Sunday, 20 December 2015

LAST MINUTE KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK


Sziasztok drágák!
Sajnos úgy tűnik, idén nem lesz fehér karácsonyunk, ennek ellenére mi már nagyon várjuk az ünnepeket. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam szinte mindig az utolsó pillanatra marad az ajándékok beszerzése, legalábbis egy részük biztosan. Bármennyire is megfogadom még november végén, hogy ezúttal december első hetében kitalálok és megvásárolok, illetve elkészítek mindent, valahogy december 20-a körül mindig rádöbbenek, hogy rengeteg fontos dolog hiányzik még a listámról. Ilyenkor persze indul az eszeveszett rohanás, bekapcsolódom én is a már - már elviselhetetlen pláza-forgatagba, s minden hátrányával és varázsával együtt részese leszek a karácsony előtti shopping őrületnek. 
Ha Ti is hajlamosak vagytok az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, mi több, még az ötletekkel is hadilábon álltok, a mai bejegyzés Nektek szól. Posztunkban ugyanis last minute karácsonyi ajándékötleteket mutatunk. Igyekeztünk olyan tippeket összeszedni, melyek könnyen és gyorsan beszerezhetőek, kedvező áron is elérhetőek, ugyanakkor nem tartoznak az elcsépelt utolsó pillanatos ajándékok közé. Reméljük, hasznos lesz számotokra a mai bejegyzés, és sikerül ötletet meríteni a posztból. Szuper készülődést és kellemes nézelődést kívánunk!

Hey Beautifuls,
Although it seems like we won’t have white Christmas this year we can’t wait for it! I think I’m not the only one who buys presents in the last few days. I usually say at the end of November that I will buy and create everything in the first week of December, but somehow I can’t do it and I wonder around 20th December how many things are missing. This is when Christmas rush-hours start, I’ll be part of Christmas mall overcrowding with it’s better and worse sides. 
If you leave the shopping for the last time just like me, or you have bad ideas, this post is for you. This article is about last minute Christmas gifts. These are ideas which are easy to find, some with very low prices, and they are not boring. We hope that this post will be helpful and you will read some good ideas. Have a great time preparing and reading!

- VARÁZSLATOS ÉKSZEREK -
- Magical jewelry - 

Az ékszer az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor talán legpraktikusabb ajándék, melynek kivétel nélkül minden nő örül. Már pár ezer forinttól találunk igazi szépségeket, a lehetőségek tárháza pedig szinte határtalan. Személyes kedvencünk a csodálatos Pandora, mely varázslatos charmjaival akár egy személyes történet, közös sztori elmesélését is lehetővé teszi: egy - egy kis karkötő-medállal igazán szívhezszóló és egyedi meglepetést adhatunk szeretteinknek. Ha pedig kevésbé személyes, távolabbi rokonnak szánt ajándékról van szó, akár finom nyakláncokat és gyűrűket is választhattok. Gyönyörűek, ugye? A mi Pandora kívánságlistánkat itt tudjátok megnézni >> Style and Blog  Pandora kívánságlista

Ékszerekkel nem csak nőket lephetünk meg. Számos igazán férfias (leginkább bőr) karkötő és óra is elérhető az üzletekben, így akár barátunknak, fiútestvérünknek, édesapánknak is választhatunk ékszert karácsonyra. Mindössze azt kell szem előtt tartanunk, hogy a kiválasztott darab tökéletesen illeszkedjen a megajándékozni kívánt családtagunk személyiségéhez, illetve ruhatárához.

Jewelry is a very good gift idea because it’s simple, practical and almost every woman is happy to receive them. There are beauties available from a few thousand Forints, and there are lots of choices. Our favorite brand is Pandora which has it’s beautiful charms to tell a personal story, or something to remember. A bracelet with a little pendant can be a really exclusive and personal gift. There are also beautiful necklaces, rings and earrings, they’re just beautiful, aren’t they? Check out our Pandora wishlist here!

Of course jewelry is available for men too. There are beautiful leather bracelets and watches, which are great presents for brothers, dads, friends or husbands. We can choose the right one if we find that matches his style and clothes. 

- GYÖNYÖRŰ PARFÜM SZETTEK -
- Beautiful perfume sets - 

Beauty szettet ajándékozni egyáltalán nem ciki, csak ne ragadjunk le az elcsépelt szappan - dezodor - tustfürdő hármasnál. Ma már igazán csodás parfüm szetteket lehet kapni, ráadásul sok esetben pontosan annyiért, amennyiért egyetlen darab parfümöt vásárolhatunk. Beszerezhetitek szeretteitek személyes kedvencét is, de akár igazi újdonságokkal is meglephetitek őket. Mi egyszerűen imádjuk a képeken is látható gyönyörű csomagokat, a Prada Candy Floral édes, mégis kellemes illatát, a Carolina Herrera 212 VIP rosé finom és púderes varázsát, illetve a legújabb Nina Ricci L'Extase elegáns és érett karakterét, mely véleményünk szerint tökéletes ajándék Anyukáknak, Nagynéniknek, sőt, akár vagány Nagymamáknak is. Ha bizonytalanok vagytok a választásban, érdemes a Douglas vagy Müller eladóinak segítségét kérni, hiszen ha pár szóban összefoglaljátok, milyen illatokat kedvel a megajándékozni kívánt családtag, mi jellemzi leginkább, egész biztosan segítenek majd a döntés meghozatalában. 

To give a beauty set is not lame at all, if we don’t choose the boring soap-shower gel-deodorant trio. There are wonderful sets available for the exact amount of money than a single bottle of perfumes. You can choose your loved one’s favorites but giving a new fragrance is a great idea too. We love these sets you can see on the pictures, there’s a sweet Prada Candy Floral, a powdered Carolina Herrera 2012 VIP rose, and the newest elegant Nina Ricci L’Extase which is a very good choice for Mothers or Grannies. If it’s hard to choose you can ask for help in stores like dm, Müller or Douglas. If you can tell which fragrances your chosen one likes, they will be able to give you a set that matches her or his style.


Szuper illatokkal nem csak a család női tagjait lephetitek meg, ma már a férfiak számára is rengeteg exkluzív csomag készül. Hozzávetőleg azonos áron tehát egy after shave-vel vagy finom illatú tustfürdővel is kiegészíthetitek a meglepetést. Ráadásul a csomagolás is önmagáért beszél,  egyszerűen gyönyörűek ezek a különleges dobozok. 

Great fragrances aren’t only available for women, but for men too. Prices of sets like single bottles’ but there are after shave or shower gel packed together with the perfumes. It’s also great because the packaging is always very beautiful. 


- KIEGÉSZÍTŐK FÉRFIAKNAK -
- Men's accessories - 

Ha már a férfiakról esett szó, kiegészítőknek az erősebbik nem képviselői is mindig örülnek: egy minőségi bőr pénztárca, egy trendi nyakkendő vagy szép öv szintén tökéletes last minute meglepetés lehet. Ha pénztárca mellett teszed le a voksodat, ne felejts el egy 5 forintost elrejteni benne, hisz tudjátok, a babona szerint üres pénztárcát ajándékozni nem szerencsés. Ha pedig egy divatos nyakkendő mellett döntesz, mindenképpen lapozd végig a szekrényében lévő ingeket, érdemes ugyanis olyan színt választani, mely illeszkedik már meglévő ruháihoz.

Talking about men, you can give men accessories, there are lots of choices: a high quality leather wallet, a trendy tie or a beautiful belt is a good idea. If you give a wallet, don’t forget to put some money in it, because you know they say it’s not lucky to give an empty one. If you want to give a tie, don’t forget to check his shirts in the wardrobe because it’s good to choose matching colors. 

- KÖNYVEK -
- Books -

Egy könyv vagy könyvutalvány viszonylag sablonos ajándéknak tűnhet, ám mi tudjuk: egy olvasni szerető embernek valóságos kincs. Így ez a last minute ötlet is jó választás lehet, ha biztosan tudjuk, hogy a megajándékozni kívánt személy imádja falni a könyveket. Érdemes érdeklődni picit, megvizsgálni, milyen műveket szeret leginkább, mik lapulnak már a polcain, vannak-e esetleg bakancslistás szerelmek. Nem szabad viszont burkolt célzást építeni a meglepetésbe, ne vegyünk tehát gyerekvállalásról szóló könyvet a családnak, ha nem terveznek babát, párkapcsolati tippeket felvonultató művet, ha azt sejtük, gondok vannak, de diétáról szóló olvasmányt se, hacsak szerettünk nem érdeklődik kifejezetten a téma iránt.

A book or a book-voucher seems like a boring gift idea but trust me, I know, that these things could mean everything for people who like to read. This is a very good idea if we are sure that the one we are giving to loves books. You should take a look around, ask what he or she likes to read, what are on the shelves already, and what books are on the bucket list. Be careful, the book you choose should not hurt any feelings. For example, don’t buy a book about having kids for those who are planning it, because you never know, maybe they haven’t decided yet, or don’t buy one about diets for the one who you think should loose some weight, and also about relationship goals for couples who you know sometimes go through hard times. 

- TELEFONTOKOK ÉS EGYÉB TELEFON KIEGÉSZÍTŐK -
- Phone cases and other accessories -

Szinten közkedvelt, könnyen beszerezhető és hasznos ajándék lehet egy szuper fülhallgató, csodaszép telefontok vagy más egyéb, telefonnal kapcsolatos kütyü. Akár saját készítésű grafikát is választhatsz, de ha szorít az idő, elegendő lehet csak egy igazán trendi, különleges és szuper minőségű kedvencet választani. Jelenlegi favoritunk a http://premiumtok.hu/ webáruház, ahol fantasztikus márvány tokokat találtunk, melyek tényleg méltó kiegészítői napi összeállításainknak is.

Férfiaknak pedig fa- és bőr mobiltokokban is gondolkozhattok, de ne felejtsétek, tombol a Star Wars őrület is... :)

A popular easy to collect gift idea is a beautiful headphone or a phone case, or any phone accessories. You can create your own graphics, but if the time is short, purchasing a trend, high quality one is enough. We would recommend premiumtok.hu where you can find beautiful cases, for example a marble printed one which is a very good fashion accessory. 

For men there are wooden or leather cases, and don’t forget about the Star Wars fever!


- HOMEMADE FINOMSÁGOK -
- Homemade yummies - 

Közeli családtagjainkat, de akár távolabbi rokonainkat, barátainkat is meglephetjük úgynevezett homemade finomságokkal. Ezek a kézzel készített ajándékok tényleg igazán különlegesek, hiszen rengeteg törődés, kreativitás és idő van bennük, egyszóval szívünk minden szeretetét tartalmazzák.

Some delicious homemade foods are very good presents for the family. These presents are very exclusive with lots of love, work and again love in them. 


Személyes kedvenceink a házi készítésű mézeskalácsok, melyeket mi aprócska dobozokba vagy mutatós üvegekbe zárva, masnival átkötve szoktunk átadni, a siker pedig mindig garantált. Csodás kis üvegcséket vásárolhattok szuper kedvező áron a Pepco és Kik üzleteiben, mi legalábbis általában innen szerezzük be őket. Kreatív ötlet lehet egy nagyobb méretű, átlátszó gömbbe zárni az elkészített nyalánkságokat, melyhez akár akasztót is készíthettek, így dekorációként a fára is felkerülhet

We love homemade ginger breads which look the best put in little glasses or boxes decorated with some tiny bows. You can find little glasses in Pepco or Kik stores, at least we usually buy them there. It’s also very beautiful to put all the sweets in globes, and if you put a hanger on them, they are also great to decorate the tree.


- PIHEPUHA MAMUSZOK - 
- Fluffy mules -

Sokan tiltólistás ajándékként tartják számon a zoknikat, pizsamákat és mamuszokat. Mi azonban korántsem vagyunk ilyen szigorúak, véleményünk szerint igenis akadnak olyan csodás darabok, melyek egészen biztosan mosolyt csalnak az arcunkra. Egy kellemesen puha, trendi pizsama, kötött zokni vagy mamusz szuper választás lehet, ráadásul ezeknek a bájos dolgoknak szinte minden lány örül. Aranyosak, ráadásul szuper szolgálatot tesznek az ünnepi pihenés során, hiszen ilyenkor mind szeretünk egy csésze forró csokival a kezünkben a kanapén heverészni, s puha ruhákba burkolózva élvezni a tél megkapó hangulatát.

Lot of people would never give pajamas, socks or mules as a present. We are not that exact, we think there are some really nice picks which make the presented one smile. A beautiful, fluffy, and trendy pair of mules or socks, a pajama can be a good choice, and girls usually get happy if they receive them. They are cute and they are definitely needed during the holiday rests. We all like to hang out with a mug of hot chocolate lying on the couch in our new fluffy mules. 

- LAKÁSDEKORÁCIÓS TERMÉKEK -
- Home decoration -

Dekoratív bögrékkel, egyedi gyertyákkal, divatos tálcákkal és alátetekkel, vagány könyvtámaszokkal is meglephetitek szeretteiteket, ezeknek a lakásdekorációs termékeknek szintén minden nő, illetve család örül. Választhattok kifejezetten karácsonyi hangulatú dekortárgyakat is, de még pratikusabb lehet időtálló darabokkal (pl. A-Z vagy BOOK feliratú könyvtámasszal, vagy most trendi márvány színű kiegészítőkkel) próbálkozni. Ebben az esetben mindössze arra figyeljetek, hogy az adott lakás hangulatához és színvilágához illő dekoráció mellett döntsetek. 

Reméljük, sikerült pár szuper ötlettel gazdagodnotok. Ti általában milyen meglepetésekkel készültök? Ti szoktatok homemade ajándékokat a fa alá csempészni? Ha igen, miket? Megvettétek már az ajándékokat? 

Decorative mugs, unique candles, trendy trays, cool bookends are great to give, every women and families like these home decoration products. You can choose decoration for Christmas - that is also a good idea or some that aren’t connected to any time of the year. You only have to be careful to choose one that matches the colors of their apartment. 

We hope you have read some good ideas. What do you usually give as a present? Have you bought them yet? 

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...