Wednesday 5 February 2014

TREND REPORT - 2014 SPRING / SUMMER - PART III.

Tovább folytatjuk a tavaszi / nyári trendriportunkat, és ez alkalommal merész mintákat és színeket szeretnénk Nektek mutatni! A klasszikus, visszafogott formákat és alakzatokat idén felváltják az extrém és különleges díszítések. Igazán merész lesz ez a tavasz! ;)

Here is the next episode of our spring / summer trend report, this time we'd like to show you some daring patterns. This year simple shapes will change to extreme decoration. This summer will be presumptuous! ;)




Idén különböző geometriai formák kerülnek a matematika füzetekből a ruháinkra, és szemet kápráztató módon díszítik majd hétköznapjainkat. Előző évben még csak a csíkok terjedtek el, most viszont modernebb és merészebb fekete-fehér mintákkal fogunk találkozni!

This year geometric shapes will dominate our clothes instead of math books. Last year was the time of stripes, but now more daring black and white patterns are coming.


A minták között gyakori lesz a 3D, vagyis a díszítés szinte megelevenedik a ruha anyagán. Lesznek itt fodrok, flitterek, rojtok, lágy esésű anyagok. 

There will be often 3D shapes, decoration is coming alive on clothes. There will also be ruffles, tassels and frills made of classy materials.


Egy-egy ruha, szoknya, vagy éppen kiegészítő festővászonként ad helyet a különböző mintáknak, melyek megelevenedhetnek akár egy portré vagy absztrakt alkotás formájában.
Ezek a festővászon ihlette ruhák zavarba ejtően merészek és különlegesek! Viselnétek ilyen ruhákat?

Some clothes or accessories will be like canvas painted colorful, full of shapes, portraits or abstracts. These canvas style clothes are awesome! Would you wear them too?




A minták után jöjjön egy kis összefoglaló a színekről. A tavasz beköszöntével búcsút mondhatunk a tetőtől talpig fekete összeállításainknak, mert biztosan nem fogunk tudni ellenállni annak a sok, gyönyörű színnek, amely az üzletekben vár majd ránk.  Piros, sárga, kék, narancs, és orgona, csak pár élénk és telt szín azok közül, amik szerepeltek a divatbemutatókon. 

After shapes let's see colors. As Spring arrives, we can say good bye to all those head to toe black outfits, because we probably won't be able to say no to those wonderful colors coming to stores. Red, yellow, blue, orange and lilac are just some samples of what we could see on the runway.








Az telt színek mellett a hűvös hangulatú pasztell színek, a világoskék, a pasztell-pink lesz idén meghatározó, de ruhatárunk fontos színe lesz a fehér is, és ahogy azt már az előző trendriportban is említettük a fémes színek, az arany, és az ezüst is ott lesz az üzletek polcain.

Among high colors cool pastel like light blue, pastel-pink will guide us this season, but also white will be very important. And those colors we've talked about last time, gold, silver and other metallic colors will be there on the shelves of our favorite stores.




Folytatás hamarosan a blogon! ;)


Támogassatok minket egy szavazattal a Glamour Women of the Year-en! Minden eddigi szavazatot hálásan köszönünk! :))
Legyen szép estétek!

3 comments:

  1. Me encanta la seleccion. Me encantan los colores de esta temporada. Un beso

    Tengo new post
    Todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com
    Te espero ;)

    ReplyDelete
  2. Sziasztok! Imádom, amikor ilyen jó kis összefoglalókat csináltok :) Nem kell végiglapoznom egy halom újságot, ti már megtettétek helyettem és ezzel spóroltatok egy csomó időt nekem - Köszi!
    Lenne egy észrevételem azonban. A bloggerekkel ellentétben a hétköznapi ember általában sokkal kisebb ruhatárból kapirgálja össze reggelente az outfit-jét. Ha pl megveszek egy szép zakót, azt szeretném hordani farmerrel, szoknyával, munkába esetleg valami rendezvényre is. Jó lenne, ha egy egy új ruhátokhoz ti is mutatnátok több variációt, még ha nem is magatokon mutatnátok be, csak úgy lefényképeznétek. Mivel rendszeresen olvaslak titeket, tudom, hogy néhány ruha ismétlődik nálatok is, de viszonylag ritkán ( az oka is érthető egyébként :))
    Nekem sokat segítene:)
    Ui. Remélem ti lesztek az év bloggerei, az én szavazatomon már nem múlik!
    Viki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szió!
      Nagyon szépen köszönjük a támogatást, nagyon aranyos vagy, jólesik, hogy így gondolod :)

      Mindenképpen megpróbálunk ugyanazzal a darabbal többféle outfitet is összeállítani, sajnos tényleg gyakran előfordul, hogy nem örökítek meg egy - egy szettet, mondván "Ah, ezeket az ruhadarabokat már úgyis láttátok!" Ilyenkor félek, hogy unalmas lesz, pedig a heti 2-3 bemutatott szettek mellett nyilván van legalább ugyanennyi, amit nem láttok - s természetesen nem járunk mindig új ruhákban. Szóval ha nem unjátok, és van rá igény, részemről szívesen! Köszi, hogy írtál, millió puszi!
      Mesi

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...