tesztelésre" és megmutatjátok saját szettben, természetes fényekkel is. :) Gratulálok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A vászon - probléma nekünk is feltűnt, de hát üsse kő :)
      Köszönjük szépen, nagyon drága vagy! Nem, nem kaptunk termékeket, de mindenképpen szeretnénk vásárolni, természetesen beszámolunk a minőségről és megmutatjuk szettben is őket!
      Puszilunk!

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...