Tuesday 16 June 2015

GAP & STYLE AND BLOG

Sziasztok drágák!

Mi újság, hogy vagytok? Ó, tudom, sajnos ezer éve nem beszéltünk már, el se hinnétek, mennyire felpörgött itt az élet mostanság. Ha több időm lesz, mindenképpen készülni fogok egy hosszabb bejegyzéssel Nektek, melyben beszámolok majd az elmúlt pár hét eseményeiről. Hihetetlen, hogy csak két hét van mögöttünk, legalább két hónapnak tűnik. 
Mindenesetre szerencsésen felköltöztünk Budapestre. A lakás kicsit üres még, nincs ágyunk és gardróbszekrényünk, mi több, a függönyök felrakására se volt időnk, de igyekszünk azért. Próbáljuk megismerni a környéket, már találtunk szuper fotóhelyszínt is, viszont kipróbálni egyelőre nem jutott időnk. Ha picit rendeződik a helyzet és sikerül kialakítanunk egy jól működő napi rutint, mindenképpen visszatérnek a megszokott napi szettek és a hosszabb, személyes posztok is. Köszönöm, hogy ennyire kedvesek és türelmesek vagytok, remélem, hogy azért még nem mondtatok le rólam, haha. 

Addig is a GAP Magyarországgal karöltve egy szuper nyereményjátékkal készültünk mára. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam a farmer - fehér kombináció mindig biztos pont, legyen szó egy kényelmes hétvégi összeállításról, bohém fesztiváli szettről vagy akár egy elegáns, magassarkús outfitről. A következő képen pont erre láthattok néhány példát:

1. GAP fehér peplum top és skinny nadrág | Zara táska | Aliexpress nyaklánc | Stradivarius slip-on cipő
2. GAP farmer ing és fehér rövidnadrág 
| Coverse cipő | Choies clutch | Chill-earrings fejpánt3. GAP ruha és kabát | Zara nyaklánc, táska és magassarkú szandál | qudo Hungary karkötők

A játék lényege egyszerű: Facebook oldalunkon (ide kattintva) kommentben írjátok meg nekünk, melyik szett a kedvencetek a fenti három közül, s három szerencsés nyertes egy - egy szabadon választott GAP ruhát (akár a harmadik képen látható fehér darabot is) vihet haza  a budapesti Árkád bevásárlóközpontban található GAP üzletből.
A játék ideje: 2015. június 16 - 18.

Az egész csapat nevében sok sikert kívánok és puszillak Titeket:
Mesi



SHOP SIMILAR DENIM & WHITE COMBOS

4 comments:

  1. Szia Mesi!

    Örülök, hogy jelentkeztél! Ha lesz egy kis időd tényleg írd meg, hogy mi minden történt veled mostanában, hogy alakul az életed. Várom a bejegyzéseket, én nem mondtam le rólad :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De aranyos vagy, nagyon örülök :)
      Mindenképpen jövök majd egy hosszabb bejegyzéssel amint időm engedi, annyi mindent tudnék mesélni, haj :) Addig is nagyon köszönöm a türelmet, nagyon hálás vagy érte!
      sok - sok puszi

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...