Monday 10 February 2014

MY WEEK IN PICTURES

Halihó! Ma egy személyes képekkel teli bejegyzést hoztam Nektek! Ilyen fotókat szép számmal találtok az Instagramunkon, ott is igyekszünk egyre aktívabbak lenni! ;) Ma tehát jöjjön egy kis egyveleg az elmúlt hetemről, pár tipp és tapasztalat az aktuális termékeimről! 

Hi there! Today I come with some personal shots! You can find lot more photos like this on our Instagram page, we are getting more and more active there too. ;) So let's see my last week, with some tips and toughts of my new stuff. 





A karácsonyi ajándékaim között volt egy Dougles utalvány, amit csak a napokban vásároltam le. Egy szép pink rúzst kerestem, mert a L'orealom már elfogyott, és már sajnos nem is gyártják azt az árnyalatot, ami nekem volt. Így ezt az IsaDora Gloss Stick-et választottam, amihez kaptam ajándékba egy szájkontúr ceruzát. A ceruza nagyon hasznos, nem is gondoltam volna, hogy ennyire tartós lehet a rúzs, ha egy ilyen alapot használok előtte! A gloss-stick pedig fantasztikus, nagyon szeretem, az állaga a rúzs és a szájfény között van, nekem nagyon bejön, így ha kerestek valami hasonlót, ezt bátran ajánlom! ;)
A rúzson kívül még egy szemöldökceruzát is vettem, azt is az IsaDora-tól választottam. Ennek volt a legszebb színe. Általában vagy feketét vagy barnát lehet kapni, de ez egy "soft-black" árnyalat, pont a kettő között, ami azért nagyon jó, mert így sokkal természetesebb a szemöldököm, nincs olyan erős kontúrja, mint egy fekete ceruzával. 

I got a Douglas voucher for Xmas which I used just some days ago. I was looking for a beautiful pink rouge, because my L'Oreal run out, and they don't produce that shade anymore. So I picked this IsaDora Gloss Stick, and I got a present with it too, a lip liner. The liner is awesome, I never thought a lipstick could be so long lasting, if I use this base before putting it on. The Gloss Stick is also very nice, I just love it. The texture is between a lipstick and a lip gloss, I like it much. If you are looking for something similar, you should choose this one. ;)
I also have bought an eyebrow liner pencil from IsaDora. This was the best color I could choose. Usually there are black or brown pencils, but this is soft-black, which is halfway, so it has a more natural color, and my eyebrow doesn't have a too hard contour, as it would be with a black pencil. 




Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a citrusfélékre. Imádom a frissen facsart narancs és grapefruit ízét, egyszerre édes és fanyar, felfrissít és fantasztikusan finom. A  másik citruskoktél, amit nagyon szeretek és ráadásul nagyon egyszerű, az egy fél citrom leve egy pohár vízben, amit reggelente szoktam meginni, és legalább olyan frissítő, mint egy erős kávé. Próbáljátok ki, mert nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is.

Nowadays I love all kinds of citrus. I love fresh made orange and grapefruit juice, it's sweet and sour at the same time, it's delicious and refreshing. I drink another citrus coctail, which is very easy to make, a glass of water with the juice of a half lemon. It is better than a cup of coffee, so I drink it especially in the morning. Try it, it is healthy and delicious!


A héten lefotóztam még pár kedvenc termékemet Nektek! Óriási tea, müzli, és édesség rajongó vagyok! Teák közül imádjuk a gyógyteákat, mindenféle kombinációban, és a Greenfield filteres teáit, amit először tesómtól kaptam, és azóta is, újra és újra megvásároljuk! Szinte minden verzióját kipróbáltuk már, és szerintem a Tropical Marvel trópusi zöld tea és a Creamy Roiboos tea a legfinomabb! Ehhez a zöld teához nem is szoktam se cukrot, se citromot tenni, mert önmagában is nagyon kellemes íze van. Müzlik közül pedig szinte mindenevő vagyok, de most a nagy kedvenc a Kölln müzli, amit én a Müllerben szoktam venni, ott a legkedvezőbb az ára.

I took some more photos for you this week! I am a huge fan of tea, cereals and sweets! I like herbal tea, in evry combination, and I love Greenfield tea, which I got first from my sister, and I just keep buying it since then. I think I've tried all versions, and the bests are Tropical Marvel with a hint of ananas, and Creamy Rooibos. These teas are so delicious, I don't even put sugar or lemon in it.
When I eat cereals, I choose Kölln, which I buy at Müller, because they gove the best prize. 





Amikor elindultak a leárazások megfogadtam, hogy nem vásárolok több őszi / téli terméket, inkább olyan dolgokat kerestem, amit tavasszal is jól ki lehet használni. Végül ezt az élénk piros bőrdzsekit találtam, mást nem is vettem, de ehhez nagyon kedvező áron jutottam hozzá, 4995 Ft volt. 

When sales started I made a promise that I woin't buy any more winter items, I was looking for things that would be great in the Spring too. What I have found was this red jacket alone, I haven't bought aything else, but I could buy this for a very low price: 4995 HUF. 


Mostanság nagyon sok időt töltünk az Aktív Fitnessben. Mesivel elkezdtem én is a spinninget, ami eleinte hihetetlenül nehéz volt. Persze egyre jobban ment, nagyon sokat lehet fejlődni egy-egy alkalom után. Éva, aki az edzőnk, és Mesi egyetértettek abban, hogy az első néhány alkalom mindenkinek nehéz, de aztán egyre könnyebb lesz. Ma már nagyon szeretem, alig várom, hogy újra bringára pattanjunk! Kétféle edzésen is voltunk, az egyik  a Spin Racing, ami a hagyományos spinnning, de voltunk Spin Bodyn is, ahol a spinninget saját testsúlyos gyakorlatokkal szakítjuk meg. Éva fantasztikus zenéket szokott összeállítani, Mesivel rendszeresen összenézünk, hogy "Yeyyy ez is a mi számunk"! :)) A zene ad még egy plusz energiabombát, olyan jó kedvünk van minden edzés után, hogy a legkomorabb napot is mosollyal zárjuk!
Mindig odafigyelünk arra, hogy eleget igyunk, nem mást, mint vizet, ezért mindig velünk van az edzőteremben az EQUA kulacsunk. Tök jó a mérete, egy feltöltés épp elég a spinning óra végéig.

You know, nowadays we take our time in Aktiv Fitness. I tried spinning with Mesi, which was extremely hard at first. Well, it got better after some hours, it's easy to develop. Éva, who's our coach and Mesi agreed, that the first time is always hard, but than it will be easy. Now I like it, I can't wait to get on the bike! There are two kinds, Spin Racing, which is the classic spinning, and Spin Body, when the cycling is paused to make some exercises with the weight of our own body. Éva always picks the best music ever, Mesi and I always look at eachother and shout out lod "Yaaaaay this is our music!" :)) Music is like a bomb of energy, we have so much fun and after the trainings we are always happy even on the greyest days. 
We always have water with us at the training, because we have to drink water. We carry water in our EQUA bottle, which has a perfect size, I need exactly one bottle for one training. 



Szinte az összes kedvenc sorozatomat utolértem, és mivel a TV-ben lévő műsorokat nem igazán kedvelem, mostanában mozis estéket tartunk. Előző héten Leo filmjeit néztük, és rájöttem, hogy ez a pasas fantasztikus! Nekem most ő a nagy kedvenc! Ti mit szoktatok nézni esténként? Jól jönne pár ötlet erre a hétre! ;)

I have watched all the episodes of all my favorite series, and because I don't really like any shows on TV, we usually watch movies. We saw Leo's movies last week, and I have to say this man is amazing! He is my favorite now! What do you like to watch at nights? I would love to hear some good ideas! ;)

Legyen szép napotok és ne felejtsetek el szavazni ránk a hatodik Glamour Women of th Year választáson!
Sok puszi: Panni

Have a great day and don't forget to vote on us at the 6. Glamour Women of the year Awards!
Kisses: Panni

14 comments:

  1. Szia!
    Nagyon jó képek!
    Az első képek között a szaggatott farmer honnan van? Jelenleg azt vadászok nagyon, de egy ilyesmi darabot szeretnék, ami még ízlésesen szaggatott, nem pedig olyan, amit kutya szájából szedtek ki. :) Persze akadt, ami tetszett, de az sokba került(=10 ezer fölött), és hát azért mégis egy "lyukas" farmerről van szó. :)
    Köszi: Noémi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Noémi! A farmer Zara, a leárazásokon vettem, de még így is 9000 Ft volt, elég drágák sajnos. Szeretnék egy sötétebbet is, de nem találtam hasonlót, így lehet megszaggatok egy régi farmeromat! ;) Lehet az is ilyen jól sikerülne! Ha jó lesz a végeredmény, mindenképpen megmutatom itt a blogon! ;)

      Delete
    2. Szia Noémi! Bocsi, hogy beleszólok, de én a minap vettem egy hasonló farmert a New Yorkerbe, ahol most 2990-3990 Ft-ra le vannak értékelve. Ha szeretnél róla képet látni a blogomon megtalálod! De több féle is volt. ;) Puszi!

      Delete
  2. Szia Panni!
    Én is imádom a teákat, főleg zöld és fekete-tea párti vagyok. :) És az a bőrdzseki, mesés!
    Salut, Kera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik! <3 Puszillak!

      Delete
  3. Én is imádom a Greenfield teákat! :) A citromos változattal még sajnos nem találkoztam, viszont nekem is a Tropical Marvel a favorit :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is véletlenül bukkantam rá az Auchan-ban, de a Tropical Marvel a legjobb! ;) Puszik!

      Delete
  4. Sziasztok!
    Néztem vasárnap azt a műsort, amiben szerepeltetek. Nagyon csinosak vagytok, s pozitív a kisugárzásotok. Pankó, cuki a hangod! :) (Ezért is néztem meg a tv-adást, mert kíváncsi voltam az orgánumotokra) :)
    Nagyon szép ez a piros dzseki! :) (Velem az a baj, hogy minden ruhám színes, alig vannak alapdarabjaim. )
    Puszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Óóóó, de cuki vagy! <3 Nekem olyan furcsa volt hallgatni, szerintem nem is ilyen a hangom :D, ráadásul izgultam is, ettől még furább lett, de nem baj, majd szeretnénk Mesivel készíteni videót a blogra, akkor hátha nem izgulok majd ennyire, és természetesebb lesz! ;)
      És tök szuper, hogy színesek a ruháid, az embernek még a hangulata is más ha élénk színeket visel! Azért egy fehér inget szerezz be nyárra, most óriási divat lesz, és tuti szuperül fogod tudni párosítani a színes cuccaiddal! ;)
      Nagyon örülök, hogy írtál! Puszillak!

      Delete
  5. szia:)

    a kulacs üvegből van?:)nem félsz,hogy összetörik?:)) illetve tudsz még hasonló kulacsokat, amik nem olyanok, mint a mosogatószer kupakja, hanem ilyen sima csavarós,mint a tied?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, üvegből van a kulacs! Én nagyon szeretem, pont olyat kerestem, ami nem műanyag. Strapabíró, nem féltem egyáltalán, viszont hasonlót eddig még nem találtam! ;)

      Delete
  6. Szia Panni!
    Nagyon szupi a bejegyzés, máskor is csináljatok ilyen heti összefoglalót :-).
    Hol lehet beszerezni azokat a gyönyörű ecsettartólat?
    Köszi: Anikó

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Anikó! Örülök, hogy tetszik! :)))) A Kikában vettem, a karácsonyi dekorációk között találtam! ;)

      Delete
  7. Szia Panni!! :))
    Gyönyörű vagy!! Megkérdezhetem, hogy milyen árban volt a Gloss Stick és a cezura?? :)) Puszii :*

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...