Wednesday 18 September 2013

HAPPY FALL

Heart It

Sziasztok!
Mi újság, hogy vagytok? Hozzánk berobbant az ősz: napok óta esik, hideg van és szinte alig süt ki a nap. Ráadásul holnaptól további esőzésekre és lehűlésekre számíthatunk - úgyhogy a szekrény mélyére pakoltam a kedvenc rövidnadrágjaimat, szandálokat és topokat, s előkerestem a meleg pulcsikat, kabátokat és csizmákat. Nem vagyok egy őszi - téli ember, kifejezetten lehangol ez az időjárás és szinte egész nap fázok, még akkor is, ha egyszerre viselek dzsekit és szőrme mellényt. Évek óta hatalmas kedvencem ez a ruhadarab, s idén egy kifejezetten kényelmes és meleg mellényt sikerült találnom a Stradivariusban. Sajnos nem kifejezetten slim fazon, de remek layering alapdarab, még egy kötött pulóver - vékonyabb kabát kombó is könnyedén aláfér. S persze az esős idő miatt beszereztem a már - már minden lány szekrényében ott lapuló Decathlonos lovaglócsizmát. Nem véletlenül lett ilyen népszerű, tényleg megéri az árát (ami mindössze 4990 forint): kényelmes, csinos, könnyen tisztítható és csodaszép. 
Az egyszerű szettet különleges kiegészítőkkel igyekeztem feldobni. Egy hangsúlyos, merész nyakláncot és egy gyönyörű oversize karórát választunk. Az óra szerintem a Style and Blog webshop legszebb termékeinek egyike, s mától limitált számban megvásárolható a Shopban
Ti milyen alapdarabokkal készültük az idei őszre? 
Legyen szép estétek, puszi: Mesi

Hey Babies,
What's up, how are you today? Here in Hungary it looks like an early winter - it is raining nearly all day and the weather is so cold and sad nowadays. So I packed away my tops, shorts and sandals and searched for some winter stuff like boots and jackets. Actually, I'm not a winter - type, tha fact is I hate this kind of weather, layering clothes and feeling chilly every day. But unfortunately I have no choice, so I went shopping to buy some basic clothes. I 've found an amazing fur vest at Stradivarius - it's not a slim one, but perfect for the lovers of layering, you can wear even a knitted jersey and leather jacket combo under it! I've also bought a nice pair of boots at Decathlon. It is one of the most popular items here in Hungary, nearly every girl have one pair, cause it's cheap, comfy, stylish and easy to clean at the same time. 
My daily outfit was really simple, so I tried to make it special by wearing crazy accessories. My statement necklace is from Zara, I absolutely love the style! Moreover, I also love my new oversized golden rhinestoned watch - you can shop it now at our online jewelry store here
What kind of fall / winter basics do you like? Did you shop something new recently?
Have a nice day, kisses: Mesi

Heart It

Heart It

Heart It
Heart It
Heart It


MŰBŐR KABÁT / FAUX LEATHER BIKER JACKET - STRADIVARIUS
SZŐRME MELLÉNY / FUR VEST - STRADIVARIUS
FEKETE BASIC PÓLÓ / BLACK BASIC T-SHIRT - ZARA (régi / old) 
FARMERNADRÁG / SKINNY JEANS - STRADIVARIUS (régi / old) 
NYAKLÁNC / STATEMENT NECKLACE - ZARA (régi / old)
KARKÖTŐ / SPIKE BRACELET - STYLE AND BLOG (megvásárolhatod itt / shop now here >>)
ARANY STRASSZKÖVES ÓRA / GOLDEN RHINESTONED WATCH - STYLE AND BLOG  (megvásárolhatod itt / shop now here >>)
TÁSKA /  SHOPPER BAG - H&M
LOVAGLÓCSIZMA / FLAT BOOTS - DECATHLON (4990 HUF)
NAPSZEMÜVEG / MIRROR SHADES - from GREECE

[PHOTOS BY OLAHBERTI]

Heart It

30 comments:

  1. Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm Lilla, örülök :)

      Delete
  2. Love your bag and your neck less...

    You also have a great smile..

    Keep posting.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're so sweet, thank you very much :) Big kisses from Style and Blog

      Delete
  3. Gyönyörű ez a nyaklánc!!! :)
    Gréti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm Gréri, nekem is nagy kedvencem :) puszillak!

      Delete
  4. hanyas a csizmid?:)

    ReplyDelete
  5. Imádom a szetted, nagyon jóó!!! :) A gumicsizmának mennyire szűk a szára? Egy kicsit erősebb vádlira szerinted feljön?
    Puszi: Mimi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Mimi! Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy :)
      Szűk fazon, szerintem érdemes felpróbálni, sokaknak például két számmal kisebb kell, míg másoknak a nagyobb méret jön be. Nekem sincs egyébként vékony vádlim, és kényelmes azért, úgyhogy mindenképpen próbálj fel egyet! puszi

      Delete
  6. Nagyon szuper szett ;) É is épp tegnap vettem meg a lovaglócsizmát ;) Megkérdezhetem, hogy mennyibe került ez a mellény?

    Köszi

    Zsani

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Köszönöm szépen Zsani, drága vagy! Ó igen, most hatalmas favorit mindenkinél, ahogy látom sokan viselik. Remélem Te is nagyon fogod szeretni, nekem bevált.
      A mellény 12995, ha jól emlékszem. Elég drága, de extra - extra meleg, jobb, mint a téli kabátom :D
      Puszillak!

      Delete
  7. Szia
    Csudi szép vagy! Kimondottan tetszik ez az összeállítás. Én is tervezem egy ilyen gumicsizma beszerzését, de van bennem egy kis félsz vele kapcsolatban. Én ugyanis csak harisnyát veszek fel, (azt szeretem, azt tartom nőiesnek) és félek hogy a gumi és a harisnya hogy is mondjam illat téren nem egy megfelelő párosítás :)
    Próbáltátok nylon harisnyával? Puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én csak harisnyát hordok, egy darab zoknim sincs:) Nincs tipikus gumi szaga egyébként, jó minőségű csizma, szerintem bátran viselhető harisnyával és harisnyazoknival is, nekem nem volt gondom vele tegnap. :) puszillak!

      Delete
  8. Én csak azt nem értem miért kell hülye fejeket vágni a fényképen. A második képen minek kell csücsöríteni, úgy utálom ezt, a Facebook-on is egy csomó szájcsücsörítős kép van. Ettől nem lesz szebb a száj formája, nem is lesz teltebb sem pedig szexibb a fotón, tök értelmetlen ilyen torz fejeket vágni. Miért nem lehet egyszerűen mosolyogni és pont????
    Andris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Évente egyszer előfordul, shame on me! :)

      Delete
  9. A lovaglócsizma és a szőrme mennnyibe került? és a lovaglócsizma nem egy sima fekete gumicsizma? amúgy nagyon tetszik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A csizma 4995 HUF, a mellény 12 995 HUF volt (ha jól emlékszem).
      De, sima fekete gumicsizma, viszont jó minőségű, nincs 'gumiszaga' és különösen szűk, passzos fazon, így szerintem csinosabb, mint az egyszerűbb gumicsizmák.

      Delete
  10. Szuper ez a szett Mesi!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az aranyozott ékszereiteket mivel szoktátok tisztítani, létezik a kopás megelőzésére ellenszer?

    Köszi: Timi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm Timi :)
      Nem tudok semmi jó receptet sajnos, nekem is kopnak. Sőt, a Zarás nyakláncaim láncrésze már 2 felvétel után fekete :((

      Delete
  11. Helló! A táska most is elérhető a boltokban? Pont valami ilyesmit keresek már régóta.

    ReplyDelete
  12. Helló! Pont egy ilyen táskát keresek már régóta, mostanában vetted? Elérhető még a H&Mben?

    ReplyDelete
  13. Hát ez isteni..nagyon csini (:

    ReplyDelete
  14. Jajjjj Mesi, eszméletlen csinos vagy!!! Nagyon tetszik ez az outfit, ilyen lovaglócsizmát én is néztem már, de annyira nehéz levenni, hogy a Decathlonban egy idegen csajt meg kellett kérnem, hogy tépje le rólam... Halál ciki volt. :D

    http://fashionfashionside.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Haha, nekem is nagyon nehezen jön le, de tényleg imádom!
      Köszönöm szépen egyébként, nagyon aranyos vagy Dóri! Millió puszi!

      Delete
  15. A többi csizmádhoz képest a decathlonos csizmából nagyobbat vagy kisebbet kellett venned? Vagy pont jó volt a méretezés? Köszi.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...