Saturday 1 December 2012

Csizmát, de milyet?

Sziasztok! Az időjárás jelentés alapján ideje eltenni  az átmeneti cipőket, és jöhetnek a jó meleg csizmák! Hideget, és havazást ígérnek jövő hétre, így aki még nem szerezett be meleg lábbelit, annak itt van egy kis segítség. Megmutatjuk, milyen csizmákat kínálnak az üzletek december első napjaiban. Havas hideg időben biztosan jól jön egy lapos meleg csizma, az elegánsabb alkalmakra pedig jó beszerezni egy csinos bokacsizmát is. Stílusban nagyon sok dominál, a klasszikus fazonokon kívül trendinek számít a cowboy és a  motoros csizma. Nem éppen csizma kategória, de meg kell említenünk a most oly népszerű wedges sneakers cipőket, amik a hideg időben is megállják a helyüket. A kínálat nagy, lehet válogatni! :) 

Hosszú szárú, lapos csizmák

Zara
Stradivarius
Pull&Bear

Hosszú szárú, magassarkú

Zara
Stradivarius

Motoros Style

Zara
Stradivarius
Bershka

Cowboy Style

Zara
Stradivarius
Bershka

Vastag magassarkú bokacsizma

Zara
Stradivarius
Bershka

Wedge sneakers

Zara
Stradivarius
Bershka

Magassarkú bokacsizma

Zara
Stradivarius

Wedge - Telitalpú

Zara
Stradivarius
Bershka

Fűzős

Stradivarius
Bershka

Bakancs

Stradivarius
Zara
Pull&Bear

Ugg Style

Ugg
Az eredeti Ugg csizmákat ezen a linken is meg tudjátok vásárolni, és egyre több üzlet kínál más márkájú, de hasonló stílusú szépségeket!

Reméljük, segített ez a kis összefoglaló, és már tudjátok, melyik boltba menjetek először! Jó hétvégét csajok!


13 comments:

  1. ugg ♥ ..egy eredetit elfogadnék :)

    ReplyDelete
  2. Nekem már megvan a téli csizmám, 2 éve tettem rá szert. Nagyon nehéz volt megszerezni, mert nekem pont olyan igényeim voltak, amik nem voltak összeegyeztethetőek az akkor divattal.
    Egy ilyen Ugg csizmácskát viszont nagyon elfogadnék magamnak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igények, amik nem összeegyeztethetőek az aktuális divattal - óó, szívemből szóltál, legalábbis most én is így vagyok vele :) De örülünk, hogy Te megtaláltad, remélem majd nekem is sikerül, mert nagyon szeretnék egy szép, lapos bokacsizmát is erre a télre. Egyébként az én meglévő csizmám is két éves, és azóta se találtam nekem jobban tetszőt, szóval úgy tűnik, az egy jó évjárat volt :D

      Delete
    2. Örülök, hogy akkor nem csak én vagyok ilyen :)
      Remélem megtalálod a csizmát amit szeretnél !
      Én most egy ilyen Ugg típusút szeretnék és csomó emberen láttam nagyon jókat, de a boltokban egyet sem :(

      Delete
  3. Nekem ezek a fajta UGG csizmák nem tetszenek, de vannak normális térdig érő bőr csizmáik is, azok nagyon jól néznek is és kényelmesnek is látszanak. :)

    ReplyDelete
  4. én most motoros félét vettem, de a favoritom az a magassarkús v. telitalpús-fűzős bokacsizmák...de mivel vastag a lábszáram, az nem igazán áll jól :/
    Most mindenki meg van őőrülve ezektől az ugg fazonoktól, de én...kiráz a hideg tőlük :DD Nemtudom, nekem olyan benti, mamuszra hasonlít, de lehet h szimplán azért van, mert még nem próbáltam fel egyet sem :DD

    Neked melyik fazon jön be a legjobban?
    puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, az ugg elég nagy trend lett így télre, de szerintem azért is, mert praktikus. Legalábbis vízállónak, melegnek és kényelmesnek van kikiáltva, még nem próbáltam :) Eredetit legalábbis nem. Nekem a motoros csizmik olyanok, amik másokon tetszenek, de magamon nem tudnám elképzelni, pedig szintén kényelmesnek tűnnek.
      Nekem a klasszikus magassarkú bokacsizmák tetszenek a legjobban, de szeretnék még egy lapos, szoknyával is hordható darabot, viszont abból eddig még nem találtam szépet.

      Delete
  5. Szerintem az UGG és az Ugg félét nem lehet egy lapon említeni.
    Nekem az eredeti nagyon tetszik, nem azért mert az UGG, hanem mert tényleg másabb a felépítése, és látszik rajta az igényesség, és rengeteg választék színben, hosszban...
    Egy letaposott ugg csizmát sem láttam még, pedig sokan hordják, mindig figyelek.
    Én sajnos nem engedhetem meg magamnak az eredetit,pláne, hogy apa szerint ez csak egy MAMUSZ :D
    Viszont eszemben sem volt, hogy egy "félét " vegyek.
    Velem van a baj?

    És a legrosszabb kombináció mégis az, mikor nem picit telt, hanem szabályosan dagi és alacsony lányok széttaposott só marta ugg-féle rémálmokban rohangálnak.
    Nem csak nem szép, a gerincnek sem tesz jót...
    Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

    A pull&bear bakancsokra én most 10ből 10 pontot adnék :)

    úgy érzem most magam, hogy minden fazonból kéne egy...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apukádnak üzenem, hogy megy a virtuális high5, elképzelem, ahogy bármelyik apa ránéz egy uggra, és cöcögve- szemöldökráncolva "csak egy mamusszá" minősíti. :DDDD

      Nekem tetszenek az ugg félék, főleg mert széles a paletta, vannak kötött hatású, ezüstös, flitteres ésígytovább különlegességek, szóval bőven van miből válogatni. A minőségük persze kérdéses, biztosan nem bírnak ki egy egész telet (megkockáztatom egy hónapot se, ha minden nap abban mozog az ember lánya). Én vennék, eredetit és hasonmást is, de akármikor próbáltam, slampos és nőietlen voltam benne, magamon nem tetszik :(

      Delete
    2. Szia Fannchou!
      Nem veled van a baj! Én is nézegetem a "féléket" és nem olyan, ezek az Ugg-ok tényleg mutatósak és szépek. Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, de picit boldogabb vagyok, hogy nem csak én tekintek így ezekre a "féle" darabokra.

      Delete
    3. Valami ilyesmi is elhangzott? BENTI cipőt akarsz ?:D:D:D
      imádom...:)

      Viszont az tény, hogy elég jó melegek, ami nem hátrány, ha az ígértek szerint, tényleg hideg télnek nézünk elé.
      Igazad van teljesen, hogy sokféle van, de ez most nekem mégis olyan mint a tornacipő, abból is ezer a választék, de a converse A tornacipő nekem ( az All star fazonúakra gondolok)
      És lehet, hogyha ilyen "alkalmi" csizma lenne, akkor bírná a telet, és ugg féléből is van a kínia és a különböző márkák utánzatai.
      Én is próbáltam, nem az a tipikus nőies, de pl, szánkózni lehet jó lenne :D

      Midoriko, akkor mostmár én is nyugodtabban alszom :)

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...