Tuesday 28 January 2014

TREND REPORT - 2014 SPRING / SUMMER - PART II.

Folytatjuk a 2014 tavaszi / nyári kollekciók jellemzőinek bemutatását, a mai bejegyzésben ismét 3 trendet láthattok, és bizony-bizony most is nagyon sok visszatérővel fogtok találkozni! ;)




A virágok már az őszi kollekciókban is feltűntek, rengeteg virágos nadrágot és blúzt találhattunk az üzletekben. Ez a minta tavaszra is megmarad, és hol apróbb, hol nagyobb virágok színesítik a különböző ruhákat, szoknyákat, blúzokat. Így van ez szinte minden tavasszal, de jól is jön ez a vidám színkavalkád a szürke téli napok után, nem igaz? :)




Úgy tűnik, hogy a crop top nagy kedvence lett a tervezőknek, mert ahogy előző nyáron, úgy idén is főszerepet kapott az új kollekciókban. Tavaly nyáron a blogon is láthattatok ilyen rövid fazonú felsőket, Mesi tengerparti összeállításának is része volt egy ilyen merész és stílusos crop top. A bejegyzéseket megnézhetitek itt és itt. Idén én is szeretném kipróbálni, biztosan jól mutatna magas derekú nadrágokkal, vagy szoknyákkal.





A rojtok ismét meghódították a kifutókat, több tervező is ezt a díszítést választotta legújabb ruhakölteményeihez, és valljuk be, igazán különleges kreációk születtek. Nagy kedvenceink a rojtokkal díszített szoknyák, táskák, felsők,és az évek óta hódító rojtos fürdőruhák.



2 comments:

  1. I'm really in love with the flower print and the fringe trend as well. It's so feminine!
    Love, Annelies

    http://loveand-laughter.blogspot.be/

    ReplyDelete
  2. Me encanta el estampado floral y los flecos. Esta primavera verano va a ser maravillosa. Un beso


    Tengo nuevo post.
    Todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...