Sunday 6 September 2015

5 TIPS TO WEAR DENIM


Vannak napok, amikor olyan nehéz kibújni a jó meleg ágyból, s ha végül sikerül is, teljesen tanácstalanul torpanunk meg a tükör előtt. Napok, amikor szeretnénk pillanatok alatt valami kreatív és mutatós, trendi szettet varázsolni magunknak, ám hirtelen azt se tudjuk, mihez nyúljunk. Ezek azok a reggelek, amikor egy jól szabott, az alkatunkhoz tökéletesen passzoló farmernadrág igazi mentőövként szolgálhat. 
Kötelező alapdarab, mégis sokszor nehézséget okoz, hogy mivel viseljük. Mai bejegyzésünkben 5 gyors tippet találtok, melyek mindegyike mindenannyiunk szekrényében fellelhető basic ruhadarabokra épül. Könnyen összeállítható, mégis divatos szettek következnek, melyek hasznos útmutatóként szolgálhatnak a reggeli készülődésekhez.  


NO. 1. DENIM ON DENIM
- FARMERT FARMERREL -

Az utóbbi idők egyik legtrendibb megoldása a farmert farmerrel. Bátran válasszatok kedvenc farmernadrágotok mellé farmeringet, egyetlen fontos szabályt kell csak szem előtt tartani: ha egyszerre két farmer anyag viselésére szavaztok, ezek mindenképpen különböző árnyalatú ruhadarabok legyenek.

HASONLÓ TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ ONLINE ITT››




NO. 2. STRIPES 
- BOHÓKÁS CSÍKOK -

A csíkos póló legalább annyira egyszerű alapdarab, mint farmernadrágunk, ugyanakkor a kettő párosítása tökéletes hétköznapi választás lehet. Egy szép blézerrel (mely tulajdonképpen bármilyen színben csodásan mutat a csíkokkal és a farmerrel), kabátkával vagy meleg, kötött pulóverrel szuper szettet kapunk a hűvesebb, őszi reggelekre. Balerinával és magassarkúval is remekül működik az összeállítás, s néhány csillogó kiegészítő felkapása után indulhat is a nap. 


HASONLÓ TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ ONLINE ITT››




NO. 3. BLACK N WHITE
- KLASSZIKUS FEKETE ÉS FEHÉR -

Pofonegyszerű megoldás, mégis fantasztikusan mutat. Mindössze egy fehér blúzra vagy pólóra, egy fekete dzsekire vagy blézerre, valamint egy farmernadrágra van szükségünk a tökéletes szett megalkotásához. Kombinálhatjuk lapos és magas cipellőkkel is: ha visszafogott outfitre vágyunk fekete, vagy lágyabb nude színben, ha pedig szeretnénk megtörni a klasszikus fekete - fehér vonalat, akár élénk színű cipőre és táskára is szavazhatunk. Fontos azonban, hogy ha a színesebb megoldás mellett döntünk, a választott táskánk és cipőnk színe és textúrája ne legyen pontosan egyforma, az ugyanis picit erőltetetté teheti a végeredményt. 

HASONLÓ TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ ONLINE ITT››




NO. 4. PASTEL HARMONY
- PASZTELL HARMÓNIA -

Ősz ide vagy oda, a pasztell az új szezonban is velünk marad. Úgyhogy bátran elővehetitek a szekrény mélyén lapuló fehér, bézs vagy púderrózsaszín kabátokat és zakókat is, egy fehér pólóval kombinálva ugyanis azonnal kész egy újabb gyors, mégis finom és elegáns look. 


HASONLÓ TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ ONLINE ITT››






NO. 5. STATEMENT BLINGBLINGS
- HARSÁNY CSILLOGÁS -

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam tipikus, hogy a legbizonytalanabb, legrövidebb reggeleken vágyom a legkülönlegesebb szettre. Ilyenkor egyetlen villámgyors megoldást szoktam alkalmazni: előkapom a legcsillogóbb statement ékszereimet. Egy kövekkel szórt hangsúlyos nyaklánc, néhány fényes karperec vagy különleges gyűrű még a legegyszerűbb farmer - póló összeállítást is képes extravagánsá tenni. A harmóniára azonban itt is érdemes figyelnünk, nem érdemes túlzásba esni, lehetőleg egyszerre csak egy mutatósabb ékszert válasszunk.  

HASONLÓ TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ ONLINE ITT››





HOW TO FIND YOUR PERFECT PAIR
- ÍGY TALÁLD MEG A HOZZÁD ILLŐ FARMERT - 

A tökéletes farmer kiválasztása sajnos nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek hisszük. Az egyes divathullámok nagy kedvencei nem feltétlenül állnak jól nekünk is: vannak, akiken a szűk, skinny fazon mutat igazán, másokhoz a bővebb, boyfriend farmerek is passzolnak, megint mások a trapéz nadrágokban a legcsinosabbak. 

Nem titok, hogy márkák tekintetében nekünk a Gap farmerei váltak be leginkább, tényleg nagyon jó minőségű, kényelmes és tartós darabok.  Tegnap az üzletbe látogatva remek hírre kaptuk fel a fejünket, melyet mindenképpen szeretnénk Veletek is megosztani. A Gap üzleteiben most úgynevezett Denim Expert, azaz "farmerszakértő" segít kiválasztani a leginkább hozzánk illóő farmert. A személyre szóló tanácsadás szeptember 4 - 19. között vehető igénybe és teljesen ingyenes. Érdemes egyeztetni az üzletekkel, mielőtt mennétek, de akár random is lehet érkezni, minket is nagy szeretettel fogadtak. Mindenképpen próbáljátok ki Ti is, szerintünk szuper lehetőség.


2 comments:

  1. Szuper bejegyzés, köszönöm. Hogy a pasztell ősszel is trendi, nem tudtam. Köszi az összefoglalót, ki is próbálom mindet. Vik, a vikruhatara.blogspot.hu szerzője.

    ReplyDelete
  2. Sziasztok esetleg tudjátok, hogy hol lehet kapni olyan vagy hasonló cipőt mint ami a 3.-ik képen (barna magassarkú) van ? Köszönöm :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...