Tuesday 30 September 2014

WARM AND FUZZY SCARVES ♡

Heart It
Sziasztok!
Mi újság, hogy vagytok? Velünk minden rendben, csak kicsit sűrűbbek a mindennapok, mint valaha. A sulikezdéssel sok új élmény ér minket, ugyanis - nem tudom, hallottátok -e - a debreceni Közgazdaságtudományi Kart összevonták a Gazdasági - és Vidékfejlesztési Karral, úgyhogy teljesen új helyen, új körülmények között nyitottuk az új évet. Egyrészt messzebb esik a suli, másrészt ismeretlenek még az épületek és az egész campus, ráadásul összevonás miatt kisebb zűrzavar alakult ki, így bár a legtöbb helyen már rég lezárult a tárgyfelvétel, nekünk még mindig nem sikerült minden tárgyunkat felvenni. Bah. Pedig ugyebár ez az utolsó félévünk Bertivel, úgyhogy amikor nem a szabadon választhatókért küzdünk, a szakdolgozatunkon dolgozunk, s készülünk a vizsgaidőszak - államvizsga kombóra. 
Emellett a blogon is több új, nagyobb hangvételű cikk készül éppen, éppen az utolsó sorokat írom a clean eatinggel foglalkozó, egészséges recepteket hozó bejegyzésben, de dolgozunk a 2014/15-ös őszi/téli alapdarabokat és új divatőrületeket bemutató poszton, és egy, a Párizsban készült képeket összefogó throwbacken is. Szóval remélhetőleg tartalmas hét lesz olvasói szemmel is :)

Mi több, nem tudom, Facebookon láttátok -e, de az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Joy Magazin és F&F által szervezett 'Az Év Divatbloggere 2014' legjobb 10 jelöltje közé kerültünk, így minden nap lehet szavazni a blogunkra a következő linken: http://www.joy.hu/ff/. Ha szívesen olvastok minket, támogassatok napi egy szavazattal légyszi, ugyanis nagyon szeretnénk az F&F-fel Londonba repülni 2015 elején :) Köszönjük előre is, tündérek vagytok! ♡

Outfit. Készül ugyan egy My Week in Pictures-öm, amiben szó lesz új babarózsaszín - nude mániámról, de azért a mai szett kapcsán is szeretném megjegyezni: az ősz színe a pasztell! Nálam mindenképpen. A mai összeállításba azért csempésztem egy kis feketét is. Mivel sajnos az új suli már messze van, nem tudom hazaugrani a kurzusok között átöltözni, ezért idén a praktikum a legfontosabb számomra. Ma sálakkal és bőrkabáttal oldottam meg, hogy kora reggel még ne fázzak, a napsütötte déli órákra a kámzsákat csak lekapom, a dzsekit pedig a derekamra kötöm :) Ti hogyan öltözködtök mostanság? Van esetleg hasonló tippetek?

Sok - sok puszi: Mesi


Hey beauties,
What's up, how are you today? We're all okay, but we have more things to do than anytime before. The school- started seems to be a little bit hard for me, because of the fact the my beloved university (Faculty of Economics and Business Administration) and another university in my hometown had been merged. It needs some time to discover the new place, new buildings and athmosphere. What's more, as you probably know it is my last semester, so I have to write my thesis and prepare for the early exam period and my final exam at the some time. Wow, even writing these things down seems hard, hahh. 
On the other hand, we're working on 5 long and new blog articels: one about the top fashion trends of FW2014/15, one about clean eating and healthy lifestyle, two My Week in pictures are also on their way, what's more we're preparing a throwback post about our trip in France with many pictures from the beautiful Paris. Hope you'll love them all!

In addition, I have some amazing news ladies. I'm so excited since we're nominated to a fantastic award called 'The Best Fashion Blogger of The Year 2014' by Joy Magazine Hungary and F&F Hungary. OMG! You can also vote for us every single day here: http://www.joy.hu/ff/. Please, if you like our blog support us with your votes, it means so - so much to us. Thanks in advance dolls, love you all :)

Outfit. Since my school is far away from my home I have to be not only pretty but practical when I choose my daily outfit. So today I was wearing my warm and fuzzy scarves and a leather jacket with floral pants and classic pointed heels. It warm and comfy enough in the cold mornings, and when the sun starts shining and it gets warmer I just put the scarves off and tie my jacket around my waist. Voila! :) Do you dolls have some awsome tricks too? What were you wearing today? And how was your day?
Many hugs and kisses, Mesi 

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It


OUTFIT
BASIC FEKETE TOP / BASIC BLACK TOP - ZARA
MŰBŐR KABÁT / FAUX LEATHER JACKET - SHEINSIDE (régi, de hasonló itt / old, but similar here >>)
VIRÁGMINTÁS NADRÁG / FLORAL PANTS - CHOIES (megvásárolható itt / shop now here >>)
STATEMENT KARKÖTŐ / STATEMENT BRACELET - INVUU LONDON (megvásárolható itt / shop now here >>)
FEHÉR TÁSKA / WHITE CLUTCH - CHOIES (megvásárolható itt / shop now here >>)
GYŰRŰK / MIDI RINGS - H&M
MAGASSARKÚ / HIGH HEELS - ZARA

PHOTOGRAPHED BY OLAHBERTI 


SHOP SIMILAR ITEMS

15 comments:

  1. Lovely outift,and you are very cute :)

    http://lamaresdesign.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, you're so sweet, thank you so much!
      hugs,
      Mesi

      Delete
  2. Szerintem kétségtelen, hogy ti vagytok a legstílusosabb és legjobb divat bloggerek, legalábbis nekem biztos, hogy a ti stílusotok tetszik a legjobban, szóval természetesen ment a szavazat. Mellesleg a jelenlegi manikűröd imádom *-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, nagyon - nagyon szépen köszönjük, nagyon örülünk, hogy így gondolod :) Külön köszi a szavazatért Barbi!
      sok - sok puszi: Mesi

      Delete
  3. mikor fogtok végre dolgozni?nem csak tanulni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 23 évesen az első diplomám lesz, csúszás nélkül végzem az egyetemet, sőt, sokáig kiemelt ösztöndíjjal, pont, ahogy Berti is. Emellett van egy saját vállalkozásunk, úgy mellékesen :) Panniék pedig a másoddiploma és vállalkozás mellett klasszikus értelemben is dolgoznak, úgyhogy még ugyan pörgünk mi mindannyian. A végre létjogosultságát nem értem, amúgy remélem sikerült érdemben is válaszolnom a kérdésre :)
      puszillak: Mesi

      Delete
  4. Szia!
    Nagyon tetszik ez az összeállításod! Remélem tényleg jó sok posztotok lesz mostanában, mert nekem sajnos kell az inspiráció így őszre, hogy mit vegyek fel. :) (Általában innen szoktam lesni. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) De aranyos vagy, köszönöm szépen! Nagyon örülünk, hogy inspirálónak találod a blogot és a szetteket, és én személy szerint annak még inkább, hogy írtál, szuper volt olvasni!
      Igyekszünk minél gyakrabban posztolni, illetve minél több hasznos, nem-outfit-típusú cikket is írni :) puszillak!

      Delete
  5. Szuper outfit! Mesi, egészen hasonló problémákkal küzdök, mert a két munkahelyem közül az egyik dess code-os (térdig érő cuccok max, ami nekem nagy árvágás a 160 centimmel és casual/smart casual), a másik viszont lazább és néha rohangálós. És mivel még mindig nem árulnak cipőket lecsukható sarokkal (nem is értem, hogy késlekedhet ennyit ennek a forradalmi találmánynak az elterjedése), nagy problémát okoz olyan szettet összerakni, ami 1. megfelel a dress code-nak de nem bénaság 2. jól érzem magam benne és/mert csinos 3.egy egész nap, reggeltől estig, kibírható benne, anélkül hogy a kora reggeli és esti órákban fáznék. Szóval minden ilyesmi tippnek nagyon fogok örülni! A kámzsa tényleg szuperpraktikus!:-) :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen :))
      Hm, én többek között ezekre az esetekre tartogatom a hatalmas shoppert. Nagyon sokszor hálát adok az égnek, hogy megvettem a H&M-es babakéket, elmondhatatlanul praktikus, hogy mindent elnyel. Én a helyedben beszereznék (vagy ha van, még jobb) két - három midi szoknyát, mondjuk hátul slicceltet, az még trendi és szexi is (pont ma néztem, olyan sok gyönyörű sötétkék / fekete / méregzöld / bordó középhosszú műbőr szoknya kapható most) és reggel munkába menet, meg a lazább dress code-ú munkahelyemet sliponnal vagy tornacipővel hordanám (akár fekete harisnya - fekete tornacipővel is egész ősszel), az elegánsabb öltözéket követelő hely miatt meg bedobnék a táskámba egy magassarkút. A táskát úgyis ledobod, ha beérsz :) Szerinted?
      pusziii

      Delete
    2. nagyon szuper ötlet!:-))

      Delete
  6. You`re perfect and Your outfit is awesome! And You have a perfect manicure. Tell me, please, what did You use for manicure. Kisses from Poland:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much dear, you're super sweet :)
      I use gel lac to make my nails stronger, always something nude or pastel pink cause that makes me possible to paint them with nail polish too. This violet one is an Essence nail polish, can't remember the exact name but I'm sure you can still find it at the stores. And I also glue some stones on the top of them, you can order them via ebay :)
      many hugs,
      Mesi

      Delete
  7. Thanks Mesi:) I`m waiting for Your new posts:)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...