Wednesday 7 October 2015

AUTUMN MAXI

Heart It

Sziasztok!
Végre Debrecenből :) Az elmúlt héten ismét eltűntem kicsit, hétfőtől péntekig ugyanis újra pakoltunk, dobozoltunk, cipekedtünk és rendezkedtünk, egyszóval visszaköltöztünk. Nem volt éppen zökkenőmentes a hazaút, rengeteg cuccunk van és sajnos néhány bútor megszenvedte az emeletre húzgálást (úgy tűnik, egyre magasabbra költözünk, egyre keskenyebb folyosókkal), de azért mára nagyjából sikerült kipakolnunk és belakni az új helyet. Ezúttal egyáltalán nem furcsa a változás, a helyzet az, hogy sokkal jobban érezzük magunkat itthon, nagyon örülök, hogy így döntöttünk. Most pedig elhatároztam, hogy helyrerázom a mindennapokat, magamat, úgyhogy mától a fő cél rendezni sorainkat, s újra rendszert - ezúttal egy jól működőt - építeni az életünkbe. 

Ennek egyik fontos lépése, hogy újra elkezdek edzeni és odafigyelni magamra. Sajnos az elmúlt hónapokban se időm, se türelmem nem volt mozogni és egészségesen étkezni, ráadásul nagyon stresszes időszak van mögöttem, így szomorúan vettem észre, hogy csak úgy kúsznak fel a plusz kilók, míg végül azon kaptam magam, hogy már 6-8-nál járok. Atyaég, még leírni is botrány. Kikerekedett az arcom, erősödött a lábam, párnásodott a csípőm, vááá, legszívesebben most azonnal kibújnék a bőrömből. Mindenesetre itt az idő pánikolás helyett inkább a megoldást keresni, úgyhogy belevágtam a diétába és edzésbe, s pontosan tudom, hogy hamarosan újra minden a régi lesz. Addig pedig igyekszem különböző öltözködési praktikákkal (melyekről tervezek egy külön cikket, írjátok meg, ha érdekes lehet számotokra a téma) leplezni a felesleges kilókat, új szerelmem például a maxi ruha - biker dzseki kombó. A mai bordó - fekete szett tulajdonképpen az aktuális kedvencek összeállítása is lehetne. A burgundi kabátra néhány hete bukkantam a neten, nagyon - nagyon vártam és azonnal favorit lett, nagyon tetszik a színe és maximálisan elégedett vagyok a minőségével is. A kabáthoz ezúttal egy fekete maxi ruhát választottam. Régóta keresek sötétebb árnyaltú, földig érő ruhát, tökéletes őszi alapdarabnak tartom, szerintem nagyon csinos és jól kombinálható, ráadásul ápol és eltakar. Végül egy magyar webáruház kínálatában (munka mellett teljesen rákattantam az online vásárlásra), a The Sakuran találtam meg a tökéletes darabot, ráadásul akciós áron csaptam le rá. A burgundi bőr táskám szintén új szerzemény. Régóta vágytam már egy minőségi, időtálló, egyszerű, ugyanakkor jól pakolható shopperre. Stadinger Juli magyar designerrel és táskáival a Nana's boltnyitóján találkoztam először, s azonnal beleszerettem az ott kiállított alkotásokba. Már akkor elhatároztam, hogy - ha már kereső nő lettem - ősszel beszerzek egyet a kézzel készített táskák közül, gyűjtögettem, s végül erre a bordóra esett a választásom. Nem tudom, mi ez a burgundi - láz, de idén ősszel abszolút kedvenc lett ez a szín. Nektek van favorit színetek most? Szoktatok egyébként maxi ruhát és kabátot viselni - akár csizmával - hűvösebb időben?
Sok puszi, legyen csodaszép estétek:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT
BORDÓ KABÁT / BURGUNDY JACKET - CHOIES (megvásárolható itt / shop now here ››)
FEKETE MAXI RUHA / BLACK DRESS - THE SAKURA (megvásárolható itt / shop now here ››)
MINI NYAKLÁNCOK / MINI NECKLACES - SWAROVSKI
BŐR TÁSKA / LEATHER BAG - HANDBAGS BY JULIA STADINGER (megvásárolható itt / shop now here ››)
GYŰRŰK / RINGS - SWAROVSKI
FŰZŐS CIPŐ / LACEUP FLATS - ZARA

PHOTOGRAPHED BY BERTIOLAH

Heart It


2 comments:

  1. Nagyon szép ez a táska! Engem érdekelne a cikk arról, hogy ügyeskedjünk, ha van pár plusz kilónk (nekem is van még szülés után).
    Egyszer én is hasonlót éltem át, mint Te a költözésekkel, amikor először mentem fősulira. Szegedre vettek fel, de annyira nem tudtam megszokni a új helyet (ráadásul tök egyedül is voltam), hogy ott hagytam a sulit és a családomhoz közel kezdtem inkább el a tanulmányaimat. Azóta sem bántam meg!

    ReplyDelete
  2. Engem is érdekelne az a cikk az öltözködéssel kapcsolatban. Meg az is, hogyan haladsz a visszaszokással. Én most kezdtem el jobban odafigyelni a mozgásra, de az étkezéshez jó lenne néhány ötlet. Az előző cikkek is nagyon tetszettek a tiszta étkezésről! :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...