Monday 28 September 2015

HÓDÍTANAK A FŰZŐK: AZ IDEI ŐSZ 3 NAGY LACE-UP KEDVENCE

Újra beköszöntött az ősz, így a szekrények mélyéről ismét előkerülhetnek a melegebb pulóverek és kabátok, a zárt cipellők, pihepuha sálak és trendi kalapok. Mi mindig izgatottan várjuk az új évszak érkezését, hiszen a szezonváltást rendszerint izgalmas trendújdonságok kísérik. Különösen örülünk, ha az aktuális trendek egyszerre praktikusak is, hiszen a kényelem és kihasználhatóság a hétköznapokban mindannyiunk számára kulcsfontosságú. Szerencsére az idei ősz számos divatos és praktikus megoldással debütált, melyek mellett persze gardróbunk mélyén lapuló klasszikus őszi ruháink és kiegészítőink többsége is újra bevethető lesz. 

Az új szezon talán legmeghatározóbb újdonsága az úgynevezett lace-up, azaz "fűzős" őrület lett. A finom kis fűzők szinte minden ruhadarabot és kiegészítőt meghódítottak idén: blúzokon, pulóvereken, kabátokon, nadrágokon, szoknyákon és cipőkön egyaránt menőnek számítanak. Mai bejegyzésünk középpontjában a legtrendibb fűzős újdonságok állnak, cikkünk eredeti verzióját pedig a bien.hu-n találjátok.


1. FŰZŐS BLÚZOK ÉS PULÓVEREK

Egy fekete vagy fehér ing tökéletes alapdarabja ruhatárunknak, igazi jolly joker, ami szinte bármivel jól kombinálható. Az idei szezon lace-up trendje ezt a ruhadarabot is meghódította. Az üzletek polcain vagy a webshopok kínálatában szép számmal találunk fűzős blúzokat, melyek egyszerre biztosítanak elegáns és trendi megjelenést. Ezekhez az ingekhez válasszunk nyaklánc helyett fülbevalót, gyűrűt vagy karkötőt kiegészítőként, éppen azért, hogy így maximálisan érvényesülni tudjon a fűzős díszítés.


HASONLÓ FAZONOKAT ITT TALÁLSZ >> / SHOP SAME STYLES HERE >>


2. BALERINÁK

A kihasználhatóság és divat tökéletes harmóniáját megtestesítő fűzős balerinák nemcsak szuper kényelmesek, de igazán mutatósak is. Boyfriend farmerrel laza és vagány, szoknyával könnyed és finom megjelenést kölcsönöznek, de remekül működnek elegáns blézerekkel és blúzokkal is. Fekete és nude színben szinte bármilyen összeállításhoz remekül passzolnak, míg egy élénkebb laceup babacipővel a legegyszerűbb napi outfitünket is különlegessé varázsolhatjuk. Ugye, hogy ellenállhatatlanok?


HASONLÓ FAZONOKAT ITT TALÁLSZ >> / SHOP SAME STYLES HERE >>



3. FŰZŐS MAGASSARKÚK

Kényelem ide vagy oda, olykor jólesik belebújni egy csinos magassarkúba, skinny nadrágba vagy szűk szoknyába, s nagybetűs Nőként végigsétálva az utcán megérkezni egy fontos találkozóra. A klasszikus pumps idén is hódít, ám az igazi divatkövetőknek érdemes elgondolkozni egy fűzőkkel fűszerezett változaton is. Nektek a lapos vagy magas változat tetszik jobban?


HASONLÓ FAZONOKAT ITT TALÁLSZ >> / SHOP SAME STYLES HERE >>

***

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...