Tuesday 6 October 2015

IF CHAMPAGNE WAS AN OUTFIT

Heart It

Sziasztok! 
Hogy vagytok, hogy telik a hét? Nálunk mint mindig, most is elég mozgalmasan indult, tudjátok, költözés, egyetem indulása miegyéb, szerencsére nem unatkozunk. Mindemellett igyekszünk kicsit aktívabban posztolni, többet írni akár személyesebb, akár divatorientáltabb témákban. Folyamatosan készülnek az őszi / téli trend riportok is, melyek többségét igyekszünk még a Glamour napok előtt publikálni, bízunk benne, hogy segíteni fognak a kívánságlisták kialakításában. Emellett készül egy teljesen új, sokkal könnyebben használható és szerintünk szebb oldal is, melyet reményeink szerint hamarosan Ti is láthattok majd. Ezen túl pedig már a bien.hu oldalán is találkozhattok cikkeinkkel, valamint egy nagyon izgalmas új, Stílustanácsadás névre keresztelt rovattal. A lehetőségről hamarosan bővebben is írunk, a kezdeményezés lényege röviden, hogy személyre szabott stílustanácsokkal igyekszünk Nektek segítséget nyújtani. Minden héten küldhettek majd be képeket és rövid leírást magatokról, mely információk alapján mi elkészítjük saját stílusnaplótokat, s egy rövid elemzéssel, képekkel és egyedi tanácsokkal segítünk eligazodni a divat útvesztőjében. Hamarosan rajtolunk, reméljük, szeretni fogjátok.

A mai bejegyzés szintén egy picit különleges. A képek eredetileg a Marie Claire magazin és Hungaria pezsgő közös versenyére készültek. A pályázat mottója "Ha a pezsgő ruha lenne..." volt, ennek jegyében kellett megalkotnunk saját street style összeállításunkat. A hűvös őszi időjárás miatt a pályázati felhívást egy picit tágabban értelmeztük, a lookokat a rosé pezsgő élénk bordó árnyalata ihlette. A szettek alappilére mindkettőnk esetében az átmeneti időszak basic darabja, a fekete biker dzseki lett, melyet fehér, bézs és burgundi színekkel kombináltunk. A pezsgő eleganciáját pedig magassarkú cipőink és csillogó, köves ékszereink mintázzák. A fotózáshoz egy exkluzív helyszínt is választottunk, a képek a varázslatos hangulatú Continental Hotel Budapest****superior szálloda csodaszép belső udvarán készültek. Végül - bár a zsűri döntése alapján bekerültünk a legjobbak közé - ma reggel kaptuk a szomorú hírt, miszerint a versenyszabályzat értelmében ketten nem vehetünk részt a versenyen. Fél óra gondolkodási időt kaptunk eldönteni, hogy külön az egyikünk versenyben maradjon-e, s bár a nyeremény nem kis pénzösszeg lett volna, nem volt kérdés: úgy határoztunk, külön biztosan nem indulunk, vagy együtt, a Style and Blog égisze alatt, vagy sehogy. 
Sajnos a napokban hasonló csalódások egy másik bloggerverseny kapcsán is értek minket. Hiába jelentkeztünk ugyanis a Cosmopolitan Digital Divas pályázatára, a lap és a szakmai zsűri döntése értelmében nincs helyünk a legjobb 25 magyar beauty- és divatblogger között. Hm, úgy tűnik, ez most egy ilyen, akadályokkal tűzdelt időszak számunkra. Igazából sokat morfondíroztunk,hogy egyáltalán bevállaljuk-e ezeket a kudarcokat, hiszen hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem volt rossz érzés azt látni, hogy a zsűri szerint messze nem tartozunk a legjobbak közé. Aztán, miközben az oldal költöztetése miatt végigböngésztük a régi bejegyzéseket, az elmúlt évek Facebook és blogposztjait, a képeket és a rengeteg hozzászólást rájöttünk, hogy ezek a kedves szavak, vicces momentumok, sok - sok tanács és gondolat, amit Tőletek kapunk nap mint nap sokkal, de sokkal többet ér, mint bármilyen jelölés és díj. Úgyhogy engedjétek meg, hogy újra megköszönjük, hogy itt vagytok velünk immáron több, mint 5 éve, hogy mindig számíthatunk Rátok és egy - egy csendesebb időszak után is velünk maradtok. Így az elmúlt pár hónap fényében külön köszönjük, egyszerűen nem tudjuk elégszer mondani :) 
Millió puszit küldünk:
Panni és Mesi



Hey dolls,
How are you, how is your week? Ours, as usual is kind of busy, we are moving, the university starts, we are not bored luckily. We try to stay active on the blog, write more among fashion or personal topics. The fall and winter trend reports are under construction, we are launching them before Glamour days, and we hope they will help you to create your shopping lists. We are also working on a new, better site, which will be available soon. From now on you can find us on bien.hu, where we write articles from time to time, and we also give advices for some lucky girls. We are going to tell you more about it soon, in brief it’s like we give personal style advices. Every week you can send us some photos and an introduction about yourself and we create your personal style note with a shot analysis, pictures and personalized advices. We are launching soon, hope you will love that. 

Today’s post is a little special too. These pictures were shot to Marie Clair’s and Hungaria Champagne’s contest. The motto of the contest was “If champagne was a dress...” and we had to create our own street style sets. Due to the weather we thought we would use the rose champagne’s red color. The main piece of both outfits was a basic black biker jacket combined with white, beige and burgundy. The elegance of the champagne is modeled with high heels and sparkling jewelry. The photos were made at a very exclusive venue in Budapest, the magical Continental Hotel Budapest **** superior. Finally, although we were selected to the best outfits, we couldn’t be part of the program, because we were two, and only one person per blog is allowed to take part. We agreed, that we won’t go separated, only together. 
Unfortunately we had some similar disappointments during the last few days. We applied to a Cosmopolitan’s Digital Divas contest, and according to the judges’ decision, we don’t fit the best 25 Hungarian blogs. Well, this seems like a hard time for our blog. We didn’t really know if we should tell you these failures, because it felt very bad that the judges don’t think we are in the first row of blogs. After the hard times, as we scrolled through the blog and Facebook and saw your nice comments and encouraging words we realized that nothing worth more than that, not even an award. So let us thank you again for being with us since the beginning and that you stay with us even in the bad times. Thank you, we can’t tell you enough. 

Sending out millions of kisses,
Panni and Mesi

Heart It
Heart It


OUTFIT

PANNI
KABÁT / JACKET - MANGO
FELSŐ / WHITE BLOUSE - F&F
SZOKNYA / BURGUNDY SKIRT - SHEIN (megvásárolható itt / shop here ››)
TÁSKA / BAG - MANGO
SZANDÁL / SANDALS - ZARA
ÓRA / WATCH - MICHAEL KORS
GYŰRŰK / RINGS - H&M

MESI 
RUHA / BEIGE DRESS - MANGO (megvásárolható itt / shop here ››)
NYAKLÁNC / NECKLACE - ZARA
TÁSKA / BAG - ZARA
SZANDÁL / SANDALS - STEVE MADDEN 

10 comments:

  1. Azon meglepődtem, hogy ti nem kerültetek be a legjobbak közé, hiszen (szerintem) messze a tiétek a legjobb divat blog az összes közül, de annyira ne vegyétek a szívetekre, nagyjából ugyanazok jutottak a TOP5-ökbe, akik tavaly is (nagyon meglepő). Azért pedig elismerés nektek, hogy külön nem akartátok vállalni :)

    ReplyDelete
  2. Sajnálom hogy ilyen nehézségbe ütköztök. Részben átérzem, mert hasonlóan én is ütkötem/ütközök, de nem szabad feladni. Előtt utóbb titeket is elismernek majd. Lényeg úgy is az hogy mi olvasóitók imádunk titeket. :)

    ReplyDelete
  3. Szerintem meg a Cosmopolitan és az Avon nincs benne a Top25-ben. :D De nagyon nem!

    ReplyDelete
  4. Drága Lányok!

    Nagyon szeretem amit csináltok, ezért az ilyen dolgok ne keserítsenek el benneteket. Azt is nagyon becsülöm, hogy külön- külön nem vállaltátok a dolgot :) Megmaradtatok azoknak a kedves, szerény embereknek akik voltatok az elmúlt (5 év- hűha, már fel sem tűnt, hogy ennyi ideje követlen titeket:) ) időben.
    További sikeres blogolást kívánok Nektek. Fel a fejjel, sajnos mindig akadnak nehézségek, de minden napnak meg van a maga baja :)

    Fanni

    ReplyDelete
  5. Egy pillanatig se keseredjetek el, nekünk ti vagytok a legjobbak!!! Mi köszönjük, hogy blogoltok nekünk! <3 :)

    ReplyDelete
  6. Lányok, lányok, ti is tudjátok milyen ez a divat világ. Ti HORDHATÓ, mindennapi, mindenki számára elérhető stílust képviseltek radikális, szélsőséges és polgárpukkasztó dolgok nélkül. Az elméleti TOP-akárhányba pedig mindig azok tartoznak akik különcök, kicsit nagyon annyira groteszkek hogy az már divatos. Tudjátok: "annyira sz.r, hogy az már jó". Csak kérdés, hogy öltözködésben az igényes tömeg az kit követ? Szerintem messze TITEKET. Cosmopolitan, úristen, azt a magazint még veszi valaki?

    ReplyDelete
  7. Hi, először is: a ti bogotok a legigényesebb. Másodszor: akinek 1 csepp esze van, az világosan látja: "menő", ""csúcs"" DÍVA(T)Blogger abból a lányból lehet akinek a háta mögött vagy 1 gazdag csávó vagy 1 gazdag család van...mert az simán kiruccanhat a new yorki fashion weekre...tömheti a papírzacsiját a márkás cuccokkal amit utána már csak ki kell posztolni...mit neki egy repülőjegy...party a modellekkel...ugyebár...Van ilyen a top 25-ben... az mindegy hogy egy tehén, és nem követnénk,,,max röhögünk rajta...Ti gyönyörűek vagytok, természetesek, igazi "szomszéd lány" akit ámulva nézünk mert emberi, jóízlésű és stílusú. A divat bloggerséghez, ami a Cosmo-szerint AZ, ahhoz k... sok pénz kell. Hogy lenne már egy jóravaló átlag magyar csajnak annyi. Aki most indítja az életét, most akar melóhoz jutni, most akar megállni saját maga lábán, annak esélye sincs. De Ti ennek ellenére is itt vagytok, színvonallal és szeretünk benneteket:)
    Andi-zugolvasó

    ReplyDelete
  8. Vicces,hogy Viszkok Fruzsi bekerült,aki kb a szponzor ajándékok eladásaiból fizeti az albérletét... hiteltelen amit művel.
    Mindig azt ajnározza,aki épp pénzeli.
    Nekem Ti azért vagytok szimpatikusak,mert elveitek vannak :) Nem szálltatok el magatoktól, a siker ellenére és ez többet jelent,mint bármi más.Divatblog terén ti vagytok a legjobbak!

    Ez már nagyon kikívánkozott belőlem.

    ReplyDelete
  9. Hello. Love your both outfit. But what is the size on the burgundy skirt? :))) <3

    ReplyDelete
  10. Megneztem a dijkioszto kepeit. A nyertesek megjelenese szamomra minositette a szinvonalat is. Minden mas mellett ennyi ronda cipot egymas mellett reg lattam.
    Lanyok, ez tenyleg nem a Ti stilusotok (es szintetek). Sose banjatok;)
    puszi! Nori

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...