Sunday 24 November 2013

CAT SWEATER TIME

Heart It

Sziasztok! Egy nagyon mozgalmas és zsúfolt hetet zártunk, sok iskolai és egyéb teendővel. Elég stresszes volt ez az időszak, és valahogy ez a sötét, borongós idő sem javította a hangulatomat. Ilyenkor csak egy dolog tud kizökkenteni a mókuskerékből, ami pedig nem más, mint a mozgás. A hideg idő miatt már nem tudunk a szabadban sportolni, így elhatározta a kis csapatunk, hogy mostantól az Aktív Fittness-be járunk mozogni. Nagyon jó dolog a hétköznapi teendők közé egy-egy edzést beiktatni, hiszen javítja a hangulatomat, levezetem a feszültséget, sokkal több energiám van, felfrissít, és erősít. Jövő héten elmegyek Mesivel spinningre is, remélem bírni fogom a csajokkal a tempót! :)))
Outfit. Egy egyszerű, főleg feketéből álló szettet viseltem, egy mókás pulcsival, és arany kiegészítőkkel. A nyakláncot és az órát megtaláljátok a webshopunkban, ahol most több új termék is van! ;) A táska új szerzemény, most vettem a H&M-ben, és még nagyon sok volt belőle.
Ma este Style and Blog vacsi és pihenés a program, imádom az ilyen estéket!

Legyen nagyon szép vasárnap estétek!
Puszi: Panni

...

Hi Girls! We have closed a very stirring and busy week, with lots of school stuff and other tasks. This was a very stressful period, and this dark cloudy weather just made my mood worse. During these days only one thing can cheer me up, that's moving. We can't do sports outside, because the weather is cold now, but our team has decided to visit Aktiv Fitness from now on to move. It's great to throw in some refreshing workouts among the busy weekdays, because it makes us feel better, refreshes, and makes us stronger. Next week Mesi and I will go and try spinning, I hope I will be able to keep up the speed! :))
Outfit. This is a quite simple outfit with black, and a funny sweatshirt from Skip N' Whistle, with golden accessories. You can find the necklace and the watch in the webshop, where there are several new items available! ;) My bag is a newby, I bought it in H&M recently, and there were a lot of more.
Tonight we are having a Style and Blog supper and than we are having some fun, I just love these nights!

You too have a great night!
Kisses: Panni
Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It


Heart It

Heart It

PRINTED SWEATER / MINTÁS PULCSI - SKIP N' WHISTLE (buy it here / vásárold meg itt)
COAT / KABÁT - SHEINSIDE (buy it here / vásárold meg itt)
JEANS / FARMER - H&M
HIGH HEELED BOOTS / MAGASSARKÚ CSIZMA - ZARA
BAG / TÁSKA - H&M
HAT / KALAP - H&M
STUDDED NECKLACE / SZEGECSES NYAKLÁNC - STYLE AND BLOG COLLECTION (buy it here / vásárold meg itt)
OVERSIZE RHINESTONED GOLD WATCH / OVERSIZE KÖVES ARANY ÓRA - STYLE AND BLOG COLLECTION (buy it here / vásárold meg itt)
RING PARTY / GYŰRŰK - H&M

8 comments:

  1. Mennyibe kerül ez a csodaszép táska? *-* szuper szett!

    ReplyDelete
  2. Beautiful¡¡¡¡ Kiss from spain

    ReplyDelete
  3. Nagyon aranyos ez a póló, egyem is meg :D

    ReplyDelete
  4. Ahh oda vagyok a csizmádért. Megkérdezhetem mennyire meleg? Nemszeretem a zoknikat, ezért csak harisnyát hordok. Szerinted fázna benne a lábam harisnyával? Te mivel viseled?
    puszi

    ReplyDelete
  5. Ez a pulcsi *.* Imádom a cicákat :)
    Én is szemezgetek ezzel a h&m-es táskával nagyon szép :D

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...