Wednesday 11 March 2015

TRICOLOR - SCHOOL DAY OUTFIT


Heart It

Sziasztok Babák!
Hogy vagytok? Van esetleg, aki nagy diplomamunka hajrában van, mint én? Hónap végén kell leadnom a nagy művet és kezdek picit pánikolni, mert úgy érzem, hogy hihetetlenül lassan haladok. Bár lehet, teljesen normális ez az izgalom, és pont ez kell ahhoz, hogy beinduljon az írás és pikk-pakk kész legyen az egész. Remélem így lesz! A legnagyobb nehézség, hogy nehezen tudok koncentrálni, illetve tudok, csak éppen nem arra, amire kellene. :D Még a takarítás is izgalmasabban hangzik, mint a könyvek fölött gubbasztani vagy a laptopon pötyögni. Mindenesetre igyekszem minden nap foglalkozni vele, próbálok ráhangolódni, Mozartot hallgatok :D, tényleg mindent bevetek, hogy időben kész legyek.
A diplomamunkámban lévő kutatásomban munkahelyi attitűdöket vizsgálok, így az összes munkahellyel rendelkező barátomat/ismerősömet megrohamoztam már, hogy töltse ki a kérdőívemet. Innen is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! Viszont a munkának ezzel nincs vége, még szükségem lenne néhány adatra, így nagyon örülnék, ha Ti is segítenétek. Az alapszakos diplomamunkám írásakor is a Ti segítségeteket kértem, és közel 500 kitöltés érkezett pár nap alatt, amiért hihetetlenül hálás vagyok. Most is bízom a segítőkészségetekben, így ha szabadidőtök engedi, kérlek, töltsétek ki a kérdőívemet! :)
Remélem, tényleg beindul az írás, és hamarosan már azzal a jó hírrel köszönthetlek Titeket, hogy diplomamunka leadva! ;) 
Legyen csodás estétek, szurkoljatok Nekem! Sok puszi mindenkinek! Panni
Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

OUTFIT
KABÁT / COAT - SHEINSIDE (megvásárolható itt / shop here >>)
PULÓVER / SWEATSHIRT - SHEINSIDE (megvásárolható itt / shop here >>)
NADRÁG / PANTS - ZARA
TÁSKA / BAG - ZARA
GYŰRŰ / RING - H&M
ÓRA / WATCH - MICHAEL KORS (megvásárolható itt / shop here >>)
FÜLBEVALÓ / EARRINGS - EBAY
KARKÖTŐK / BRACELETS - H&M
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES - RAY-BAN (megvásárolható itt / shop here >>)
KÖRÖMLAKK / NAILPOLISH - DIAMOND NAILS GELLACK 031

SHOP THE LOOK!


12 comments:

  1. Annyira jók ezek a színek így együtt, tökéletes ez az összeállítás egy tavaszi vagy éppen egy picit borongósabb napra is. Külön kedvencem a táska :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök, hogy így gondolod Dóra! Örülök, hogy tetszik! A táska nekem is nagy kedvencem, igazi szerelem első látásra darab, és be kell valljam az egész szettet a táska inspirálta. Annyira megtetszett ez a 3 szín, hogy úgy gondoltam ki kellene próbálni egy outfiten belül is, és tádááá, itt a mai poszt! :)))

      Delete
  2. Sziasztok! Panni megkérdezhetem milyen szájfényt viselsz itt? Gyönyörű a színe! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szió! Ez egy régebbi Essence rúzs, a pontos megnevezése Coral Calling - 01! Szerintem még most is kapható, én már többször újravásároltam! ;) nekem nagyon nagy kedvencem, tartós, jó az állaga, nagyon üde az árnyalata és nem utolsó sorban szuper árban van. Emlékszem volt olyan, hogy 350 Ft-ért vásároltam újra akciósan. Tényleg nagyon jó szívvel ajánlom, szerintem érdemes beruházni rá! Puszi

      Delete
  3. Kitöltöttem a kérdőívet, sok sikert :D !!!! Imádom a kabátodat és a táskádat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm Drea a segítőkészségedet és a cuki kommentedet! <3 Épp az előbb írtam Facebookon a fotó alá, hogy milyen nagy kedvencem ez a kabát, szinte minden nap ezt hordom :D, a táska pedig szerelem volt első látásra! :)

      Delete
  4. Én is kitöltöttem, és hajrá hajrá!
    Bocsánat a Többiektől, a csak részben ideillő kommentért. Én klinikai szakpszichológus vagyok, nehéz és szépséges szakma de szeretni fogod!:))
    Ha elfogadsz tőlem egy ötletet (de persze lehet nem új Neked:): szakirodalmat a dogához érdemes nézned a Science Directen, ez egy jól kezelhető online adatbázis (az egyetemed szerintem előfizető - az EISZ honlapjáról kiderül -, így hozzájutsz az egyébként fizetősökhöz is), sok hasznos cikk van (nagyon nívós lapokban megjelentek) és jópár közülük open access is, ha otthonról nézed. Az a tapasztalatom, hogy a bírálók rendkívül szeretik a friss irodalmat a hivatkozásokban:) Ügyes leszel nagyon!!
    És ez az összeállítás gyönyörű, ragyogóan áll Neked!Nóri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm Nóri a kommentedet és a segítségedet! Bearanyoztad az estémet, olyan jó volt olvasni a soraidat! Nagyon-nagyon köszönöm! <3 :)
      A Science Direct-el már jó barátságban vagyok, alapszakon is jól jöttek a friss külföldi kutatásokból született cikkek, és ahogy írtad, tényleg nagyon szeretik az államvizsga bizottságban is. ;)
      Én most munka és szervezetpszichológia szakirányon vagyok, a klinikum is nagyon vonzott, de a közgáz diplomámhoz, úgy gondoltam ez lesz a legjobb irány. Végül belevágtam és nagyon tetszik, izgalmas párosításnak tartom, és látok jövőt a két szakma "összemosásában". Szívesen tanulnék a jövőben különböző tréningtechnikákat, coachingot, és még sorolhatnám, elég széles a paletta, de nem is baj, ettől igazán szép ez a szakma.
      Még egyszer nagyon köszönöm a kedves üzenetedet, legyen gyönyörű estéd! :)

      Delete
    2. Szio Panni,ez szerintem remek ötlet! Az integrált nézőpontoke,technikake a jövő és amennyire látom ezeket,mind igen sikeresek, erre mutatnak az új eredmények is. amellett hogy igazán hitelesen fogod csinálni hisz látod a másik oldalt is,tudod mire van szükség. Én mostani munkámban érintem csak a munka és szervezetpszichot, és azt tapasztaltam hogy két módszert tudok igazán jól alkalmazni: a kognitív viselkedésterápia és az NLP elemeit. Szeretem bennük hogy technikasok, színesek,nagy a repertoár,jól lehet válogatni ( mélységben is)a résztvevők könnyen megértik és kompetensnek érzik magukat a használatukban. Sokszor játék terápiás elemekkel is lehet színezni a dolgot, élvezik a résztvevők:)
      A klinikum a törvényi szabályozás miatt ( is) jó ha megvan, és klassz ám, én szerettem, sokat adott,csak most mar nagyon szigorúak a bekerülés munkaviszonyi feltételei,nálunk meg nem volt ennyire.
      . De abban leszel a legjobb ami hozzad a legközelebb áll, ebben biztos vagyok:) mert az nem kétséges,hogy ebben a szakmában a helyed! Elersz majd mindent amit szeretnél, és élvezni fogod az újat,a fejlődést!
      Sok sok szeretettel:Nori
      És megint elnézést a Többiektől...

      Delete
  5. Szia,tudom,hogy buta kérdés de,hogy kell kinyitni a táskát mert én megrendeltem a Zaraból de nem tudom kinyitni,vajon hibás vagy csak simán nekem nem megy?Anita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Anita! A két kiálló arany színű csavarból a bal oldalit be lehet nyomni, és akkor kinyílik a zár. Ha a két arany csavarocskát egymás felé nyomod, akkor is kinyílik! ;) remélem tudtam segíteni! :)

      Delete
  6. Szemezek ezzel a táskával egy ideje. Nagyon jó ez a kombináció, és az előzőek is tetszenek. Én nemrég kezdtem blogolni. Szeretem a fekete- fehér kombinációkat és a letisztult stílus egy kis rockos beütéssel. Nézzétek meg, sokat jelentene nekem :)
    http://divertisement9.blog.hu/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...