Monday 4 August 2014

CAMPUS FESTIVAL 2014

Heart It

Sziasztoook! 
Az elmúlt hét a fesztiválszezon jegyében telt itt, a blogon is. Július utolsó szombatján ugyanis a debreceni Campus Fesztiválon ünnepeltük Panni születésnapját, melyről már láthattatok fotókat a blogon. Múlt héten egy hatalmas fesztiválbejegyzést is készítettünk Nektek, melyben összeszedtük, milyen új trendek jellemzik az idei fesztiválszezont, hogyan érdemes felöltözni ha egyszerre vágyunk praktikus és trendi outfitre, s miket érdemes magunkkal vinnünk. 
Nem titok, tinédzserkorunk óta imádjuk a hatalmas nyári szabadtéri bulikat, legnagyobb kedvencük pedig a közelgő Szigeti Fesztivál, ahol idén is egész héten kint leszünk, sátorral természetesen. Már nagyon - nagyon várjuk, úgy számoljuk vissza a napokat :) Addig pedig a Campuson készített képeket nézegetve nosztalgiázunk egy kicsit ... csak, hogy még szebben induljon a hét.

Hellooo dolls,
Last week was totally about summer festivals - you know, we celebrated Panni's birthday on a local festival called Campus Festival here in our hometown, Debrecen. We've already posted a plenty of photos here on the blog and via Instagram too. Later, you could read a great festival guide in which we collected the newest fashion trends and many useful tips to be not only practical but trendy while having fun. 
It's not a secret that we love summer festivals and our top-favourite is Hungarian Sziget Festival that'll launch next Monday, yaaay! We always visit the greatest Hungarian festival, can't wait to see Calvin Harris, Macklemore, Blink 182 or the Imagine Dragons face to face. Awwww, final countdown's started! 

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT
Heart It


Love,
Style and Blog


6 comments:

  1. mesi miért vagy minden képen mezítláb?

    ReplyDelete
  2. Mesi nagyon tetszik a hajad színe,pont előző héten voltam a White Hairben,és ugyanilyen árnyalatot kértem,azóta imádom a hajam :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. És ugyanilyenre meg is tudták csinálni a white hairben a hajad ?:O

      Zsani

      Delete
    2. Meg tudták csinálni,pedig nem volt könnyű dolga a fodrásznak,mert eléggé tönkre volt menve a hajam előtte,és sötétebb színe is volt. De le a kalappal a White Hair előtt,profik :P

      Delete
  3. I love this post, you can see that you're having so much fun. Enjoy :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...