Wednesday 12 February 2014

FAUX FUR VEST WITH RIPPED JEANS

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It
  
Heart It

Heart It


MELLÉNY / FAUX FUR VEST - SHEINSIDE (megvásárolható itt >> / shop here >>)
FEHÉR PULÓVER / WHITE SWEATER - BERSHKA
SZAGGATOTT FARMER / RIPPED JEANS - ZARA
TÁSKA / BAG - ZARA
MAGASSARKÚ / HEELS - BERSHKA
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES - ROMWE


SHOP THE LOOK

14 comments:

  1. Szia Panni!
    Közel hasonló alkatú vagyok, mint te, ezért az lenne a kérdésem, hogy a sheinside.com-on te milyen méretű ruhát szoktál rendelni? Még sohasem rendeltem külföldi oldalakról, ezért félek, hogy esetleg mellényúlok a méretválasztás során. Előre is köszönöm a válaszod. Ja! És csodaszép a szetted, meg te is csinos vagy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szióóó! Köszönöm szépen! Én mindig S-es ruhákat rendelek, de érdemes figyelni a részletes méreteket is. Minden ruhánál szerepel a mell, csípő, és hossz is! ;) Puszi

      Delete
  2. Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy Ti mindig meg voltatok eddig elégedve a sheinside-os cuccokkal? Én most először rendeltem tőlük egy ruhát, egy felsőt és egy szoknyát, és nagy csalódás volt. Borzasztó az anyaguk, műszálas, csak úgy szikrázott amikor felpróbáltam. Már amikor vettem ki a csomagból megcsapott az a kínai ruha szag, ami elég jellegzetes. Mondjuk onnan is jött, de bíztam benne, hogy nem lesz gagyi, de sajnos mind az volt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Nóra! Sajnos már én is kifogtam teljesen műszálas pulóvert, utólag láttam, hogy fel volt tüntetve a leírásban, de nem figyeltem rá. :( Azóta nem rendelek ilyen anyagokból semmit. Viszont a műszőrme mellények, a műbőr dzsekik és a műbőr szoknyák is nagyon szuperek, azokkal nagyon jó tapasztalataink vannak. Ha nem vagy megelégedve, szerintem mindenképpen küldd vissza.

      Delete
  3. :O Eszméletlen csinos vagy Panni. Szerintem ez a stílus áll a legjobban neked. A farmer és ez a magassarkú csillagos ötös. Gyönyörű vagy. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszööönöm! Úgy örülök, hogy tetszik! :)))))

      Delete
  4. Szia Panni!
    Az a mellény mesés! Már régóta keresek ehhez hasonlót, de sose találtam meg az igazit. :( De nem adom fel! :) Nagyon csinos vagy! Puszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm! Remélem találsz egy szuper darabot, biztosan nagyon szeretnéd, mert tényleg nagyon jó melegek és stílusosak is egyben! ;) Puszillak!

      Delete
  5. szuper outfit, tetőtől talpig !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úgy örülök, hogy tetszik! :))) Köszönöm Anii, hogy írtál! <3

      Delete
  6. Szia Panni!
    Pont ilyen taskat keresek, mint ami a kepen van. Ez a Zara mostani kollekcioja? Mert a webukon csak hasonlokat talaltam, de nem pont ilyet. Koszi az infot elore is es nagyon jo ez az outfit!
    Udv,Ritu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ősszel vettem, 5995 Ft volt, és szerintem ennyiért kár lett volna otthagyni! Mostanában én sem láttam hasonlót, de hátha jön majd az új kollekcióval! ;)

      Delete
  7. Szia Panni!
    Ez a farmer egyszerűen tökéletes! Sajnos nem találom a Zara honlapján, korábbi darabod?
    Köszi, Zsuzsi

    ReplyDelete
  8. Great outfit. You looks amazing. i loved your style and your faux fur vest is too gorgeous.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...